Clubul Înțelepților

Previziunile lui Vanga

By 21 octombrie 2016 No Comments

 

Vanga ( Vanghelia Pandeva) nascuta la 31 ianuarie 1911. A trecut in lumea celor drepti la 11 august 1996. Toata viata a locuit in comuna Petrici ( Bulgaria).

Cele mai socante predictii pe care Vanga ( care era oarba) le-a facut in 1980. In acel an Vanga a spus urmatoarele: “ La sfarsitul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va ajunge sub apa si intreaga lume va plange dupa el” Atunci aceste cuvinte pentru intreaga lume stiintifica si nu numai, pareau a fi o adevarata prostie. Cum poate orasul Kursk din Rusia sa ajunga in totalitate sub apa? Dar au trecut 20 de ani si deodata cuvintele lui Vanga au capatat un sens groaznic. Submarinul Kursk a haufragiat in urma unei explozii a combustibilului unei torpile. Imensul submarin Kursk, care purta acelasi nume cu a orasului a disparut sub apa pentru totdeauna, in marea Barents. Nu au existat supravetuitori. Iata ca Vanga a avut dreptate in aceasta situatie.

Vanga a mai prezis si alte lucruri.

“Groaza, groaza! Teroare! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile din fier. Lupii vor urla din tufisuri si sange nevinovat va curge rauri” (1989).

Rezultatul

Predictia s-a realizat in 2001. Cu totii stim ce s-a intamplat in SUA odata cu actele de terorism in urma carora cele doua cladiri “Gemeni”, WTC , au disparut pe 11 septembrie luand vietile a miilor de oameni nevinovati.

Descifrare

Cele doua cladiri “Gemeni” distruse in totalitate pe 11 septembrie 2001 in viziunea lui Vanga erau “Frati”. “Gemeni” – “Frati”. “Fratii americani vor cade…” In aceste doua cladiri au fost indreptate avioanele “pasarile de fier” deturnate de catre teroristi. Dar ce legatura are aici tufisul? “Lupii vor urla din tufis” E simplu; din limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza ca Bush, ceea ce vrea sa spuna ca “Lupii vor urla” din spatele lui Bush, adica tragedia se va produce pe timpul presedentiei lui Bush.

2. “Lumea va suferi o multime de cataclisme si necazuri mari se vor abate. Se va schimba insasi constiinta oamenilor. Timpuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti dupa credinta lor” ( data este necunoscuta).

Rezultatul 

S-a infaptuit si se infaptueste inca. Timpurile grele au venit deja. Si constiinta oamenilor sufera niste schimbari. Cataclisme sunt deja cate doriti si pretutindeni – numai un singur tsunami cate vieti a luat, dar au mai fost si altele si vor mai fi. Daca mai adaugam aici si multiplele acte de terorism prin toata lumea care si ele au luat mii de vieti omenesti? Dar multiplele rascoale, revolte, omoruri, crime infaptuite pe fond religios? Ajungem foarte departe…

3. “ Noi suntem martorii evenimentelor cutremuratoare, ce vor modifica soarta si destine. Doi mari conducatori isi vor strange maina (Vanga probabil avea in vedere pe Gorbaciov si Reagan). Dar va trece mult timp si multa apa va curge, pana cand va veni al Optulea. Acesta va aduce pacea definitiva pe planeta” (ianuarie 1988)

Rezultatul

Incepe sa se infaptuiasca, cel putin referitor la al “Optulea” Apropo, inca in acele timpuri, cand presedintele Rusiei era Boris Eltin, Vanga deja facea aluzii referitoare la urmatorul presedinte, desi nu a spus numele lui. “Acesta va fi un personaj nebanuit. Sigur nu va fi Ziuganov si nici Lebed”

Descifrarea
”Al Optulea” a venit deja, deoarece Rusia a completat pe “Marele Sapte” care nu foarte mult timp in urma a devenit “Marele Opt” Acum asteptam ca cei “Opt” sa faca pace in toata lumea.

Eu ca si numerolog, parapsiholog, pot sa spun ca cifra 8 are o semnificatie deosebita si este una extrem de puternica. Atrageti atentie la felul in care aceasta se scrie si poate ve-ti intelege anumite lucruri. Daca nu atunci mai multe explicatii le puteti gasi in cartea “Numerologia in viata fiecaruia” de Anatol Basarab. In aceasta carte o sa puteti vedea cum Romania este aproape ca guvernata ce cifra 8. Pe plan global insa, cifra 8 are un efect mult mai puternic si aduce cu sine enorm de multe schimbari. Puterea cifrei 8 de a diviza sau de a uni este enorma. Aceasta chiar asa si arata ca doua celule care se devid sau doua celule care sunt pe cale sa se contopeasca. Cine stie catusi de putin numerologie intelege ce vreau sa spun.

4.”Rusia inca odata va deveni un mare imperiu, dar inainte de toate va fi un imperiu al Duhului” (data nu este cunoscuta) 

Rezultatul

Aceasta previziune inca nu a capatat intruchipare. Rusia mai are de parcurs ceva cale pana a ajunge inca odata un mare imperiu. Si in relatie cu duhul, rusii acum nu stau prea bine, dar cautarea ideilor nationale, proiectelor, oamenilor, merge din plin la ei. Ce se intampla astazi in Rusia in directia stimularii aparitiei noilor idei, descoperirilor stiintifice, oamenilor capabili de ceva, pentru noi cei din Romania este greu sa ne si imaginam macar. In ce directii si domenii stiintifice se fac cercetari minutioase la ei, nou ne este greu sa presupunem. Aviz pentru conducatorii nostri – incercati odata si pentru totdeauna sa depasiti frustrarile si angoasele legate de Rusia, incercati odata sa creati cu aceasta tara relatii diplomatice si economice ceva mai constructive si nu uitati niciodata din ce directie rasare Soarele. Si intelegeti odata ca toate ce s-au intamplat intre tara noastra si Rusia in trecut, poate ca chiar noi suntem de vina prin alegerile pe care le-am facut, iar acum ne este mai usor sa dam vina pe rusi decat sa intelegem si sa acceptam propriile noastre prostii, facute candva. Nu Rusia este de vina ca noi am facut alegerile pe care le-am facut, desi poate ne-a influentat sa inclinam catre o anumita optiune, cum nici America astazi nu este de vina ca noi facem alegerile pe care le facem desi poate ca ei ne influenteaza sa inclinam catre o anumita idee.

Descifrare

Aceasta a fost una dintre ultimile predictii a lui Vanga. Spunand aceste cuvinte Vanga a facut cu mainile un cerc mare, in aer.

5.”Totul se va topi precum gheata, numai una va ramane neatinsa – slava lui Vladimer, slava Rusiei…Totul va matura aceasta din calea sa si nu numai ca se va pastra, dar va si deveni conducatorul lumii” (1979)

Rezultatul 

Inca nu a capatat intruchipare, nu s-a infaptuit. Desi…Rusia s-a pastrat. Mai mult decat atat, chiar in anul acesta 2007, Rusia a declansat procesul de redobandire a cetataniei ruse, pentru orice cetatean al fostei URSS, ceea ce inseamna ca cineva din actuala Republica Moldova, fosta Republica Sovetica Socialista Moldova sau Georgia de exemplu, poate sa dobandeasca cetataniea rusa in prezent. Mai mult de atat, trebuie sa observam ca Vanga a facut aceste previziuni pe timpul URSS in care cand cuvantul “Rusia” aproape ca nu era folosit. In loc de “Rusia” peste tot se spunea “Uniunea Sovetica” sau “Soveticii”

Descifrarea

Despre care Vladimir (Conducatorul lumii: Vladaca = Stapan, Conducator; Vlasti = Putere; Vlastvovati = a conduce si “Mir “ = lume, lumea; Vladimir = Conducatorul Lumii) merge vorba in aceasta previziune nu se cunoaste cu exactitate, dar eu de exemplu sunt convins ca nu despre V. Jirinovskii merge vorba aici. Insa in istoria Rusiei, oamenii cu numele de Vladimir au avut un rol extrem de important si acestea sunt trei la numar: cneazul Vladimir, Vladimer Lenin si actualul presedinte – Vladimer Putin- tot el este si al “Optulea”

6.”In 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobandirea petrolului va inceta, Pamantul se va odihni” (1960)

Rezultatul

Incepe sa se materializeze, sa se adevereasca, sa capate intruchipare. Aproape de anul 2018 oamenii de stiinta au intentia de a organiza dobandirea Heliului-3 de pe Luna. Despre astfel de perspective si proiecte eu de exemplu, am aflat acum nu mult timp in urma.

Descifrarea

Heliu-3, reprezinta in acelasi timp un produs al activitatii solare si un combustibil pentru reactorul atomic, care prin esenta lui, reprezinta un mic Soare. Reactorul va furniza electricitate prin “conducte” si vor zbura trenurile.

7 ”In cosmos se va descoperi viata si deodata va deveni limpede cum a aparut viata pe Pamant” 

Rezultatul

Previziunea inca nu a capatat materialitate. Taina aparitiei vietii inca nu a fost descoperita. Inca nu am reusit sa descoperim viata pe Marte, Jupiter sau in alta parte a Cosmosului. Dar cautarile contiunua, mai indeosebi in directia captarii semnalelor radio sau de alta natura din partea vietii extraterestre rationale, de la fiinte extraterestre.

Descifrarea 

Vanga credea in extraterestri. In 1979 Vanga a prezis intalnirea oamenilor cu extraterestri, adica fratii nostri rationali care vor veni de pe alte stele inepartate. Vanga a spus ca acest eveniment se va intampla aproximativ in 200 de ani.