Numerologia este o stiinta foarte interesanta, prin care orice om poate fi analizat ca pe o singura cifra. Tot cu ajutorul ei se poate vedea usor care iti este jumatatea potrivita. Iubirea depinde foarte mult de influentele cifrelor de vibratie ale fiecaruia dintre posibilii parteneri. „Tot ce este genial este simplu, spunea cineva, dar nu tot ce este simplu este si genial, adaug eu. In numerologie, insa, exista o metoda simpla de a descoperi compatibilitatea dintre doi parteneri. Pentru aceasta este necesar sa adunati cifrele datei de nastere, atat luna, cat si ziua, pana obtineti un singur numar”, a mentionat numerologul Anatol Basarab.

Partenerii 1 si 4 traiesc in ritmuri diferite
Pentru a va descoperi compatibilitatea cu partenerul, nu trebuie decat sa faceti un calcul simplu si apoi sa cititi randurile ce urmeaza. „Daca ambii parteneri au cifrele 1, ei nu vor putea sa faca mici compromisuri, fiecare avand nevoie de autonomie si independenta. Daca cel ce are cifra 1 nu incearca sa-l striveasca total pe doi si daca doi-ul este destul de intelegator, atunci aici poate sa existe o armonie buna pentru a avea o viata frumoasa. In ceea ce priveste combinatia cifrelor 1 si 3, daca mai tarziu iubirea arzatoare nu va fi inlocuita de o prietenie stransa, nu va fi posibila realizarea unei armonii. Partenerii cu cifrele 1 si 4 traiesc in ritmuri diferite. Aceasta uniune este foarte buna pentru realizarea succeselor pe plan profesional sau social. Cifrele 1 si 5 au o atractie una pentru cealalta precum chibritul fata de benzina. Uniunea lor este ca un fulger, explozie, iubire naucitoare, multa pasiune, dar care insa se stinge repede”, afirma Anatol Basarab. Intre 1 si 6 se formeaza un cuplu stabil, cu o viata frumoasa, iar in ceea ce priveste uniunea dintre 1 si 7, nici unul nici altul nu cauta profunzimea sentimentelor, desi nu pot trai unul fara altul. Uniunea dintre 1 si 8 este fericita pentru bunastarea materiala si profesionala, iar in ceea ce priveste 1 si 9, tot ce este material si spiritual, iubire si prietenie, se impaca perfect.

3 si 6 – o uniune fericita
In ceea ce priveste cifra 2, ambii parteneri sunt dependenti si au nevoie de o a treia persoana pentru a-si spune ofurile. Intre 2 si 3 este nevoie de un echilibru rational intre trairile intime, viata personala, pe de o parte, si deschiderea catre lume, pe de alta parte. 2-ul – care are nevoie de iubire – va fi linistit de sentimentele profunde si stabile ale lui 4. „Uniunea dintre 2 si 5 este buna pentru acei oameni carora le plac relatiile complicate. Intre 2 si 6 exista o uniune stabila si de durata, ce se bazeaza pe sentimente si trairi profunde. Intre 2 si 7 exista intelegere, daca trairile sunt manifestate profund, iar intre 2 si 8 totul este perfect. Combinatia 2 si 9 este o alianta a viziunilor, atitudinilor si planurilor total diferite. Daca partenerii cu cifra 3 isi ofera reciproc libertate, totul este OK. Cei cu cifrele 3 si 4 nu se aseamana deloc unul cu celalalt, dar totul va fi bine”, a completat numerologul. Intre 3 si 5 nu este loc pentru plictiseala, ambii fiind atrasi catre distractii, iar intre 3 si 6 exista o relatie bazata pe bunatate, armonie, darnicie si iubire vesnica. Uniunea 3 si 7 in plan intelectual este foarte buna, iar in combinatia 3 si 8 nu este suficienta tandrete. Cuplul 3 si 9 este fericit in sfera relatiilor intime. Putina creativitate si libertate ar face bine cuplului 4 si 4, iar 4 si 5 se completeaza reciproc. Intre 4 si 6 exista armonie si iubire, cu fericire pana la sfarsitul zilelor. Cuplul 4 si 7 nu trebuie sa caute sentimente arzatoare si nici pasiune. 4 si 8 vor gasi cu usurinta un limbaj comun, iar partenerii 4 si 9 ori se intalnesc pentru totdeauna ori se despart in primele secunde.

Multa iubire intre 6 si 8
In cuplul 5 si 5, libertatea este cuvantul cheie, iar in 5 si 6 nu este deloc usor. Combinatia 5 si 7 este o uniune a intereselor, nu a inimilor. Partenerii 5 si 8, daca stiu sa-si acorde libertate si incredere, vor forma un cuplu reusit. Intre 5 si 9 nimic nu este imposibil, iar intre 6 si 6 surplusul de emotii este sau poate deveni un neajuns in directia seriozitatii. „Rezultatul uniunii 6 si 7 este imprevizibil, iar cuplul 6 si 8 este o combinatie plina de iubire, incredere si stabilitate, in care totusi partea materiala prevaleaza. Este una dintre cele mai frumoase uniuni. Partenerii 6 si 9 au nevoie de dovezi de iubire, iar 7 si 7 sunt inclinati catre singuratate. Intre 7 si 8 iubirea e imposibila, iar intre 7 si 9 tot ce este spiritual prevaleaza asupra a tot ce este material. Intre 8 si 8 exista o mare iubire de putere si multe ambitii, cu o competitivitate acerba intre parteneri. Intre 8 si 9 totul va decurge bine in sfera profesionala, dar vor fi mai reci in manifestarea sentimentelor. Partenerii 9 si 9 se inteleg unul pe altul din jumatate de cuvant, dar exista foarte putina tandrete”, a incheiat numerologul Anatol Basarab. (I.S.)

Comentarii