Egalitatea dintre sexe sau neintelegerea propriei predestinari?

Femeile – sunt niste fiinte ce detin o structura psihica mult diferita de cea a barbatilor. Detinatoarele acestui sistem psihic nu pot fi egale cu barbatii in treburile barbatesti din principiu, prin natura sistemului psihic. Imaginati-va cum ar fi daca planeta noastra ar concura cu Soarele si va incepe sa vorbeasca si sa se revolte pe motivul egalitatii dintre planete? Eu cred ca in aceasta situatie ar dispare totul.  Cum puteti macar sa va imaginati ca planeta noastra ar putea emite mofturi, pretentii si hachite pe motivul egalitatii in drepturi si obligatii cu Soarele? Pamantul are drepturi egale cu Soarele! Hai sa dam o lege prin care Pamantul sa aiba aceleasi drepturi, puteri si obligatii ca si Soarele? Nu vom face asa ceva. Nu? Ca doar nu suntem complet nebuni.

Nu poate Pamantul sa aiba aceleasi drepturi cu Soarele cum nici Soarele nu poate fi egal cu Pamantul.

Trebuie sa intelegem odata si pentru totdeauna ceea ce stramosii nostri cunosteau in amanunt. Barbatul si femeia sunt sisteme de operare total diferite, desi au foarte multe lucruri comune. Acest program de operare –  Windows este programat in barbat si femeie de insasi natura, universul. Femeile nu sunt la fel de bune in mecanica sau in problemele legate de razboi, deoarece de la insasi natura au programate softuri orientate catre creativitate si bunastarea familiala. Creativitatea lor se manifesta cu putere in campul familiei, casei si nu sunt create fiind mai aproape de inima sa concureze sau sa fie egale cu softurile masculine menite creierului. Aici problema nici macar nu consta in egalitatea drepturilor si responsabilitatilor ci consta in predestinare. Daca Creatorul a creat barbatul si femeia este evident ca i-a creat pentru functii si sarcini diferite. Altfel ne creea pe toti la fel, un fel de barbato-femeie sau femeie-barbat, androgin.

Discutiile acestea de tipul: Ce este mai valoros, mai important, mai presus – creierul sau inima mi se par din start total absurde. Ambele sunt la fel de importante, utile si necesare doar ca fiecare are de la natura prescrise sarcini si obligatii evolutioniste diferite pe care nu le-am imaginat eu, ci insasi creatorul. Atunci cand fiecare soft fie de tip masculin, centrifug, inductiv, informational, spiritual sau de tip feminin, centripet, energetic, deductiv, fizic, isi fac bine treaba lor, viata pe acest pamant se aseaza in matca ei si totul este frumos, in armonie si echilibru. Cand fie barbatii, fie femeile nu isi fac treaba lor predestinata, menita atunci totul o ia razna, apar dezechilibre si dezarmonii ce deranjeaza, strica, imbolnaveste.

Comentarii