Numerologie

Cum nu va fi anul 2016.

By 1 noiembrie 2016 No Comments

Cum nu va fi anul 2016. Analiza numerologica.
Stuctura anului 2016 poate fi reprezentata astfel
~~~~9
~~2<-->7
~20<---->16
Cifra 16, are legatura cu Balanta si reprezinta perfectiunea. In interiorul acestei cifre, sta ascunsa ordinea cosmica despre orice tip de informatie care parcurge un ciclu intreg de dezvoltare si comprimare, pana la nivelul punctului. In viata omului 16 ani reprezinta indepartarea vechiului si nasterea noului. Un „corp nou” , se formeaza la 16 ani si acesta incepe sa formeze o entitate noua cu viziuni noi asupra vietii, tendinte, dorinte, frici si ingustarea razei constiintei. Scoala devine inteleasa , acceptata si plictisitoare, iar omul incepe a se gandi la caile ce le va urma dupa scoala. Raza de lumina a constiintei este capabila sa arunce o privire in viitorul indepartat; trebuie doar sa o focalizam. Aici apar primele ganduri despre viata independenta, care va urma in curand si tot aici incepi sa vezi mai clar si problemele pe care ai putea sa le ai pe cararile ce se astern in fata ta in viitor. Apare si frica in fata viitorului, pentru ca incepi sa percepi mai clar cine esti, cum esti, ce calitati si defecte ai, ce capacitati si aptitudini ai sau ar fi bine sa le ai dar inca nu le detii.
Cifra 16, reprezinta apogeul perfectiunii sistemului. Anume aceasta cifra isi manifesta spiritualitatea sa, demonstrand ordinea Cosmica.
Profunzimea cunoasterii la 16 ani, este atat de mare, incat omul este capabil sa patrunda planul structural al universului si poate receptiona imaginea tainica a intelegerii asupra lumii. Versatilitatea cifrei 16 pana la a 4-a dimensiune ne permite sa intelegem influentele ei chiar si asupra vietii ulterioare a omului. Anume la 16 ani se declanseaza un program la toate nivelurile: fizic, spiritual, moral si intelectual, pentru tot restul vietii si tocmai din aceasta cauza, nu este deloc bine sa subapreciem un tanar aflat la varsta de 16 ani, deoarece acesta, este capabil sa vada mult mai adanc sau mai indepartat realitatea, lumea si astfel iti poate fi de mare folos. Eu, deseori ,ma inconjor cu tineri anume de 16 ani si pornesc cu ei discutii despre viitor, prezent si descopar prin ei, prin interactiunea mea cu ei, lucruri absolut fascinante pe care acestia sunt capabili sa le scoata la suprafata, de sub ceata constiintei omului, asa zis matur.
16 – cifra karmica, la fel ca si 13, 14, 16 si 19, savarsirea actiunilor inacceptabile in urma carora, intr-o masura mai mare sau mai mica au dus la suferinta oamenilor, au facut ca mai multi sau mai putini oameni sa aiba de suferit. Greutatea datoriei karmice a cifrei 16 depinde de marimea, gradul de suferinta provocat in urma actiunilor inacceptabile. Asta va face ca in lume in 2016, toti cei care prin actiunile si deciziile lor au adus suferinta oamenilor, vor avea de suferit in masura gravitatii celor savarsite. Aici nu vorbesc doar despre cei care au incalcat vreo lege si au produs suferinta ci si despre oricare alt om, firma, societate, stat, guvern, care desi nu au incalcat nici o lege a codului penal au produs totusi multa suferinta oamenilor. Acestia in 2016, vor pati tot felul de lucruri, uneori greu de explicat ( boli, accidente, pierderea celor dragi, pierderi, falimentari, etc) in urma carora vor plati suferinta provocata altora.

In formarea cifrei 16 participa astfel de planete precum Luna, Mercur, Uran si Saturn. Fiecare dintre aceste planete ne aduc noua, informatiile despre dimensiunile lor care se dezvolta si genereaza un principiu de interactiune al acestor dimensiuni. Omul care a atins varsta de 16 ani trece printr-o perioada de viata, in care in mod tainic, se impletesc dimensiunile planului fizic, spiritual si material fin. La aceasta varsta, tanarului ii este greu sa invete si acesta se lupta cu esenta lui interioara, care isi intareste pozitiile pe acest drum al vietii. Este perioada in care cifra 16, genereaza o multime de greseli, balbaieli cat si a faptelor imature, negandite, inconstiente, care au darul de a largi intelegerea, viziunea asupra realitatii, cat si gradul de libertate.
1- impulsul, explozie, directie, centrifug.
6- armonie, echilibru, casa, uniune.
Insa 1 langa 6 genereaza la nivelul vietii noastre pamantene, o dorinta, energie (1) de a depasi echilibrul (6) si a vedea ce e dincolo. Asta duce catre 7, deoarece 1+6=7 – ratiune, intelegere, experiente spirituale, viziune asupra realitatii, intelepciune. Perioada 16 este una extem de importanta sub aspectul activitatii, a faptelor, a actiunii sau nonactiunii. Se alatura doua cifre dintre care una(1) centrifuga si masculina, activa, solara, totala, indivizibila, puternica, exploziva si una (6) – feminina, centripeta, echilibrata. Interactiunea dintre aceste doua la nivelul vietii pamantene este o interactiune ca intre vanator si vanat, intre lup si caprioara, dar in cele din urma ambii se aleg cu o experienta spirituala, activa, centripeta, inalta – 7.
Iata in cateva cuvinte semnificatiile lui 1, 6 si 7.
Unu este prima cifra folosita atunci cand numaram si, prin urmare, este considerata a avea o putere mare; fara ea nu ar exista un sistem de numaratoare, asa cum il cunoastem. Fiecare sistem numeric cunoscut a avut dintotdeauna cifra unu ca punct initial de pornire. Pentru ca unu este comun tuturor numerelor, el este adesea vazut ca fiind originea tuturor lucrurilor si reprezinta perfectiunea, absolutul si zeitatea in credintele monoteiste. Unu poate fi bucuros, iubitor, romantic, dinamic si carismatic, dar ca dezavantaj poate fi egocentric, egoist si melodramatic.
Incepand cu 2010, acest 1 isi va face prezenta pe durata a 10 ani si va verifica, se va implica foarte activ in toate sferele de viata si activitate umana, sociala, spirituala pe pamant, peste tot de la an la an, in cate o sfera de la 1 la 9. Vom scapa de aceasta influenta abia cand vom ajunge in anul 2020. In 20(16), 1 isi va face sesizabila prezenta in sfera lui 6 (casa, familie, armonie, barbat –femeie…etc) verificand-o pe aceasta, impulsionand-o . Poate nu intamplator anul incepe cu stiri care bantuie televiziunile legate de luarea copiilor din famile – cazul Butnariu din Norvegia, stiri de tip Borcea, familia si fetele, care au invadat ecranele.
1. Cifra a precursorului, a pionerului, deschizatorului de drumuri, nonconformistului, deviantului. In aceasta perioada de timp, pana in 2019, oameni ca Putin, il mentionez pe el , pentru ca este cel mai vehiculat si ne vine cel mai repede in minte, dar poate fi oricare altul, in cele mai diferite niveluri a societatii umane si a vietii, vor avea un mare impact si contributie in dezvoltarea evenimentelor globale, sociale, locale si in anumit mod vor fi supravegeati de UNU, orientati, dirijati spre implinirea planurilor si scopurilor lui UNU, pentru ca 1 este insasi telul, scopul, orientarea, acul de la busola, degetul aratator. Da, 1 are interese, scopuri, tinte. Interesul bate fesul peste tot de la pamant pana la ceruri. Si cerurile au interese fata de noi, viata, glob in general. Oamenii lui 1 ( spirit, energie, verticalitate, neindoelnici, hotarati si darzi), vor avea sustinere cosmica, ocrotire si ajutor in cele intreprinse de ei, mai ales daca actiunile lor sunt orientate pe axa verticala si nu pe cea orizontala, unde lucrurile duc catre disipare, ruinare si moarte. Lucrurile ce dainuie, vesnice si nemuritoare, dorite si placute lui UNU sunt axate, centrate si instarite pe axa verticala a vietii si dezvoltarii. Asa stau lucrurile peste tot, inclusiv in fizica, electromagnetica si magnetoelectica. In perioada 2010 pana in 2020 se cere verticalitate, directie verticala, adica spre nemurire, spre UNU si acelasi, Vesnic si Nemuritor care este in toate la fel cum cifra 1 se contine pe ea insasi, in toate celelalte cifre. Insa, in fiecare an, acest UNU isi face prezenta si actiunea in diferite sfere. De exemplu 2012 ( UNU in 2), 2013 (UNU in 3) si tot asa, rand pe rand, verifica, energizeaza, impulsioneaza sfera dupa sfera, pentru a le pregati pe toate pentru un salt la un nivel calitativ nou al vietii cosmice. Pamantul, si el, ca o fiinta vie, cu tot ce exista, se dezvolta in etape, in cicluri, in trepte de la un punct catre altul pentru a-si implini misiunea pentru care a fost creat. Acest proces este lent si aproape neobservabil in decursul a 10 – 70 de ani dar daca analizam viata pamanteana in perioade mari de timp, mii de ani sau sute de mii vedem clar aceasta evolutie. In aceste intervale mici de timp, unii oameni isi pot imagina ca ei conduc lumea, ca ei sunt adevarati dumnezei si totul se intampla asa cum vor ei, habar neavand ca nici macar un gand prin minte nu le trece fara ingaduinta lui UNU. UNU poate ingadui multe dar toate sunt orientate precis, catre o evolutie globala si necesara in conformitate absoluta cu scopurile si planurile Lui.
Heraclit spunea:,, multiplicitatea lucrurilor se indreapta catre Unu si din Unu deriva multiplicitatea”. Toate lucrurile se indreapta catre 1 pentru ca toate din 1 au provenit.
Numarul 1, este asociat cu vointa puternica, cu energia pura, pozitiva. El este o reflectare a unor noi inceputuri, dar si a puritatii. Semnificatia simbolica a numarului unu, devine mai transparenta atunci cand ne reprezantam cele doua tipuri fundamentale de actiune, fizica si mentala, care, armonizate in tendinta individualului de a isi oferi un nou inceput, se pot concretiza in impulsurile personale de ne utiliza fortele naturale, de a ne avanta in actiune, sau de a incepe o noua aventura. Multe noi aventuri ne astepata in aceasta perioada si unele nu vor fi tocmai placute dar sunt spre intarirea noastra, spre a ne face mai buni, mai rezistenti, mai asezati.
Nu exista an care sa nu-l contina pe 1 si acesta in fiecare secunda vegeaza, asupra telului. De exemplu anii 1900 – 1999. Aici 1, era mereu langa 9 din perspectiva cosmica si slujea la intarirea inteligentei planetare, crearea tezei despre viata si realitate. 9 – adaptare fizica, rezolvarea de probleme, transformare, innoire, inteligenta inclusiv a omului si materiei. Acum am ajuns in 2000 – 2 langa 0, antiteza absoluta, negarea absoluta, dualitate absoluta, de aceea, astazi traim o perioada cosmica a negarilor. Ne negam neamul si provenenta, natura noastra si sexualitatea, istoria si eroii. Negam orice, chiar si pe noi insine o sa ajungem sa ne negam. Deja am inceput, in unele tari au aparut oameni cu sexualitate incerta, adica nu se vad a fi nici barbati nici femei. Oameni improprii, nici, nici, nici alba nici neagra, nici la stanga nici la dreapta. Negam familia si traditia, cultura si religia si pe Dumnezeu il negam. Slava Domnului ca nu ne neaga si El pe noi. Inca nu.
1989- (8 langa 9) 8- puterea, manifestarea evidenta a uneia sau mai multor puteri, turma si elita, oile si ciobanul (cizmarul in cazul nostru). 9 – transformarea, capat de drum, sfarsitul ciclulului evolutiv. Astfel 9 langa 8 a transformat puterea, s-a pus sfarsitul dictaturii si cultului personalitatii, s-a incheiat o faza a evolutiei noastre. Drumul, istoria, poate ca au fost cu adevarat anevoioase, dureroase si interpretate ca fiind rele iar pentru evolutie astfel de categorisiri si aprecieri nu exista. Pentru evolutie, orice s-a intamplat a fost bine, necesar, util. Asta a fost calea noastra de evolutie, de dezvoltare, de calire. Dumnezeu ne da voie sa alegem o cale, ne da un liber arbitru, insa odata calea aleasa, liberul arbitru dispare si suntem sortiti sa mergem pe cale, pana la capat, fara a a avea posibilitatea de a da inapoi. Sarpele este singurul care nu da cu spatele, acesta merge numai inainte, chiar daca face o bucla in spatiu si in timp, pentru el totul este numai inainte. Odata ce am ales, nu conteaza din ce motive sau cauze, calea comunista, mai departe nu mai ai cale de intoarcere si nici liberul arbitru. Ai intrat Grigore in hora, bea Grigore agheasma pana la capat. Fiecare om, societate, stat are liberul arbitru numai atunci cant isi alege tabara, calea si dupa ce a ales tabara, calea, drumul nu mai ai nici un fel de liber arbitru pentru ca mai departe, insasi calea, tabara, iti va spune, conditiona, dirija si arata ce anume trebuie sa executi la termen si precis. In interiorul caii, taberii, exista liber arbitru dar acesta deja este conditionat de cale, tabara. La un moment dat, fiecare este pus in situatia de a alege: Vii cu UNU sau te duci cu DOI? Aici poti sa alegi. Apoi, daca ai ales sa mergi cu DOI, dupa ce faci primii cativa pasi, usa in spate ti se va inchide si nu mai ai posibilitatea de a te razgandi, de a alege altceva. Acum calea, politica, directia, orientarea, filosofia, valorile sunt alese – bea Grigore agheasma. In interiorul taberii, poti sa faci alegeri, dar numai dintre cele propuse de regulile jocului din tabara data. Adica poti sa faci tot ce vrei, dar numai in cadrul regulilor de pe terenul de baschet, pentru ca acum esti jucator in tabara noastra, a baschetbalistilor, iar la noi, uite asta e sfant, iar asta se numeste tradare, asta atrage dupa sine amenda, pedeapsa, excludere, suferinta, iar asta se apreciaza, se aplauda, se cuvine. Aici la noi nu e ca la tampitii de fotbalisti unde dau cu piciorul in minge. Nu au nimic sfant oamenii si tarile acelea. Cum pot sa dea cu piciorul in minge? Trebuie sa navalim peste ei si sa-i democratizam, sa ii invatam baschet, sa le aratam cum se face si in cele din urma sa imbratiseze si ei baschetul, adica sa joace dupa regulile noastre. Dar poate ca ei nu au aptitudini pentru baschet! Nu conteaza. Toti trebuie sa joace baschet dupa regulile federatiei noastre. Punct. Cine nu joaca baschet sunt teroristi si capitanul lor de echipa este un dictator.
Cam asa stau lucrurile cu prostia omeneasca.
Numarul unu este simbolul intregului, al completitudinii, al unui univers de o unitate perfecta. Tot ce nu va coincide cu acest principiu pana in 2020 va atrage suferinta, ajustare dureroasa, slefuire, adaptare, reparatie. El reprezinta Singularitatea, o lume in care nu exista diferentieri si nu se poate face distinctie intre obiecte sau intre sine si ceilalti. In interioritatea numarului 1, totul este accesibil de pretutindeni. Astfel , 1 dupa anul 2000 nu suporta opacitatea, ascunsul, totul trebuie sa fie transparent, vizibil, luminos. 1 fiind o cifra masculina si solara, centrifuga, nu suporta lucrurile ascunse, tainuite, intunecate, acoperite si centrifuge. Energia lui 1, scoate la iveala toate lucrurile ascunse, opace, carora le-a venit randul. Insa acele carora le-a venit randul, ne arata cifra alaturata lui 1 din numarul anului 20(16) – lui 6 i-a venit randul sa fie luminat, vizibil, transparent. De aceea, familia, educatia in familie, sexualitatea, capacitatea de a ,,vana” castiga, pragmatismul, masculinitatea, feminitatea, agresivitatea asunsa si nemanifestata, instinctul de conservare si supravetuire, vor fi puse la incercare in acest an in toate felurile posibile. Astfel izbucnirea urii, agresivitatii, sexualitatii, instinctualitatii, violentei domenstice, sociale si interstatale, interreligioase, etc, vor fi incercate in 2016. 6 va fi greu incercat de UNU. Numai ca aceste lucruri nu se vor intampla asa cum se intamplau in 1916, ci mult mai perfid, subtil, prin amagire si ispita – influenta lui 2 din 20(16). Atunci, in trecut, exista influenta lui 1 din 19=1+9=10=1 si abia apoi 16. Acum, avem de a face cu 2 in forma absoluta -0 din (20)16. In general, am putea spune, ca toata perioada 1900-1999 a fost perioada lui Adam, iar odata cu 2000 incepe perioada lui Eva. Stiti voi – ispitirea, vrajeala, minciuna, incalcarea regulei, sarpele, izgonirea din Rai (1) pe Pamant (2) iar acum, cred ca vom face cale intoarsa – izgonirea de pe Pamant (2- valoarea numerologica a cuvantului Pamant) in Rai (1) pentru ca peste un timp, vom ajunge la 2100. Pana atunci, Epoca vulpii nu va ceda locul atat de usor epocii lupului. Plin va fi pamantul de minciuna si siretlic. Vulpea in convulsie, turbata, este mai periculoasa decat o vulpe sanatoasa. Insa in cele din urma, Lupul o va invinge cand se vor vedea fata in fata, adica dupa 2100
1 simbolizeaza originile, inceputurile, este un numar care nu poate fi divizat in natura. El nu poate decat sa isi reproduca propria-i imagine (intrucat in natura, totul este dual). Pana in 2020 UNU ne va verifica toate inceputurile, bazele, radacinile si ne va impune sa ne intoarcem la baze, la radacini, unde este si imaginea lui. Orice indepartare a oamenilor de la baza, fundament, natura omului, barbatului si a femeii, statului, relatiilor interumane, etc ,va produce suferinta ce se naste din ajustare, slefuire, prelucrare. Va fi dureros pentru multi dar spre binele lor va fi daca vor intelege si vor contribui din interior la propria lor slefuire. Daca vor opune rezistenta, atunci Unul va aduce un instrument mai puternic ca sa invinga rezistenta materialului, doar nu va sta cioplitorul in fata stancii de granit sa ii asculte acesteia vaicarelile si nedorinta de a se lasa prelucrata. Cioplitorul va ciopli, pana cand stanca se va transforma in ceea ce trebuie si nu va ramane nimic in plus. Numai asa se realizeaza opera de arta, adica se da tot ce este in pus la o parte si ramane numai ceea ce este demn de arta, este folositor si spre admiratia cioplitorului.

Numarul 1 este Domnul care proiecteaza o raza de lumina in univers (lumina originara), este inceputul lumii, putand fi definit deopotriva ca viata si lumina. 1 este manifestarea lui Dumnezeu prin El insusi, un „Unu” al unitatii, al lipsei conflictului; el este concentrarea sau unicitatea scopului.

Pentru pitagorieni, unu era monada, sursa celorlalte numere, o sursa benefica, chiar daca dureroasa, intepatoare, impungatoare, aspiranta, esentiala si invizibila. Pitagora a exercitat o mare influenta asupra unor filosofi din Evul Mediu precum Thomas Aquinas, care defineste numarul unu, ca sursa, in felul urmator: „De vreme ce sufletul este unu, iar puterile sunt multe; deoarece un numar de lucruri care provin din unul trebuie sa fie ordonate de o anumita succesiune; de aceea trebuie sa existe o anumita ordine intre puterile sufletului. Din acest motiv, numarul unu nu mai reprezinta o cauza prima abstracta, asa cum o defineau pitagoreenii, ci este unicul Dumnezeu.”

Omul nu are decat un (1) singur suflet. Acest suflet are cai multiple de evolutie, de la placute pana la cele mai neplacute si dureroase. Fiecare suflet e liber sa-si aleaga calea lui de evolutie, important este sa –si pastreze unicitatea, intregul si indivizibilitatea. Nu poti sa slujesti la doi Dumnezei deodata. Nu poti sa fii in doua luntre deodata, nu poti sa fii si aici si acolo. Alege ori aici si acum, ori acolo. Ori cu noi si spre UNU ori cu ei si spe DOI.

Numarul 1 apare in Biblie de 1292 de ori.

In astrologie, numarul 1 este corelat cu noi inceputuri, independenta, noi sanse sau oportunitati, inspiratie, originalitate, solitudine, concentrare, conducere, hotarare, curaj si izolare.

– Energia echilibrata a numarului 1: initiativa, energie, persistenta, creativitate, incredere (in sine), ambitie, dinamica, indrazneala, anticipare, afirmare.
– Energia exacerbata / supradezvoltata a numarului 1: egoism, nerabdare, elitism, intoleranta, agresivitate, aroganta, incapatanare, obraznicie, dictatura, dominanta, lacomie, simt supra-posesiv.
– Energia slaba / subdezvoltata a numarului 1: pasivitate, labilitate, lasitate, sovaiala, dependenta, insecuritate, umilinta, neajutorare, lipsa de incredere in sine, slabiciune.

Alte semnificatii ale numarului 1 (Unu)

– Simbol al Unicitatii, al Universalului si Transcendentalului, principiul primar si puterea creatoare initiala. In sens numerologic, 1 se manifesta de la an la an, in diferite sfere numerologice calitative.

-Conform lui Aggripa , „numarul 1 se refera la Divinitatea suprema , care este una si nenumarabila ,si creaza oricate obiecte numarabile , pe care le contine in sine.”Sfantul Augustin afirma , in mod similar , ca Unitatea se refera „la suprem , la Dumnezeu , Principiul tuturor lucrurilor.” Putem spune in sens numerologic ca din 2010 si pana in 2020, UNU, ala de sus, indivizibil, unul si acelasi pentru tot globul, dar din cate se vede nu este UNU si acelasi pentru religii, ne va da evident tot felul de semne despre unde suntem si cat de departe ne-am indepartat de esenta lucrurilor, de la baza. Cei care s-au indepartat mai mult, vor suferi mai mult, pana cand vor fi catusi de putin centrati, axati.

– Simbol al omului vertical, care se poate bucura de facultatile lui numai cat timp este in viata. Cei carora nu stiu sa se bucure de viata ci cauta alte placeri – banii, droguri, putere, stapanire, avutie prin minciuna si nemunca proprie, cat si alte pacate ce provin de la an la an din sfera corespunzatoare ultimei cifre din an, vor avea de suferit.

– Expresie a notiunii de lider, sef, conducator, cel dintai, in ierarhia autoritatii sau puterii. UNU este seful si conducatorul, oamenii doar incearca ca maimutele sa-l copie si evident ca nu au atata talent si intelegere ca sa o faca catusi de putin asemenea Lui. Unii chiar cred ca ei stapanesc globul, ca detin atata putere si bani, o multime de ONG-uri ca instrumente pentru orice, incat oriunde si oricand pot declansa o revolutie, un razboi, o criza economica, fara a intelege catusi de putin ca si ei fac parte din acelasi autobus care se misca fara voia lor exact acolo unde trebuie si la statia urmatoare inclusiv si ei vor plati biletul de calatorie, care va include si intreaga factura pentru toate cele facute, consumate, stricate, ruinate.

– Unu reprezinta punctul de pornire, inceputul, simbolul originii absolute si a ceea ce vine dupa ea. De aceea, 1 semnifica precursorul, pionierul, initiatorul, noul, originalul, mugurul dar si radacina, nasterea tuturor vietilor. El este spontaneitatea imanenta. In toata aceasta perioada de la 2010 si pana in 2020 vor apare mugurii, doar mugurii unei noi civilizatii umane, dar si radacinile, unele se vor adanci mai mult, altele se vor usca, si vor atrage dupa sine ruinarea intregului copac. Deaceea, nu va fi de mirare daca unele state vor dispare cu totul si anume acele ale caror radacini nu sunt puternice, adanci si pline de seva, de adevar, de trainicie ca sa fie capabile sa sustina la furtuni puternice, copacul in stare axata, centrata, instarita, adica verticala cu toate crengile si rodul lui. Vor dispare state, tari, organizatii, mai ales dupa 2010 cand in functie de ultima cifra a anului, se vor verifica rand pe rand fiecare tara. Randul nostru va veni in 2028, pentru ca 8 este cifra de vibratie a Romaniei. Insa inainte de asta, in 2026 vom avea primele semne, deoarece ultimile doua cifre formeaza 8 – Romania.
Primele doua cifre, ne arata programul Cosmic pe termen lung, programul general. Acesta este compus dintr-un program fix, static si unul flexibi, dinamic- 20. Acesta este valabil pentru tot globul si tot ce este viu pe glob. Ultimile doua cifre a anului, ne arata etapele realizarii programului general. Ultimile doua cifre din an ne arata un program, etapa generala pe 9 ani si ultima cifra ne arata programul care se ruleaza in acest moment. In cazul nostru, acest program este 6. 16 – prima treapta calitativ noua +6 etapa de evolutie curenta.

– Conform lui Pascal, „tot universul este continut in Unu”. Vechii alchimisti greci, considerau ca „Universul este Unu”. Universul este UNU, dar se manifesta pe el insusi in 9 ceruri calitativ diferite in acelasi timp, instantaneu, pretutindeni si la nivele calitativ diferite. Universul este ca o Matrioska ruseasca in interiorul careia se mai contin 9 matrioske mai mici, create dupa acelasi principiu de sus pana jos si dupa aceleasi prototipuri, arhetipuri, sabloane, modele, energii, principii. Orice modificare la un nivel, atrage dupa sine instantaneu modificari de acelasi fel, continut si forma, doar ca la nivele diferite se manifesta calitativ diferit. De la microlumi pana la macro lumi totul UNU este.

– Malebranche spunea:”nu este nimic maret in sine sau fara raportare la altceva, cu exceptia Infinitatii si a Unitatii.”

– Conform lui Etchegoyen, proprietatile Unitatii sunt: absolutul infinit, egalitatea, eternitatea, neschimbarea si universalitatea. Prin aceste proprietati, Unitatea (1) este opusul pluralitatii, care are atribute opuse.
1 reprezinta teza si opusul pluralitatii. Toata perioada din 2010 si pana in 2019 acest 1 va influenta lumea spre limitarea pluralismului. Ca si cum se va impune ca toti sa aiba o anumita viziune si atat. De exemplu: Rusii sunt rai – Americanii sunt buni. Cine crede ca si rusii sunt buni sau crede ca si americanii sunt rai este aratat cu degetu, blamat, marginalizat. Aceasta ingustare a optiunilor si viziunilor nu ne este constructiva deloc , dar 1 te impinge sa-ti alegi tabara. Cu cine esti? Cu mine sau cu acel cineva – unu? Este pe aici, pe pamant unul care este de vina pentru toate – Putin sau unu oricare altul. In aceasta perioada oamenii nu vor putea vedea clar ralitatea vietii si se vor concentra pe Unu, uitand ca in realitate, intr-adevar este UNU, dar nu aici pe pamant ci in ceruri care controleaza, vegheaza si fara ingaduinta Lui nimic nu se intampla aici pe pamant. Exista in lumea asta unii, (11, 22, 33) care cred ca ei hotarasc si conduc lumea uitand ca si ei la randul lor sunt condusi de UNU si fara voia si ingaduinta Lui, nici macar un gand prin minte nu le-ar putea trece. Dar pana la o vreme, pentru a ne face noua un bine, li se ingaduie sa se manifeste provocand tot felul de situatii din care noi avem de invatat, care au darul pe langa multe altele sa ne faca mai treji, mai destepti, mai uniti, mai intelegatori, mai puternici. Uneori UNU, are instrumente foarte subtile de a face lucrurile sa curga exact in directia dorita de El, desi pana atunci unii, pot trai in iluzia perfecta ca ei sunt cei care sunt dumnezei.
In matematica, 0, multiplicat cu infinitul este egal cu 1. Toate de la UNU sunt si toate spre UNU se intorc. Toti suntem de la Dumnezeu, pentru ca omul numai 1 suflet are, dar nu toti se intorc catre Dumnezeu.

– Hecraclit spunea:” multiplicitatea lucrurilor se indreapta catre Unu, si din Unu deriva multiplicitatea”.

– In ebraica, cuvantul unu are intelesul de „punct, adunare, divizare impiedicata”. Acest numar este scris cu folosirea literei Aleph ,reprezentand, conform lui Charrot, „un om ridicandu-si o mana catre ceruri, aplecandu-si cealalta mana catre pamant, cuprinzand astfel unitatea universului”.

– In Cabala se precizeaza ca Jehova este Unu, iar numele sau este Unu.

– 1 este singura cifra scrisa in mod identic in toate limbile, avand ca simbol o linie dreapta.

– 1 este numarul atomic al hidrogenului, cel mai raspandit element din univers, sursa vietii, constituent al apei H2O, sursa vietii. Unu este in toate, Dumnezeu este in toate si fara UNU nu exista celelalte, nu exista nimic. Mare este puterea, imparatia si slava lui UNU.

– In matematica, zero multiplicat cu infinitul este egal cu 1.

Acest an este unul puternic, imbibat cu vibratii fine, sentimentale, care umple organismul de putere. Atunci cand prin viata intalniti cifra 16 asteptati-va la o taina, pe care aceasta cifra o va aduce. Taina de regula reprezinta o forma ce se afla intr-o stare de formare, de cristalizare, etapa , in care omul inca mai poate, daca mai poate, sa produca influente pentru a-i modifica rezultatul final. Afland despre taina, tu o sa fii obligat sa privesti adanc in proces si daca o sa fii destul de atent si serios, bun cunoscator, observator fin atunci, o sa cunosti, o sa patrunzi in ce consta aceasta taina. In acest moment, taina va dispare pentru tine si se va transforma in cunoasterea lui 1 si 6, altfel vei ramane cu taina nepatrunsa – 7. Toate procesele lumii acesteia, indiferent de natura lor, politice, militare, economice, financiare, stiintifice, religioase, etc, se produc cu scopul de a ne invata pe noi sa fim mai atenti, de a ne dezvolta atentia si observatorul din noi, pentru a cunoaste la nivele din ce in ce mai fine lumea in care traim, creatia, viata. Cel care a patruns o taina in mod real, va merge mai departe in a patrunde si alte taine, deoarece o taina o atrage pe alta, un pas te duce catre urmatorul, un sfarsit de zi de duce catre inceputul alteia si asa de la o treapta la alta se largesc orizonturile cunoasterii, constiintei. 16 = 1+6= 7- Taina, lumea nevazuta, sferele ascunse, inalta cunoastere.
Cel mai mare rau, oamenilor, statelor, in acest an, il pot face cei care sunt pusi sa conduca si nu au orizonturile constiintei suficient de largi. Au un punct de vedere, dar trebuie sa aiba un cerc cu un punc in mijloc si acel punct este UNU. Trebuie sa aiba viziuni largi, constiinta extinsa si pornind de la UNU sa se manifeste catre margini. De aceea anul 2016, va fi un an foarte bun pentru cei care daruiesc, care ii invata pe altii, ceea ce provine din UNU si duc acea cunoastere, constiinta extinsa, viziune in forma centrifuga de la UNU catre margini. Toti cei care sunt precum un UNU, de la UNU si se manifesta centrifug vot fi sustinuti, mai ales daca invata despre supravetuire, familie, relatii de cuplu, barbat- femeie, stapanirea si controlul instinctelor, fricilor, pragmatismul si eficienta, armonia si echilibru dintre cele materiale si cele spirituale, deoarece 6 este aceasta armonie.
Cifra 7 care rezulta din ultimile doua cifre a anului 16, ne arata rezultatul care trebuie sa se atinga din interactiunea lui 1 si 6.
Vibratia lui 7 inzestreaza lumea si viata cu niste energii de o natura foarte profunda, uneori greu de inteles si sesizat pentru cei mai multi dintre oameni. Aceasta vibratie foarte greu isi imparte trairile si sentimentele, gandurile, imaginile cu lumea inconjuratoare. 7 este o taina si deci numai cei mai buni si atenti observatori vor putea sa primeasca din partea lui 7 experientele, trairile si adevarurile. Este destul de greu sa intri in gratiile vibratiei lui 7 dar daca reusesti o sa fii extrem de placut uimit si satisfacut de cata cunoastere si intelepciune o sa dobandesti. Capacitatea lui 7 de a-i invata pe oamenii atenti si cautatori este atat de mare incat este greu sa-ti imaginezi intregul potential. 7-le te va duce pana in profunzimea proceselor, iti va arata cele mai nebanuite lucruri despre procese, lucruri si evenimente, iti va crea o experienta de neuitat chiar daca apoi nu o sa ai prea multi oameni carora o sa le poti impartasi acele lucruri. Nu te amari, fiecaruia ii vine randul sa stie ce stii si tu dar mai tarziu. 7 iti poate da asemenea cunoastere incat in urmatorii 20-50 de anii o sa stai singur si nu o sa ai cui ii povesti ceva din teama de a nu te crede nebun. Imi aduc aminte cum in 2007 le vorbeam prietenilor despre tot felul de lucruri si abia in acest an, multi dintre ei, ma asigura ca nu eu , ci ei erau nebunii, orbii si besmeticii, care nici macar nu puteau intelege ce le spuneam eu atunci si care astazi sunt realitati evidente si pe alocuri dureroase. Acum vor si ei sa invete, dar pentru mine nu mai este interesant sa-i invat. Am alte lucruri interesante de facut acum in asa fel incat peste 20 de ani cei de acum care ma considera nebun sa imi dea dreptate atunci.
In acest an la cei mai multi oameni si chiar state, vor apare o multime de tensiuni care vor genera intrebari filosofice, dar din pacate, vor fi mai multe intrebari decat raspunsuri. In acest an, va fi nevoie nu doar de o gandire pragmatica, eficienta nascuta din experienta vietii, din invatarea institutionalizata ci si din patrunderea lumii in mod intuitiv, din cunoasterea intuitiva, din capacitatea de extrasensibilitate, mistica, gandirea ezoterica, pentru cei care o poseda, fireste. Stiintele si disciplinile oculte vor contribui la cunasterea proceselor si deci nu trebuie sa ramanem fata de acestea indiferenti. Chiar si religiile, cunoasterea teologica profunda cat si cea stiintifica fina, vor fi de folos la elucidarea si intelegerea unor procese fine sociale, economice, psihologice, energetice.
Invatatorii, profesorii, dascalii, daca mai sunt in sensul adevarat al cuvantului exceptatnd cadrele didactice care isi fac meseria dupa carte si nu asa cum le dicteaza constiinta vor fi protejati si ocrotiti. 7 – ii apropie si ii ocroteste pe toti oamenii care au ceva de spus, care ne pot invata ceva, de la care putem invata ceva util si constructiv. Cercetatorii stiintifici, cautatorii spirituali, cautatorii si umblatorii dupa cunoastere sunt protejati si ocrotiti, iar cei care le vor sta in cale vor fi inlaturati si cu cat mai mult se vor opune cu atat mai mult ii va durea. 7-le este protectorul oricarui om care cauta, care cerceteaza, care nu e lenes, care in cautarile sale greseste dar cerceteaza in continuare, pentru ca e mai bine sa gresesti si sa cauti, decat sa lenevesti. Cercetati-va chiar si propria credinta, pe voi insiva, cunoasteti-va in adanc, cercetati lumea si pe voi in lume. Cautati si cercetati tot ce va poate da macar o seminta de cunoastere. 7- nu iubeste credinciosii care iau de bun tot ce li se spune, pe cei care cred orbeste tot ce se scrie sau se arata la tv. 7 este tot 1 dar in alta forma de manifestare si anume sub forma de cunoastere a celor vazute si nevazute. De la 1 pana la 7 se ajunge prin 6, exact asa cum arata ultimile doua cifre ale anului si rezultatul interactiunii lor.
Cei care in acest an vor alege sa fie invatatori, educatori, profesori, lectori, psihologi, cercetatori, preoti, teologi, doctoranti, academicieni, filosofi, etc, vor fi favorizati si le va merge bine in aceste directii daca real isi fac treaba in mod puternic, direct, vertical ca un UNU ce trece prin 6 (armonie) si atunci toate tainele si drumurile i se vor deschide. 7 ii va proteja pe toti acestia atata timp cat isi fac treaba cu adevarat.
Anul acesta va fi deosebit de interesant pentru ca vor apare o multime de lucruri ca din sensin, din necunoscut, din neant pentru majoritatea nevazatorilor dar foarte evidente, previzibile pentru vazatori. Unele din aceste evenimente, lucruri, intamplari, vor fi uimitoare si placute, altele la fel de uimitoare, dar neplacute. De unde nu te astepti – este fraza pe care multi o vor folosi des in acest an. In anul 2016, poate ca vom vorbi ceva mai serios despre fenomenul extraterestrilor sau a lumilor intraterestre. Vor apare tot felul de fenomene ufologice, energetice si de alta natura inexplicabila si din ce in ce mai mult, se vor lasa filmate si fotografiate. Nu vom intra in conexiune directa cu extraterestrii asa cum arata filmul Independence Day, dar primele seminte evidente despre aceste realitati inaccesibile pentru toti, vor incepe sa apara in acest an pe suprafata Pamantului, intr-o forma mai accentuata, mai vizibila si pentru cei care chiar nu pricep nimic despre aceste lucruri.
Unele lucruri vor apare brusc, neprevazut, neasteptat, manifestandu-se ca o minune, altele ca un blestem. Acest an nu iubeste lozincile si sloganele.
In acest an grija, ingrijorarea fata de viitor, va apare cu adevarat. Multi oameni si state isi vor face mari griji legate de viitor. Cei care nu prea vad, inteleg, pricep pe ce lume traim se vor ingrijora mai tare, cei care inteleg – mai putin spre deloc. Foarte putini vor intelege sensul si semnificatia acestui an si a evenimentelor , proceselor petrecute. Cine nu va intelege ceea ce se intampla in profunzime, va fi obligat sa inteleaga acelasi lucru, dar nu in forma de cristailzare ca acum , ci in forma finala in 2018, (18=9) la sfarsit de ciclu, atunci cand vrei nu vrei, ai inteles nu ai inteles, trebuie sa te transformi Ggrigore, sa te adaptezi sau daca nu, va trebui sa dispari.
7 este un an rece, pentru ca Universul este mental si nu emotional. Mentalul este rece, emotia este calda, cu foc, emotionanta, 2011 (11=2- emotie, pasiv, centrifug, viclenie, minciuna, ispita, Eva, dinspre margini avioanele au venit exact in centru si au lovit turnurile 11 – gemene). Din acest motiv, nu va asteptati ca foarte multi oameni sa va inteleaga bocetele pe motiv de neputinta sau neintelegere a lucruruilor si a vietii. Iti va trebui in loc de emotie un argument solid, o teza, o idee daca vrei sa reusesti.
7 detine in interiorul sau o simpatie fata de tot ce este frumos, artistic, arta, respecta mestesugul, artizanatul, artele in general, perfectiune, desavarsire, creatie si este un critic destul de bland. Astfel in 2016, toate aceste domenii pot face un pas spre progres, dezvoltare. Desi este un critic bland totusi repede ii scoate din scena vietii pe toti cei care nu corespund acestei vibratii si au reusit sa se prefaca sau sa se ascunda o perioada de timp. Astfel, vom putea vedea noi staruri ce apar pe orizontul artelor dar si stingerii bruste ale altora pe care ii consideram a fi adevarate stele. Vedetele care nu au nimic de spus, sau nimic important, vor simti o presiune destul de subtila asupra lor cu scopul de a parasi scena, un fel de huiduiala din partea Universului, deoarece lui 7 nu ii plac bufonii, clowni, circul, spectacolul prost facut si zeii prefacuti, asa cum ii place lui 5 , de exemplu. 7 ii critica bland pe toti parvenitii in aceste domenii dar ii inlatura subtil din scena. Formele de inlaturare pot fi de la boala, accidente, ghinioane si necazuri de tot felul. Fiecare va simti acea presiune care ii este cel mai adecvata si sesizabila, dar si utila in acelasi timp pentru fiecare. Ceilalti care raman trebuie in continuare sa ationeze bland si corect, sa arate greselile altora dar in forma diplomatica, fara a supara, jigni, umili sau injosi pe cel care-l inveti.
Televiziunile, radiourile, teatrele, circul, muzeele, universitatie, scolile, institutiile de cercetare si invatamant, institutiile medicale si cercetare medicala, spitalele, bisericile si toti oameni care au tangenta cu acestea sau activeaza in cadrul lor, trebuie sa fie mai atenti, pentru ca 7 este exact cu ochiul atotvazator mai mult pe acestea. Cei placuti vor avea de castigat, cei neplacuti lui 7 desi pot fi foarte placuti oamenilor vor avea de suferit, deoarece vor fi trecuti prin tehnologia prelucrarii, ajustarii, adaptari la cerintele lui 7. Unii reusesc sa treaca intreg procesul chiar daca e dureros, altii mor inainte ca procesul sa se termine. Rezista cei mai puternici. In general toti oameni care vor muri in acest an putem spune ca au murit din cauza ca nu a rezistat sfera lor rationala, nu a rezistat filosofia de viata si viziunea asupra realitatii, nu au trecut examenenul Ratiunii. Atacurile cerebrale este posibil sa se inmulteasca in acest an la fel si sinuciderile, mortile subite, pot apare chiar si sinucideri in masa asa cum au mai fost in 17 noiembrie 19(78) cu cei dirijati de Conducătorul Templului Popoarelor, Jim Jones, când 918 membri ai sectei (din care 276 erau copii) s-au sinucis în masă prin otrăvire cu cianură. Sau Heaven’s Gate (Poarta Raiului) a fost un grup religios american, fondat în 1970, la San Diego, care avea convingerea că planeta Pământ va fi reciclată de extratereştri. În 1997, membrii săi erau convinşi că o navă extraterestră va veni pe Terra pentru a-i lua să-i ducă în Rai. La sfârşitul lunii martie a acelui an, grupul de 39 de persoane s-a sinucis într-o vilă pe care o închiriaseră, având convingerea că numai astfel vor ajunge în Rai.

Daca 7 ar fi un om, atunci trebuie sa stii ca acesta vrea sa te cunoasca in profunzime. Acesta uneori este dur si direct, alteori extrem de subtil si finut. Cum se va manifesta acesta cu tine, depinde chiar de tine. Daca il enervezi prea tare, daca il ispitesti prea mult, s-ar putea sa fie extrem de rece, direct si nemilos cu tine. Daca si tu esti atent la el si ii respecti teritoriul, necesitatile, atunci si el va fi cu tine sensibil, uneori chiar tandru, subtil si finut. 7 te poate scapa de foarte multe probleme, se poate manifesta foarte pozitiv asupra ta daca ai o natura cautatoare si dornica de a afla de sine statator adevarul si tainele vietii. Daca inghiti tot ce auzi sau ce vezi, atunci sa stii ca 7 intoarce spatele de la astfel de oameni.
16 este compus din doua contradictii – Soarele si Venus. Desi Venus este considerata o planeta de bun augur, in acelasi timp aceasta este si invatatorul demonilor si a fortelor raului. Soarele este o stea care in sinea sa face parte din grupul Jupiter, invatatorul Zeilor. Astfel Soarele si Venus apartin unor tabere diferite si reprezinta unul pentru celalalt – dusmani naturali. O astfel de combinatie 1 si 6 creaza destule probleme in viata mai ales celor care s-au nascut in ziua de 16 indiferent luna, celor care implinesc 16 ani sau multiplu de 16, celor care stau in apartamentele sau casele cu numarul 16 sau multiplu. 7, acest număr este guvernat de luna descendentă nod Ketu. 7 16 25 sunt condus de acest număr nodal. Astfel si cei nascuti in zilele de 7 si 25 la fel ca cei din 16 trebuie sa fie mai atenti in acest an deoarece vor trece printr-un examen cerut de insasi Cosmosul. La fel toti cei care implinesc 7 ani sau multiplu de 7, 16 sau multiplu, 25 sau multiplu, 34 sau multiplu, 43, 52, 70 88, 97 si de ce nu 106 sau multiplu. Aceste date sunt valabile nu doar pentru oameni ci si pentru organizatii, firme, intreprinderi, avioane, vase maritime, nave spatiale, locomotive, masini, cladiri etc. Toate acestea la inceput de an ar fi bine sa treaca o revizie suplimentara mult mai atenta, in profunzime (7)
Ketu, adica 7 reprezinta o semiplaneta nu prea de bun augur. Aceasta anihileaza deosebirea dintre bine si rau. Asta ii face pe toti cei nascuti in data de 16 indiferent luna si anul nasterii sa fie amestecati in tot felul de procese, chestiuni fara a avea posibilitatea de a face diferenta intre bine si rau. In acest an acestea vor avea probleme in a deosebi, discerne binele de rau, graul de neghina ceea ce ii va conduce catre disperare si nehotarare, depresie sau atacuri de panica. Soarele (1) aduce un val de idealism; Venus (6) aduce hedonism. O astfel de combinatie ii face pe oameni sa tinda catre un idealism exterior si o tendinta interioara greu de stapanit spre satisfactii si placeri carnale. Pe langa asta, aceiasi combinatie, formeaza o tendinta catre idealism, visare si ii impinge pe oameni sa traiasca intr-o lume a lor imaginara. In aces an somnul natiunii se adanceste. Lume multa, putini treji. Atentie, nu faceti prea multa galagie ca oamenii dorm si sunt nervosi daca ii trezesti brusc, mai ales.
Vor fi situatii de asemenea natura incat chiar daca apare un om si spune marele adevar salvator pentru natiune, se creaza impresia ca acesta vorbeste singur in pustiu. Lumea pur si simplu nu il va intelege, pentru ca doarme si visele sunt altele decat vorbeste Marele Intelept. Tocmai asta este functia anului 7 sa cutremure din temelie 1 si 6, idealismul si pragmatismul, teoria si practica. Inainte de asta, 7 ne indeparteaza de dorintele lumesti si ambitie, ne lasa sa mergem in visare pentru ca mai tarziu sau imediat tot 7 sa ne trezeasca. Cine se trezeste bine face, cine continua sa doarma va fi obligat din somn direct sa se nasca prin 2018-2019.
Daca in acest an oamenii sunt implicati in viata duhovniceasca, atunci mult mai usor ca alta data ajung sa cunoasca propriul Eu interior, dobandesc capacitati psihice si se transforma in actori pe scena vietii. In general acest an, ca si cum, face un casting pentru a recruta noi actori pentru scena politica, militara, economica, piata (scena) financiara, etc, intr-un cuvant – scena vietii. A venit timpul ca noi actori, cu forte proaspete, sa intre in scena vietii pentru a juca roluri noi ce nu pot fi jucate de cei de pana acum. In acelasi timp, influenta lui 6 ii impinge pe oameni catre stiinte si practici de vindecare, psihologica, mistica, oculta. Multi oameni vor fi impinsi sa caute energie si informatii in aceste domenii. Daca insa viata duhovniceasca lipseste , atunci astfel de oameni vor fi impinsi sa intre in tot felul de grupari, loje oculte si tainice. Numarul celor care vor intra in lojele masonice sau de alta natura si/sau orientari, in acest an va creste simtitor. Acesti oameni vor fi foarte ingrijorati anul acesta de a nu pierde cele dobandite, agonisite, furate, vor avea teama pierderii pana la nivel de paranoia sau fobie. Multi vor considera ca salvarea lor este intr-o organizatie tainica, oculta si le vor cauta spre a se arunca acolo considerand ca astfel pot avea o protectie. Unii, vor putea sa amane ceea ce trebuie sa li se intample si anume – razbunarea banilor insa doar pana in 2017.
Cifra 16 ii protejeaza pe cei ce au o viata duhovniceasca, ii salveaza de la destine ciudate, pericole si ruinarea planurilor. Acestia trebuie sa fie in acest an hotarati si indrazneti, sa aiba pasii bine ganditi si planuri de rezerva in caz ca ceva nu merge sau se infunda. Nu trebuie sa va temeti sa intalniti inevitabilul. Intalniti-l si infruntati-l.
Daca esti nascut chiar pe data de 16, indiferent anul nasterii si esti un om care are macar catusi de putin o viata spirituala, adica duhovniceasca reala atunci acest an te va inconjura cu minuni, rezultate bune de la cele mai cotidiene lucruri pana la cele mai compicate si neobisnuite lucruri.
Sarcina voastra este sa simtiti si sa prindeti din zbor, sa constieintizati aceste puteri ale Universului si a relatiei tale cu El. Pentru asta este suficient sa treziti in voi mintea si simturile, care de regula se afla intr-o stare de somn sau relativa veghe sub plapuma grijilor cotidiene. Aceasta este calea pe care toti restul vor trebui sa o parcurga, dar la timpul lor. Acum e timpul vostru sa invatati aceasta lectie si sa parcurgeti aceasta cale, experienta, traire, pentru a trece la alt nivel al evolutiei. A venit timpul vostru.
16 poate sa aduca omului un mare castig material, insa problema consta in aceea ca apoi pentru acest castig material va trebui sa platesti o rascumparare foarte scumpa.
Numarul 16 in numerologia spirituala este considerat un numar favorabil pentru cei care pun valorile materiale deasupra celor spirituale si este nefasta pentru cei ce pun valorile spirituale deasupra celor materiale. Aflandu-ne in epicentrul influentelor lui 16, oamenii pur si simplu se scufunda in tot felul de pasiuni – patima banilor, sex, alcool, distractii, droguri si alte forme de placeri corporale.
16, seamana cu un taifun energetic, care pur si simpu ne atrage in mijlocul lui stergand de pe fata pamantului esenta duhovniceasca a omului. Sub influenta lui 16, al nostru Eu, se dizolva intr-un cocktail al ambitiilor, lacomiei si depravarii. Cifrei 16, i se poate opune doar cifra 19, care restabileste adevaratul Eu al omului. 16, umfla foarte mult Ego-ul omului pana la dimensiuni nebanuite si in aceasta situatie lumea inconjuratoare pare a fi un spectacol neimportant, patetic, ieftin si lipsit de valoare.
16, se formeaza din intalnirea a doua energii: 1 si 6. Unul in limbaj numerologic reprezinta ,,energia”. Sase – ,,victoria pasiunilor si patimilor umane asupra Duhului”. Cifra 1 intotdeauna amplifica cifrele care stau alaturi. Astfel 16 reprezinta amplificare cifrei 6, la fel cum de exemplu 15 reprezinta amplificarea, cresterea valorii energetice a lui 5 prin puterea si energia, impulsul lui 1.
De aici rezulta ca 16 este amplificarea lui 6 si asta ne duce catre o concluzie logica care spune ca anul 1616 care este bisect si incepe intr-o vineri ca si 2016, reprezinta anul victoriei neconditionate a suprematiei lumii materiale asupta lumii spirituale.
In fiecare an calendaristic 16 aduce inpredictibilitate si incapacitatea de a controla pasiunile umane. In 2016 zilele de 16 vor aduce in lume un val greu de stapanit de pasiuni, desfrau, decadenta, violuri, preacurvii.
Numerele cu trei unitati care il contine pe 16, ne vor arata catre ce anume va duce valul greu de stapanit al pasiunilor si patimilor omenesti. De exemplu; 160 – pasiunile umane vor duce in cele din urma la devastare sferei fizice, psihologice si spirituale. Devastarea acestor sfere poate fi extrem de paguboasa dar poate fi si salvatoare, insa asta este o alta tema ce sta in competenta numerelor cu patru unitati si care il contine pe 16.
161 – rabufnire a pasiunilor de dragul ambitiei sau pur si simplu de dragul laudei a puterii demonstrative. Uneori oamenii vor sa se laude cu cele infaptuiete, vor sa demonstreze ca sunt in stare sa faca ceva care il degradeaza.
162 – fierberea pasiunilor de dragul unui tel concret si pragmatic. De exemplu, ,,Vreau sa devin milionar” ,,,Vreau sa devin campion”, ,,Vreau sa ajung in cartea recordurilor”. Cuvantul cheie in 162 este – Vreau.
163 – Se aprinde focul pasiunilor in numele iubirii. Mai simplu spus – sex. Chiar si sexul ocazional, la intamplare, fara repere clare se intampla ca si cum de dragul iubirii. Sa ne iubim – adica sa facem sex.
164 – pasiunile fizice care sunt conduse in mod inconstient de legaturile si mecanismele profunde ale omului. Aici pasiunile apar si se desfasoara exact atat cat ii este necesar omului pentru a-si echilibra sfera spirituala proprie si a-i da acesteai un nou impuls spre dezvoltare. Aici, cu cat este mai profunda si mai bogata, mai luminoasa este sfera spirituala a omului cu atat mai intunecata si mai larga este desfasurarea acestor forte a pasiunilor nepamantene. Aici merge vorba despre asa numitul fenomen al ,,sfintilor pacatosi”…
165 – expansiunea pacatelor lumesti sub pretextul creativitatii si a artei, spectacolului. Dintr-o astfel de pornire, setea nepotolita de agonisire unii oameni reusesc sa dobandeasca sume foarte mari de bani sau bunuri, dar nu de dragul averii ca atare, ci exclusiv din dorinta de a modifica, modela lumea inconjuratoare dupa bunul lor plac. Pentru acesti oameni lumea inconjuratoare reprezinta exact o coala de hartie ca si pentru un scriitor.
166 – explozia pasiunilor de dragul pasiunilor. Nu cautati nici o logica in 166, pentru ca nu o sa o gasiti aici. Nu va obositi in zadar creierul cautand vreo logica in 166. Intelege acest numar ca o lege a atractiei universale, ca si fata de gravitatie. Chiar daca legile gravitatiei nu ar fi fost decoperite, obiectele tot una aveau sa cada. Aici totul se intampla de dragul pasiunii in sine. Sex de dragul sexului, desfrau de dragul si in numele desfraului, etc.
Anul 2016 va avea un rol cheie. Energia lui 2016 va juca un rol hotarator in determinarea soartei fiecarui om cat si a civilizatiei umane. Acest aspect este destul de alarmant, deoarece sensul final al lui 2016 – o rascoala a pasiunilor umane, uragan al desfraului si decadentei. Asta ma ingrijoreaza pentru ca din cate vad eu am impresia ca omenirea si-a consumat deja limita de prostie si desfrau pentru urmatorii 100 de ani, daca nu chiar pentru urmatorii 200 de ani.
2016 in limbaj numerologic este descifrat ca: ,,principiul feminin planetar si cel uman (masculin) se contopesc pentru a exprima in forma maxima intreg potentialul de ,,pacate” , a pasiunilor, desfraului sau a placerilor lumesti” Sub aceasta culoare si tonalitate se vor produce alegerile parlamentare sau prezidentiale in tarile in care acestea vor avea loc. Lupta dintre principiul masculin si feminin cu toate pacatele, adica erorile, greselile lor. Lupta pentru putere va capata dimensiuni nebanuite pana acum. In lupta se vor arunca toate armele, spurcaciunile si pasiunile omenesti. Nu ati mai vazut asa ceva. Tradari si tradatori, minciuni si mincinosi, dezbinari, ura, urat, hilar. Multi dupa acest an vor vedea America cu alti ochi, pentru ca aceasta tara insasi se va deschide in fata lumii ca o dansatoare la bara. Lumea se va reconfigura dupa acest an si vor apare lucruri pe care unii observatori, analisti nici nu le-au putut imagina. Minciuna va iesi insasi la iveala oricat ar incerca cineva sa o ascunda sau sa o machieze.
Desigur ca exista si se poate face si o alta descriere mai simpla a lui 2016, insa logic este foarte clar ca un an intreg al istoriei umanitatii nu poate fi incadrat in cadrul unor cuvinte primitive, care sa mangaie urechea si auzul omului. Insa acei oameni care cu adevarat vor dori sa patrunda semnificatia lui 2016 vor fi obligati sa-si incordeze putin creierul si vor reusi sa inteleaga destul de profund din cele scrise deja ce ne va aduce anul 2016
Acest an se compune din alaturarea a doua numere 20 si 16 ce formeaza impreuna un numar din patru unitati. Anume interactia dintre 20 si 16 determina sensul si calitatea energetica a anului cat si evenimentele pe care aceste energii le vor declansa si nu adunarea liniara a lui 2+0+1+6 =9. Aceasta greseala o fac unii numerologi din neintelegerea mecanismelor Universului si a numerologiei in sine.
Evident ca si adunarea liniara a cifrelor din componenta anului are semnificata si importanta sa dar calitatea anului este data in principal de cele doua cifre fixe pe perioade mari si cele doua cifre de la sfarsitul anului, dinamice, flexibile ce isi extind puterile pe un an sau (ultima cifra) si 10 ani (penultima cifra).Astfel, interactiunea dintre primele doua cifre – program cosmic si ultimile doua cifre – program planetar, etapa a dezvoltarii, creaza energia si forma de expresie al acestora. Primele doua cifre reprezinta principiul masculin, centrifug iar ultimile doua cifre reprezinta principiul feminin, subordonat celui masculin, deoarece in univers fara discutii principiul feminin il urmeaza pe cel masculin. Interactiunea dintre acest masculin si feminin, care ca si potential si energie se schimba de la an la an, si din 10 in 10 ani, exact asa cum o femeie in cursul unei zile trece printr-o multitudine de stari emotionale si energetice, generaza o anumita atmosfera, cauza si efect. Din acest punct de vedere, interactiunea dintre primele doua cifre si ultimile doua, se aseamana extrem de mult cu interactiunea dintre un barbat si o femeie in cadrul unei familii unde se produc tot felul de fenomene, cauze si efecte in dependenta de calitatea psihica si informationala a barbatului si cea emotionala , energetica a femeii.
Primele doua cifre reprezinta valorile psihice si informationale a perioadei, iar ultimile doua – valorile emotionale si energetice a perioadei, permanent schimbatoare si fluctuante. Intr-un plan foarte inalt primile doua cifre reprezinta Soarele, iar ultimile doua cifre – Luna. Soarele si luna ne-a tinut cununa – mai tineti minte?
Daca adaugam liniar cifrele 2, 0, 1, 9 vom dobandi cifra 9. Fiecare om care catusi de putin cunoaste numerologie si gandeste logic intelege ca logica si sensul, semnificatia lui 9 si semnificatia lui 2016 – sunt total diferite si acestea nu pot fi suprapuse sau combinate. De ce? Pentru ca acestea sunt cifre total diferite. Una este 2016 si cu totul atceva este pur si simplu 9.
Asa dar, deoarece sensul si semnificatia lui 2016 se compune din interactia lui 20 si 16 noi suntem in mod profund sa studiem, analizam anume aceste cifre si nu a altora.
20 – in planul nostru de viata, socal reprezinta – principiul feminin. In oricare dintre noi indiferent de sex sunt prezente ambele principii, masculin si feminin. Principiul masculin se desemneaza cu cifra 21, cel feminin – 20.

Principiul masculin, activ -21, raspunde de nasterea copiilor, iar principiul feminin pasiv -20, raspunde de purtarea sarcinei. Pentru ca orice idee sa apara pe lume aceasta trebuie sa creasca, sa dobandeasca putere, sa se coaca. 20 raspunde de coacerea, dezvoltarea, purtarea acestei sarcini pana ajunge sa se coaca, sa prinda puteri si sa apara in lumea aceasta.
Energia lui 20 corespunde total cu graviditatea, purtarea sarcinei de orice tip ar fi aceasta si la orice nivel, fie asta sarcina de a purta in pantec un copil pana ajunge la nivelul necesar pentru a fi capabil sa apara in lumea asta, sau purtarea unei idei, planurilor de viitor, situatie in stare de crestere necesara sa apara mai tarziu – toate acestea stau in sarcina lui 20. Mai inainte spuneam ca primele doua cifre- 20 reprezinta principiul masculin, dar acum cititorul vede ca 20, reprezinta principiul feminin si asta il poate deruta putin. Nu e nici o contradictie aici, pur si simplu ceea ce la nivel Cosmic este masculin, la nivelul nostru de viata devine feminin si tot ceea ce la nivel Cosmic este feminin, la nivelul vietii nostre pamantene devine masculin. Tot ce pe dinafara este masculin in interior este foarte feminin si tot ce pe dinafara este foarte feminin in interior este foarte masculin. De exemplu: Soarele pe dinafara este foarte fierbinte, insa pe dininterior este foarte rece. Pamantul pare a fi rece pe dinafara insa in interior este foarte ferbinte. Luna pare rece pe dinafara insa in interior este foarte fierbinte, etc. Barbatul pe dinafara pare a fi masculin, dar in interior este foarte feminin, sensibil, casant, centripet, cald. Femeia pe dinafara pare foarte feminina, dar in interior este foarte masculina.
Ceea ce este Yang in afara, este Yin in interior si invers. Marul e rosu in afara si verde in interior. Pepenele e verde in afara si rosu in interior, etc.
Cifra 2, alaturi de 0, formeaza numarul 20 – dualitatea absoluta, un numar nerabdator.Cifra 2, din cate se stie, este o cifra lipsita de rabdare, nervoasa, dependenta si care permanent se modifica.
Cifra 0 ii aduce lui 2, fiind plasat in spatele ei , o responsabilitate absoluta, care pur si simplu o oboseste si o plictiseste. Perioada lui 20, creaza o stare emotionala de nerabdare si graba dar in momentele critice, isi manifesta dorinta de cooperare si interactiune. Pana la momentul critic, cifra 2 se crede independenta, mofturoasa si capabila de orice. In starea respectiva, 2, poate sparge multe oale pana cand ajunge in situatia critica si abia atunci isi manifesta dorinta de cooperare. Atunci descopera ca de fapt este dependenta si nu independenta, asa cum se credea. Tocmai din aceasta cauza, odata ce am trecut de anul 1999, unde primele doua cifre 1 si 9 creau 10, adica 1, cu mari respnsabilitati, 0, nu mai este posibil sau cu aceeasi usurinta sa cuceresti lumea de sine statator si numai prin eforturile proprii. Nu te mai poti manifesta de sine statator, nu poti avea realizari de unul singur, asa cum se intampla pana in anul 2000, atat cu oamenii cat si cu statele. Dupa 2000, primele doua cifre ne arata ca, de aici incolo, nu mai prin cooperare si interactiune, atat la nivel individual cat si la nivel statal, organizational, global, vom putea dobandi rezultatele dorite. Altfel spus, procesele de globalizare si interactiune globala, este impus chiar de spectrul numerologic, matricial si nu de unii care se cred ca de la sine putere infaptuiesc un proces de globalizare.
Proiectele nascute dupa anul 2000, de orice natura ar fi acestea si la orice scara, nu se realizeaza atat de repede ca pana in 1999 ci au nevoie de mai mult timp pentru a se realiza si de o mai buna legatura si interactiune dintre vectorii de actiune a proiectului. Astfel putem spune, ca odata ce am trecut pragul lui 2000, acesta , de la sine ne spune : „Bine ai venit in lumea cooperarii (2), diplomatiei si interactiunii globale cu mari responsabilitati (0).”
Aceasta cifra, are o importanta deosebita : ea ne cheama la actiune responsabila, insa doar in numele marilor infaptuiri. Aceasta cifra nu este una materiala si daca va asociati doar in numele cresterii bunastarii materiale reciproce si atat, atunci aceasta cifra nu va fi de folos, cel putin pana in 2100, adica atata timp cat in spatele lui 2 va sta 0.
Daca numarul 20 va apare in viata sau in planificarea viitoarelor evenimente, atunci aceasta va marturiseste ca in planurile voastre a intervenit o oarecare intarziere(retinere, frana), ce poate fi depasita doar cu ajutorul dezvoltarii partii spirituale (informationale) a proiectului si a voastra.
20, adica primele doua cifre din an, ne arata ca a venit timpul sa dezvoltam in fiecare dintre noi si in civilizatia noastra in general, sentimentul iubirii si dependentei legaturilor de cooperare si intraajutorare, intelegere, exact asa cum se intampla intr-o familie compusa dintr-un barbat si o femeie care se iubesc. Indepartarea de la acest program global, va aduce suferinta tuturor oamenilor si statelor care se indeparteaza.
20 ne arata ca a venit timpul sa fim dependenti unii de altii, state de state, continente de continente,vazutul de nevazut, intelesul de neinteles, cunoasterea de necunoastere. Si toate acestea in forma absoluta 0, adica, responsabilitatea absoluta.
Ambitia personala sau a unui stat, nu va duce la nici un rezultat bun daca nu tine cont de cooperare si interactiune clara si precisa. Ambitia nu reprezinta nimic, adevarata bogatie traieste in sufletele noastre. 20 de la inceputul anului, adica primele doua cifre, ne spun clar ca a venit timpul dezvoltarii sufletului, a trairilor, emotiilor, lumii sentimentelor, subiectivului si nu a mintii, obiectivului, asa cum a fost din 1900 pana in 1999.
Daca din 1900 pana in 1999, primele doua cifre ne aratau ca sistemul este guvernat de Soare (1), acum primele doua cifre (20) ne arata, ca sistemul global este guvernat de Luna.
Luna, guverneaza atat cifra 20, cat si 2, 11 si 29, ce reprezinta zilele lunii. Luna mai guverneaza in extensie, orice numar care formeaza vibratia lui 2. De exemplu : 2000,1001,92,74 ( 7+4 =11=2).
Luna este cea mai importanta planeta –satelit al Pamantului si pentru viata de pe Pamant. Noi depindem de Soare (1) deoarece de la Soare ne atragem forta vitala, forta psihica, impulsul spre actiune, dinamismul, forta centrifuga si activa – calda. Insa, daca noi am fi avut nevoie doar de energia solara, atunci viata pe planeta Pamant, nu ar fi existat.
Intreaga miscare, de la cele mai mici oscilatii pana la cele mai mari, nasc in interactiunea lor, armonia in Univers, un fel de armonica.
Noi nu percepem aceste armonii, nu le auzim si suntem atat de obisnuiti cu aceasta simfonie a Universului, incat trecem in mare viteza pe langa ea, fara nici macar sa o sesizam.
In fiecare zi, Pamantul ,ocoleste in calatoria sa, un anumit punct din Univers pe care noi il numim „focul central”. Foarte putini sunt oamenii care au avut binecuvantarea, puterea si harul sa vada si sa inteleaga tainele acestui foc metafizic – Soarele.
Pe o parte a Pamantului este zi, pe cea indreptata catre Soare. Pe cealalta parte este noapte, cea opusa Soarelui.
Intre Luna si Pamant, ca si cum ar fi intinsa o coarda. Vibratia careia suna inalt si gingas. Pitagora, isi reprezenta Luna ca pe o nazuinta tainica. Credintele hinduse ne spun ca baljinii, sufletele curate, pleaca pe Luna si ca acolo, sunt plante si animale fermecatoare, mult mai mari si mai frumoase decat cele de pe Pamant. Luna este insula blajinilor. Luna reflecta lumina solara folosindu-se de capacitatile sale alchimice. Reflectorul sau alchimic, este creat din niste pietre deosebit de pretioase pe care hindusii le numeau Chandra Mukhi Mani (Cristalele Lunii). Aceste cristale reflecta lumina solara impodobind-o cu diferite nuante si culori, care reflectandu-se asupra noastra, exercita o influeta vindecatoare si armonioasa. Din acest motiv, plantele medicinale, cresc mai bine noaptea, sub infulenta luminii lunii. Razele solare sunt incarcate cu ioni pozitivi. Luna, ii transforma pe acestia in ioni negativi, datatori de viata. Cu alte cuvinte, luna, reprezinta cuvantul Soma, care inseamna „nectar”. Etimologic, asta ne vorbeste despre prezenta unui oarecare nectar aflat pe Luna.
Luna, nu este doar un corp fizic, compus din elemente de energie. Luna in sine este energie care daruieste lumii nume si forme. Aceasta este o energie materna, datatoare de viata, energie creatoare, magnetica si pozitiva. Insasi satelitul, reprezinta doar un mijloc, un instrument, care orienteaza energia in directia planetei noastre. Aceasta energie a lui 2 – Luna, exercita influente asupra sferei noastre imaginare, reflectante, asupra naturii noastre intuitive, cunoscuta si sub numele de suflet. La fel cum Soarele exercita influente asupra mintii noastre, ratiunii, Marte, asupra comportamentului nostru, a conduitei, Luna, exercita un spectru specific de influente asupra sufletului si subconstientului nostru.
2 ne daruieste noua sentimentalismul si sensibilitatea. Luna este considerata radjanica, imaginativa, asimilativa, receptiva si permanent schimbatoare.
Miscarea ei nepermanenta, ii ofera Lunii, in raport cu Pamantul, o importanta mai mare decat in raport cu celelalte planete. Intre Pamant si Soare, exista un numar infinit de modele, campuri fara de sfarsit, al jocurilor energetice. Anume in aceste fluctuatii, Luna joaca rolul principal si reflecta viata emotionala a fiecarui om. Luna ii inzestreaza pe oameni cu un anumit tip de instabilitate : iubirea pentru mirosuri, tamaieri, apa, iubirea pentru hrana, toate acestea duc catre o stare de bine si respect fata de cei care sunt nascuti sub semnul Lunii si care sunt orientati spre a iubi lucrurile materiale. Aici am in vedere oamenii care stau sub vibratia lui 2.
Luna conduce cu semnul zodiacal Rac si isi primeste exaltarea in Taur. In Capricorn, Luna este cea mai slaba iar Scorpionul ne marturiseste despre caderea ei. Soarele, Marte si Jupiter, sunt prieteni ai Lunii, pe cand, Mercur, Venus, Saturn, Rahu si Ketu sunt dusmanii ei.
Luna are stransa legatura cu ochiul stang, nara stanga, cu Ida si Nadi, cu partea stanga a corpului si partea dreapta a creierului. Oamenii „Lunii” sunt tristi si racesc usor, tusesc, au boli de piele si boli ale sistemului cardiovascular. Majoritatea dintre ei sunt palizi, au fete rotunde, parul cret. Partea de jos a corpului este deseori mai atractiva decat partea de sus. Acest lucru este foarte semnificativ, nu numai pentru acesti oameni ci si pentru toata perioada guvernata de 20, pana cand, lui 2 i se va alatura 1. In toata aceasta perioada, partea de jos a omului va fi mai magnetica decat partea superioara. Din acest motiv, asteptati-va ca oamenii sa se ingrijeasca mai mult de fese decat de cap.
Vor fi o adevarata explozie de operatii estetice asupra posteriorului. La fel cum a fost si inca mai este pentru o perioada, interesul mare acordat sanilor.
2, reprezinta prima intalnire a duhului cu materia. 2, reprezinta inceputul iluziei si suferintei mondiale, dar, 0 din spate, ii ofera lui 2 o forma absoluta.
In opozitie cu armonia si indivizibilitatea lui 1 (teza), aici este prezenta dezarmonia dualismului (antiteza, negarea).
Acordul binelui si a luminii, cercetarii si cunoasterii (1), este rupt prin disonanta raului si a intunericului. Linistea, este incarcata de miscarea ce s-a nascut. Marele Androgin, s-a descompus intr-o femeie si un barbat. Infinitul impar, tainica unitate, se transforma intr-o unitate muritoare si limitata, diada (opusul monadei).
In traditia hindusa, dualismul este reprezentat sub foma chipurilor lui Vishnu si Shiva.
Cifra 2, sta la baza tuturor opozitiilor binare, cu ajutorul carora, diferite doctrine incearca sa descrie lumea.
Aceste doctrine, in conceptia lor esoterica, reprezinta doua componente care se completeaza reciproc, a uneia si aceleiasi monade si se refera la perechea superioara in astfel de aspecte, cum ar fi : par si dual.
Cifra 2, arata doua pozitii contradictorii, opuse : barbat si femeie, lumina si intuneric, foc si apa. Toate perechile opozante fara de care viata nu s-ar fi putut manifesta si nu ar fi putut exista. Prin ea insasi, cifra 2, reprezinta o etapa in care omul intelege ca exista in lumea asta si alti oameni in afara de el insusi. In traditia vedica, 2, pe de o parte reprezinta simbolul contradictiilor, impartirii si legaturii iar pe de alta parte, reprezinta simbolul respectarii membrilor opusi si opozanti.
In urma acestor calitati, cifra 2, reprezinta si ea o monada ce apara omul de inexistenta si corespunde creatiei dintre cer si pamant dar care au aceeasi radacina, deoarece 1 se contine in 2.
Ca atare, cifra 2, vine cu o antiteza si i se opune transcedentalului 1, si daca gandim asupra acestora, vedem ca aici incepe o etapa de dezvoltare de cosmogonie.
Altfel spus, daca din 1900 si pana in 1999, accentul a cazut pe mintea si rationamentele noaste, pe obiectiv si precis, din 2000 si pana in 2100, accentul va cade pe sufletele noastre, imaginatie, sensibilitate, subiectiv, imprecis.
Sufletele noastre, in toata aceasta perioada, vor fi intoarse pe toate partile iar ultimele doua cifre din an, ne vor vorbi de fiecare data, despre care anume latura a sufletului nostru este supusa experimentarii si care este rezultatul necesar de atins.
In acelas timp, toata aceasta perioada, va fi una a dualismului, a negarii si a antitezei. Vom nega tot ce este posibil, pana cand vom ajunge sa ne negam proprii parinti, neam, traditie, totul, orice. Doar cei mai puternici din punct de vedere spiritual, vor ramane in picioare. Va veni timpul cand a spune ca esti barbat sau femeie, va fi interzis si va putea avea repercursiuni din partea celor adormiti care se afla in visare, iluzie, adica sub imperiul total a lui 2.
Va veni timpul, cand, a spune ca esti roman sau oricare alta natie, va fi la fel daca nu interzis, atunci periculos.
Timpuri grele ne asteapta, sub imparatia lui 2. Abia in 2100, lumina va cobori peste 2 si atunci, oamenii, analizand ceea ce s-a intamplat cu 100 de ani in urma, vor ramane uimiti cat de barbari si intunecati puteam fi noi, cei de astazi, la fel cum facem si noi privind in trecut.
De exemplu, astazi ni se pare o barbarie ca femeile din China purtau de mici niste incaltaminte atat de mici incat le diforma laba si oasele piciorului, considerandu-se ca un picior mic reprezinta frumusetea si ca o astfel de femeie are mai multe sanse la o casnicie fericita. Astazi, noi credem, ca acele femei de atunci faceau acel lucru pentru ca le impuneau barbatii. Exact la fel, peste 100 de ani, lumea se va uita la noi si va crede ca barbatii le impuneau femeilor sa isi faca implanturi cu silicoane in diferite parti ale corpului, desi noi astazi, stim ca femeile o fac de bunavoie si nesilite de nimeni. Dimpotriva, uneori barbatii incearca sa le opreasca.
Nimic nou sub Soare. Aceleasi cifre de la 1 la 9 dar in alte combinatii spre a produce efecte si mecanisme de dezvoltare diferite.
16 reprezinta energia pasiunilor si patimilor lumesti care il dezbina pe om. Aici vorbim de orice pasiune, patima, narav, viciu, meteahna, pacoste, desfrau, droguri, alcool, jocuri de noroc, patima banilor si a femeilor, dar si pasiuni pentru poezie, pasiunea barbatului catre femeie si invers, pasiunea aflarii adevarului, descoperirea ascunsului, pasiunea cercetarii, dorinta puternica a realizarii, a devenirii, a infaptuirii, a desavarsirii, etc. Insasi adevarul in numerologie apare sub forma cifrei 10, insa pasiunea apare de la 6, astfel alaturate alcatuesc o energie noua -16. In forma cea mai inalta a acestei energii se manifesta ca dorinta inaltatoare de aflare a adevarului in diferitele lui forme si ramuri, insa in planul de jos aceeasi energie genereaza in om patimi in sens de pacat. Tocmai din acest motiv, in acest an, cei ce detin o viata spirituala vor avea parte de o energiie care ii va ajuta sa descopere, sa infaptuiasca, sa desavarseasca, iar acei oameni care sunt vibrational la etajele de jos vor simti aceeasi energie care ii impinge sa descopere profunzimile pacatelor lumesti si vor cade in tot felul de patimi in sens de chin, necaz si pacat. Primii vor avea de pe urma acestor energi tot felul de bucurii, ultimii vor avea tot felul de placeri, insa placerile acestea scurteaza viata si dauneaza sanatatii mentale, fizice si spirituale pe cand bucuriile prelungesc viata si intaresc viata spirituala si fizica. Fiecare va alege exact ceea ce este ca nivel spiritual. Energia lui 16 este oabra si inpredictibila la fel cum sunt oamenii orbi si impredictibili, cuceriti de patimi diferite. Sfaritul anului va aduce multa dezamagire pentru acestia. In acelasi timp, forta extraordinara a pasiunii, subliniaza si accentueaza posibilitatile organice ale personalitatii. Consteintizarea posibilitatilor personale limitate, il impinge pe om catre cautarea spirituala, munca cu sine, dezvoltarea personala, cresterea spirituala, intelectuala. Din acest motiv, cat de paradoxal ar parea, insa revolta, explozia pasiunilor uneori poate fi cea mai scurta cale catre Dumnezeu. Biblia ne arata o multime de cazuri de pacatosi care s-au cait, coinstientizand propria lor ,,micime” si inutilitate.
Acum ar trebui sa fie extrem de clar pentru toti ca 16 din interiorul lui 2016 pe unii oameni in dependenta de calitatea vietii lor spirituale, ii va impinge catre descoperiri duhovnicesti, inaltare si pe altii catre intuneric, ignoranta, prostie, desfrau, rau. In acest an, oamenii singuri se vor alege sub acest aspect. Unii la dreapta si altii la stanga vor merge singuri nesiliti de nimeni. Fiecare va alege ceea de ce este atras mai mult, de coborare sau inaltare, lumina sau intuneric, cunoastere sau ingnoranta, cercetare de sine statatoare sau acceptarea a ceea ce auzi sau vezi fara a gandi, judeca, cugeta, analiza prin propria minte. Este adevarat si faptul ca nu fiecare om are puterea unuei gandiri critice, analitice, spatiale si sistemice. Nu fiecare om poate gandi profund si creativ. In cazul acesta le recomand celor care le este lene sa gandeasca, sa analizeze sau pur si simplu inca nu au ajuns la asemenea performante mentale si spirituale, sa-si aleaga un om reprezentativ, spiritual, detinatorul unie gandiri analitice si profunde si sa-l urmeze. Urmeaza invataturile sfinte, urmeaza-i pe sfinti sau pur si simplu, pe un om care este mai bun ca tine. Nu te lua dupa mintea celor ca tine sau mai prosti ca tine, pentru ca nu o sa ajungi bine. Urmeaza intelepciunea celor care o detin. Este mai greu asta si mai frustrant. Stiu. Insa langa acesti oameni, in curand, o sa incetezi a mai fi un simplu ignorant. Dupa un timp, desi la inceput este foarte greu si incomod, acestea te vor scoate din zona de comfort al minti unde nu se intampla nimic si te vor baga in zona disconfortului, unde se intampla toate minunile si te vei impartasi cu ele. In curand si tu o sa ajungi un om care vede, aude, intelege ceea ce altii nu vad, nu aud, nu percep si nu pricep. Este imposibil sa umbli cu faina si sa nu te patezi macar de faina.
Reesind din cele scrise ne dam seama ca 2016 este un an de mare incercare pentru fiecare dintre noi si pentru civilizatia umana in general. Practic acest an va cerceta cat de adanca este vizuina de iepure in fiecare dintre noi. Cu alte cuvinte, 2016 ne va arata fiecaruia si civilizatiei noastre in intregime cat de mult ne-am scufundat in patimi si cat de mult acestea ne-au orbit, asurzit, cucerit. In acelasi timp 2016 ne va arata unde au ajuns sau unde poti ajunge lepadandu-te de acestea si cautant inaltarea, dezvoltarea.
2016 nu se supune predictibilitatii, previzionarii deoarece pasiunile si patimile umane sunt oarbe si stihiinice, sunt ca si uraganul care este imposibil de prevazut, care anume vor fi rezultatele dupa ce acesta va trece.
2016 – este favorabil oamenilor inflacarati, fara astampar, spontani, dezechilibrati, pasionati, agitati, fara prea multe calcule, care actioneaza rapid fara planuri dinainte stabilite si orientati spre bine si dezvoltare. Anume acesti oameni vor avea cele mai multe sanse de realizare, de succes. Oamenii lenti, calculati, lipsiti de spontanietate si energie, fara pasiuni, motivatie, nu vor avea atat de multe sanse spre succes. In astfel de conjunctura este lesne de inteles ca anul 2016 nu va fi unul linistit, chiar dinpotriva, va fi unul agitat, cu multe ambitii si scandaluri, certuri si tensiuni – jocul pasiunilor si a focului atat interior cat si exterior. Numarul incendiilor anul acesta va creste simtitor in intreaga lume. Chiar in noapte de anul nou 2016 a debutat cu un mare incendiu a unui hotel din Dubai. Asta este un semn al anului ca si multe altele care s-au intamplat in primele 12 zile ale anului 2016 unde fiecare zi reprezinta in miniatura cele 12 luni ale anului. Tot ce se intampla in fiecare zi din cele 12 este un semn, un indiciu, pentru ce se va intampla in fiecare dintre 12 luni la alta scara si la alt nivel.
O viata linistita si pace, 2016 nu ne promite deloc. Asta este sigur. Istoria acestui an pur si simplu va ,,exploda” si se va umple de tot felul de situatii si evenimente nestandard si va semana cu un tren care a deraiat de pe calea batatorita, lucru care va pune uneori intreaga civilizatie in punctul extrem de periculos in urma caruia intreaga civilizatie s-ar putea lovi, de lucruri extrem de neplacute, daca nu chiar fatale. Istoria umanitatii si a civilizatiei nu trebuie sa se sfarseasca in acest an! Insa pentru asta oamenii care vad, aud si pricep, trebuie sa fie mai activi ca niciodata. Raul in lumea asta poate face orice, daca oamenii buni nu fac nimic. Numerologic vorbind, 2016 nu va aduce sfarsitul lumii, pentru ca nu e logic ca filmul sa se termine exact atunci cand spectatorul abia a inceput sa inteleaga despre ce merge vorba in film, in context. Eroii principali abia au inceput cu adevarat sa se descopere in fata spectatorului si deodata, brusc, coboara cortina. Final. Filmul s-a terminat! Ridicol, nu?
Nu va fi sfarsitul lumii in 2016, insa acest an va deveni premiza pentru sfarsitul luminii pentru unii si inceputul intunericului pentru altii si in acelas timp va fi inceputul de lumina si sfarsitul intunericului. Fiecare va alege tabara si aici fiecare va avea liberul arbitru. Dupa ce tabara este aleasa, liberul arbitru dispare si intervine arbitru colectiv al jocului. In interiorul taberii nu faci prea multe lucruri de capul tau. Acolo regulile sunt bine realizate inainte ca tu sa ajungi acolo.
20 din componenta lui 2016 nu ii va permite lui 16 sa treaca dincolo de o anumita limita acceptata de catre Cosmos. Trebuie sa spun ca aceasta limita este totusi destul de indepartata, altfel nu era posibil ca anul sa inceapa cu violuri in locuri publice, infaptuite de emigranti asupra femeilor germane. Energia lui 20 in planul vietii noastre pamantene se manifesta ca o energie feminina, salvatoare, amortizatoare, blanda, hranitoare si linistitoare. 20 ofera posibilitatea de crestere, de coacere ca abia apoi sa apara ceva nou chiar daca 16 este o energie egoista ,dura al pasiunilor si patimilor fara prea multa diplomatie – ah, fie ce o fi doar sa nu se nasca un malformat.
Nu totul este chiar atat de rau in 2016, deoarece in fiecare om, oricat de linistit ar pare acesta in interiorul lui, se ascunde totusi o anume pasiune. Uneori nu doar se ascunde acolo ci pur si simplu fierbe sub presiune. Astfel putem spune ca 2016 traieste in noi totdeauna indiferent de anul calendaristic. Putem spune ca 2016 este anul cunoasterii launtrice de sine, atat pentru om cat si pentru state, guverne. De aici, cu cat vom stradui si reusi in acest proces de autocunoastere launtrica cu atat anul 2016 va fi pentru fiecare mai placut, mai bun, mai de succes. Cine se indeparteaza de aceasta munca spirituala de cunoastere a naturii proprii, a lumii interioare, va avea de suferit si anul nu i se va pare deloc usor. Anume acest aspect m-a impins sa scriu acest articol deoarece acesta cautare launtrica este foarte apropiata sufletului meu. Astfel doresc sa preintampin cititorul in privinta acestui aspect foarte important al vietii. Daca si voi doriti acelasi lucru, atunci impartiti acest articol si altora, cui considerati voi de cuviinta. Prin acest articol, asa cum si cat pot eu, deja imi fac treaba in relatie cu 2016. Faceti si voi la fel daca simtiti nevoia, daca nu, atunci acest articol vi se va parea o prostie si cu asta totul va lua sfarsit, fara nici o paguba nici pentru mine nici pentru voi.
Daca in 2016 oamenii vor continua sa arunce din ei afara doar nebunia patimilor si viciilor carnale, doar energia sexuala, placerile trupesti, salbaticia, incultura si ignoranta atunci toti acestea mai devreme sau mai tarziu ne vor manca de vii. Nu ne vor manca de vii in 2016, stati linistiti. In 2016 doar se serveste, se aranjeaza ,,masa”. Cina va fi in 2017.
Ce trebuie sa facem sau cum trebuie sa fim in 2016? In primul rand, este important sa ne infranam patimile, viciile, dorintele prostesti catre satisfactiile carnale, trupesti, lumesti. Sa ne infranam tendinta spre pacat. Tineti-va bine nervii si impulsurile in fraie, oricat de grele ar fi incercarile, ispitele. Tine minte, in 2016 motorul ce duce spre desfrau, decadenta porneste din jumate de cheie si prind o viteza foarte mare doar in cateva secunde ajungand pana la viteza luminii. Mai corect spus pana la viteza intunericului…
Insa nici strivirea totala a pasiunilor, tot nu va duce spre bine. Incearca sa gasesti mijlocul de aur. Daca o sa reusesti acest lucru, 2016 in acest caz se va intoarce cu fata luminoasa catre tine.
Secretul lui 2016 este urmatorul: ,,Nu inabusi total pasiunile si placerile tale, dar nu le permite sa treaca dincolo de o anumita granita!” Nu le permite sa treaca granita spre urat, vulgar, animalic, salbatic. Tine minte:,,Granitile trebuie sa fie incuiate si bine pazite!” Spun acest lucru si la propriu si la figurat.
Daca luam vibratia generala a primelor doua cifre 20 si vibratia generala a lui 16 atunci vom obtine 2 si 7 (20=2+0=2 si 16=1+6=7). La anul, valoarea numerologica a ultimilor doua cifre va fi 8, deoarece va fi anul 17. Daca adunam aceste doua energii, intr-adevar vom obtine vibratia si energia 9 (2+7=9).
Cand adunam liniar cifrele din an, 2+0+1+6=9 sau acelasi lucru se obtine din adunarea valorii numerologice a primelor doua cifre si al ultimilor doua cifre, obtinem – interesul Universului fata de programul rulat intr-un an concret. Aceasta cifra obtinuta, este foarte indepartata de viata noastra pamanteana si este foarte greu de inteles, deoarece logica si forma de gandire a Universului sau a lui Dumnezeu daca va place mai mult, nu coincide deloc cu gandirea noastra limitata si pamanteana. Insa cu toate acestea putem numerologic vorbind sa intrezarim ce interes are Universul fata de programul Cosmic si cel Pamantean si interactiunea dintre ele la un moment dat. De exemplu 2016 = 9. Noua reprezinta interesul de interactiune a celor doua programe ce ruleaza in acelasi timp si spatiu.
Ce vrea Universul sa obtina in urma rularii acestor doua programe perfect sincronizate pe o perioada mai mare de timp – 10 ani sau pe o perioada mai mica de timp – 1 an?
9 – reprezinta victoria duhului asupra materiei, cifra maturitatii spirituale a omului si civilizatiei umane. Cu alte cuvinte Universul ne trece prin 2016 ca sa vada la ce nivel de victorie a duhului asupra materiei se afla civilizatia umana, apoi afland acest lucru se vor impune corecturi, reglaje mai fine sau mai dure de armonizare a sistemului numit – viata civilizatiei umane. Va anunt ca cifrele 7, 8 si 9 sunt cifre ce apartin planului spiritual. Cifra 9 detine in sine cele mai bune calitati si forte a lui 7 si 8. Cele mai bune calitati si forte din perspectiva maturitatii spirituale. De la cifra 7 absoarbe principiul divin de implicare in soarta personalitatii, iar de la 8 imprumuta smerenia si acceptarea benevola a Vointei Supreme.
9 In limbajul numerologic inseamna intelepciunea duhovniceasca. De fapt nici macar nu exista vreun anumit fel de intelepciune materiala, deoarece orice intelepciune este duhovniceasca. Interesant aici este faptul ca mergand inapoi prin istorie putem cu usurinta sa observam ca destinele purtatorilor de intelepciune, de cele mai multe ori sunt niste oameni foarte indepartati de idealurile general acceptate despre sfintenie si viciozitate. 9 se mai traduce si ca iluminarea duhovniceasca sau intuitia spirituala, cunoasterea intuitiva. Aceasta nu este cifra clarvazatorilor, magilor, vrajitorilor, extrasensitivilor, a guru-lui, ci anume a inteleptului. Acest lucru vrea sa spuna ca Universul in 2016 ne baga intr-un program in urma caruia oamenii singuri se vor alege, unii spre intuneric si decadenta, distrugere si pieire si altii catre lumina si intelepciune. Inseamna ca Universul este interesat de cresterea numarului inteleptilor pe glob. Cosmosul nu este interesat niciodata de numarul oamenilor existenti pe pamant ci de calitatea lor spirituala. Mai putini dar destepti si intelepti decat multi si prosti. Cosmosul in aceasta directie este incoruptibil si neindoielnic, urmareste calitatea nu cantitatea. Din acest motiv, Cosmosului ii este totuna cati vor peri, important este doar calitatea celor ramasi. Asta inseamna, ca cei nascuti in 2016 vor fi cei care vor purta in sine sarcina de a deveni intelepti la maturitate si de a creste numarul oamenilor de lumina pe acest glob, pentru a mentine un oarecare echilibru. Noi ca civilizatie actuala trebuia sa disparem deja, insa datorita unor oameni de un anumit nivel spiritual care mentin echilibrul mai suntem inca in viata pe acest glob. Cei nascuti in 2016 vor avea nevoie de o anumita educatie pentru a le spori intreg potentialul de devenire si realizare a inteleptului din ei. Acest lucru este foarte important. Insa oamenii din tabara intunericului vor face tot posibilul ca cei nascuti in 2016, cand vor ajunge la scoala, sa aiba parte de un astfel de sistem incat praful sa se alega din potentialul lor duhvnicesc. Cei din intuneric nu suporta lumina, nici adevarul si cu atat mai mult intelepciunea.
Vorbind despre cifra 9 trebuie sa spun ca in civilizatia asta permanent s-au confundat intelepciunea cu clarviziunea sau vazutul in duh, ezoterica sau eruditia in ocultism. Inteleptul este intelept si toate celelalte sunt lucruri diferite. Nu avem metode numerologice prin care sa putem descoperi un intelept. Inteleptul este omul care stie si poate sa te duca inspre un tel. In tel e( a)pt. Nu spre orice tel, cum sa spargi o banca de exemplu, ci intr-un tel superior lumii materiale. Inteleptul este omul care intelege ceea ce altii inca nu inteleg. Inteleptul intelege cum se ajunge la un anumit tel duhovnicesc, mental, emotioal, energetic, informational. Inteleptul de aceea este intelept pentru ca intelege.
In general cifrele impare ne dau doar un semn, o aluzie despre unele sau alte notiuni, mai departe este treaba propriei tale intuitii duhovnicesti, pe care fie o detineti, fie – nu. Numai intuitia duhovniceasca a numerologului poate sa descopere pana la capat esenta si importanta cifrei 9. Explicand valoarea, esenta si semnificatia cifrei 9, numerologul, cat si omul in general trebuie foarte clar sa diferentieze intelepciunea duhovniceasca de intelepciunea populara, de zi cu zi, cotidiana. Intelepciunea duhovniceasca este reprezentata de cifra 9 iar cea cotidiana, populara de cifra 6. In general ceea ce numim intelepciune populara nu este nici un fel de inteplepciune ci doar fapte si stiinta, dictate de experienta umana individuala sau sociala, colectiva. 6 este o cifra pamanteana, pe cand 9 este o cifra foarte indepartata si apartine sferelor inalte. Referitor la cifra 6 trebuie sa spun ca experienta coditiana este un lucru foarte valoros si important, dar din perspectiva lui 9 toata aceasta ca si cum intelepciune a lui 6 este o pierdere de timp, agitatie fara sens. De ce? Pentru ca experienta cotidiana, numita si populara, se masoara in ani de viata, de experienta acumulata si pastrata si se acumuleaza in timp si spatiu, pe cand intelepciunii lui 9, i se supun legile spatiului si timpului. Intelepciunea lui 9 nu se supune spatiului si timpului. Anume asta asteapta Cosmosul de la civilizatia umana in acest an, sa dobandim acea intelepciune fara de spatiu si timp, atemporala si aspatiala, vesnica si nemuritoare care ne ajuta sa trecem de la o viata la alta, de la o etapa de dezvoltare la alta cu maxima usurinta si pierderi minime, sau macar sa ne apropiem de ea. Pentru asta Cosmosul pune civilizatia la anumite incercari, examene, teste, ca sa vada si sa poata selecta pe cei mai buni pentru fazele urmatoare de evolutie.
Cifra 9 traieste dupa legi aparte – legea starii duhovnicesti a omului. Ce este starea duhovniceasca a omului? E greu de transmis asta prin cuvinte. Sa zicem – starea spirituala al lumii – este acelasi lucu cu spatiul, timpul si miscarea pentru lumea materiala. Lumea spirituala traieste in interiorul starilor spirituale, la fel cum noi traim in interiorul spatiului si a timpului. Totalitatea starilor spirituale in limbaj numerologic se defineste ca 999.
Toti oamenii traiesc in acelasi timp atat in lumea materiala, adica in interiorul spatiului si a timpului si in lumea spirituala desi foarte putini oameni vad, percep si pot lucra cu aceste doua deodata. Oamenii cu o stare spirituala luminoasa traiesc in lumea spirituala destul de bine, oamenii cu o stare intunecata a sufletului traiesc in lumea materiala – prost. Evident ca totul este mult mai complex, decat am exprimat eu aici in ultimile propozitii, dar in acest articol nu ma voi duce prea departe si profund in tema aceasta. Practic in lumea asta nu exista oameni ,,buni” si oameni ,,rai”. Pur si simplu la unii oameni sufletul are capacitati si grade diferite, mai puternice sau mai mai reduse de a percepe si a asimila intelepciunea si iubirea ce vine din Univers uneori chiar prin intermediul altor oameni carora adevarul si intelepciunea le-a fost inspirata sau relevata, pentru ca in afara de aceste doua modalitati nu exista altele de a cunoaste adevarul si marea intelepciune. 9 ne spune ca toate cauzele bucuriilor si suferintelor oamenilor cat si a civilizatiei, stau ascunse in 9- planul spiritual al existentei dar efectele, placute sau dureroase se manifesta in 6 – planul material al existentei. In limbaj numerologic putem formula astfel: Toate cauzele se afla in 9 si toate efectele se manifesta in 6, deoarece 9 conduce lumea spirituala, iar 6 conduce lumea materiala. 9 – cauza, 6 – efect. 96 – cauza si efect.
Cifra 9 este foarte comod sa o patrundem, daca o compar cu cifra 6. Noua ,,decojeste” omul, scoate tot ce atificial si nesincer in oameni. Cifra 9 ,,dezbraca” omul si scoate la iveala sufletul acestuia asa cum este. Sasele face exact invers, imbraca omul cu o multime de lucruri artificiale, netrebnice, pacalitoare, iluzorice si mincinoase.
Interactiunea cifrelor 6 si 9 este foarte interesanta si poate fi analizata in cifra 69, sau in cifra 96. Diferenta dintre 69 si 96 consta in aceea, ca in primul caz lumea incepe de ,,jos”, adica de la nivelul lumii materiale, de la nivelul consteintizarii materiale, a existentei si constiintei, pe cand 96 cunoasterea lumii de catre om se intampla de sus in jos – pornind din lumea spirituala, de la nivelul imaterial al constiintei si existentei. Cifra 6 imbraca omul si cu orice pret ascunde, vualeaza adevarata valoare spirituala, pe cand cifra 9 in mod deschis si sincer tinde catre adevar. Sasele se teme de Adevar ca dracu de tamaie si prin orice mijloc se ascunde de acesta in spatele a tot felul de placeri, vicii, pacate si satisfactii corporale, lumesti.
6 in Biblie este prezentat ca fiind Sarpele care o ispiteste pe Eva. Sasele este forma cea mai perversa a minciunii. In limbaj numerologic cifra 6 nu este doar ,, suprematia sau victoria corpului asupra duhului, dar si cea mai subtila forma de minciuna. Sasele ii reprezinta pe mincinosi, ipocriti, parveniti, speculanti, trisori, politicieni. Sasele poate fi extrem de atractiv si frumos de exemplu in teatru – comparativ cu minciuna nevinovata a actorului pe scena, dar poate fi si foarte urat, agresiv si violent – atunci cand sub pretextul unor lozinci, slogane, minciuni se distrug popoare si culturi. Totalitatea acestor stari si lucruri, in numerologie se defineste ca 666.
6 sau 9, care este mai bun?
Este gresit sa credem ca 9 este mai bun ca 6, deoarece este mai adevarat si mai intelept. In numerologie esenta cifrelor consta in aceea ca, fiecare cifra exprima, reflecta acea parte, latura a vietii si existentei pe care nu o ved alte cifre. Nu exista cifre bune sau rele. Numerologia nu lucreaza cu notiunile simple, banale, lumesti, personale despre bine si rau. Exista cifre potrivite sau nepotrivite pentru un anumit lucru, scop, actiune, eveniment, situatie, entru pace sau razboi, pentru dezvoltare materiala sau dezvoltare spirituala, pentru crearea unei familii sau pentru crearea unui stat, etc. Acestea trebuie foarte bine gandite si luate in consideratie pentru cele mai diferite scopuri.

Ce se poate intampla din interactiunea lui 20 si 16, adica ce se poate intampla in lumea anului 2016.
In Europa este foarte posibil sa apara ploi torentiale de lunga durata si intensitate care pot duce catre mari bagube materiale. ( Patimile se sting cu apa)
Vom auzi ceva foarte important sub forma de scandal, noutate, stire, legata de ciocolata si carne de porc.
Numarul Incendiilor pe glob ( paduri care se vor aprinde, accidente in urma aprinderilor, a focului) va creste chiar destul de sesizabil.
Acidentele si tragediile aviatice vor creste in numar in comparatie cu ceilalti ani.
Din cauza lui 1 si 6 este foarte posibil, aproape cu siguranta sa apara o noua criza economica care va atinge foarte multe tari. Dupa aceasta criza, centrul se va modifica spre Rusia, insa pana atunci Rusia va avea destule probleme in 2016, deoarece cifra de vibratie a Rusiei este 7. Asta poate duce la schimbarea constitutiei statului dupa care vor apare o multime de schimbari ce vor fi analizate cu mare interes dar si oarecare teama si neintelegerere, neincredere de catre celelalte tari. Tot in acest an Rusia poate astepta un razboi informational.
SUA si UE vor avea de suferit destul de mult in urma crizei economice care se va forma in timp ce Rusia si China isi vor intari pozitile pe scena mondiala.
Ucraina isi va revizui atitudinea si politica fata de Rusia, odata cu schimbarea puterii si va incerca sa faca primii pasi spre o calaborare cu Rusia.
16 – va face ca in acest an sa apara o descoperire stiintifica extraordinara care va uimi lumea stiintifica. Aceasta cunoastere fiind legata de 7, ne va aduce informatii despre ceva ascuns si tainic – taina constructiei lumii acesteia, de exemplu. Va fi o cunoastere ce este relevata sau inspirata si prin urmare, va aduce cu sine, un adevar extrem de important in sirul cunoasterii stiintifice, largind prin aceasta constiinta stiintifica si cercul posibilitatilor, va deschide orizonturi nebanuite. Aceasta descoperire poate fi atat de mare si importanta, incat va pune baza unui nou inceput in gandirea stiintifica.
Tzunami devastatoare si cutremure de pamant in Asia Mica.
2016 are puterea de a calma, slabi in putere unele stihii si a creste foarte mult puterea altora. Din acest motiv organismul uman devine extrem de sensibil la cei mai mici factori negativ. In acest an, imunitatea organismului uman scade si astfel face posibila aparitia a tot felul de boli. Ministerele sanatatii a tarilor vor cheltui mai multi bani in acest an pentru tot felul de vaccine, medicamente, carantine, epidemii, etc. Oamenii vor fi mai bolnaviciosi pe intrega perioada a anului.
Pentru ca 16=7, putem sa ne asteptam catre sfarsitul anului la o adevarata confruntare periculoasa dintre lumea crestina si cea islamica. Aceasta tensiune va putea genera chiar si inceputul unui mare razboi de durata. Insa in 2016 nu doar conflictele militare sunt cele care ne pasc ci si puterea naturii. Se va forma impresia ca insasi natura se revolta si s-a ridicat impotriva noastra. In SUA este posibila o tornada atat de mare si devastatoare, incat un oras intreg ar putea sa fie distrus. Vor reapare mari incendii de padure in Rusia pe care vor reusi sa le opreasca abia in toamna.
Cehia, Ungaria, Italia, Marea Britanie, ar putea sa fie lovite foarte puternic de ploi torentiale, care vor inunda teritorii intregi. Imaginea va arata ca si cum a avut loc un adevarat potop. Acest lucru nu este obligatoriu sa se produca chiar in acest an, insa anume in 2016 va fi inceputul catre aceste pierderi de teritorii acoperite de apa. In 2016 incalzirea globala va face ca ghetarii sa se topeasca cu o viteza mult mai mare decat pana acum. Acest lucru va crea o multime de fenomene meteorologice puternice.
In 2016, teroristii ar putea pentru prima data sa recurga la un atac terorist in Europa folosind arme chimice, foarte periculoase.
Criza economica care este posibil sa apara in 2016 ar putea sa devina atat de profunda incat treptat ar putea duce, daca nu la destramarea Europei, atunci cel putin la impartirea acesteia in cateva sectoare, zone. In urma acestei crize economica ar putea sa apara mari conflicte provocate de catre opozantii religiosi si nationalisti. Conflictele pe principii religioase si nationaliste pot capata noi puteri si pot duce lucrurile intr-o directie deloc placuta. Acest val va aduce cu sine probleme sociale si tensiuni destul de mari si dureroase. Numarul celor fara loc de munca va creste simtitor in Europa in acest an, vor avea loc concedieri masive si inchideri de intreprinderi ceea ce va duce catre inrautatirea calitatii vietii. Cel mai mult vor suferi tarile Europei Centrale. Din acest an SUA va incepe sa-si piarda pozitia hegemonica in lume, statutul de autoritate mondiala. Criza va lovi destul de puternic in SUA. Proteste de amploare si confruntarile politice si sociale din interiorul tarii va pune guvernul SUA intr-o situatie foarte neplacuta. Pentru a pastra puterea si ordinea, guvernul SUA va fi obligat sa treaca la o serie intreaga de masuri deloc populare, ceea ce va infierbanta atmosfera sociala si mai mult. Lumea se va vedea pusa in situatia in care se va pierde monopolaritatea lumii si va apare multipolaritatea, adica cel putin trei poli SUA, Rusia si China.
Pe la mijlocul anului, Uniunea Europeana, va fi zguduita de problemele financiare ale Italiei si Portugaliei. Marea Britanie va dori sa paraseasca UE si deja pe la sfarsitul verii ar putea sa se indrepte spre o calatorie de sine statatoare. Exemplul Marii Britanii va fi urmat cel putin ca si tendinta de inca cateva teri membre UE. Astfel exista riscul ca pe la sfarsitul anului, UE sa dispara ca forma asa cum o stim astazi.
In prima jumatate a anului, mai mult in primele trei luni, pot apare tot felul de conflicte nu doar la nivel diplomatic ci chiar si militar. Este posibil sa apara actiuni militare pe teritoriul Iranului sau/ si a Turciei. Asta poate atrage dupa sine implicarea imediata al altor state si conflictele pot capata proportii mari. Aici, Rusia iarasi va juca un rol foarte important si cu eforturi substantiale si sustinute, va reusi sa opreasca ceea ce ar fi putut deveni un nou razboi mondial cu arme de foc.
Pentru ca 16=7, Rusia in 2016 va alcatui o noua alianta in care va intra Trasnistria si inca doua sau trei tari balcanice, apoi o parte din Ucraina si mai tarziu este posibil sa adere Gruzia si Armenia. In acelasi timp, in 2016 pe teritoriul Rusiei ,vor avea loc cateva acte teroriste destul de puternice, sponsorizate din afara granitilor, adica din vest. Scopul acestor acte teroriste este sa distabilizeze populatia, sa realizeze situatii conflictuale in cadrul populatiei si sa slabeasca pozitia Rusiei. Din pacate nu se va reusi sa se evite victimile omenesti, insa serviciile de informati de acolo vor face tot posibilul sa reduca numarul victimelor la minimum, ceea ce nu va permite ca in societate sa apara explozii de manie si furie sociala.
In primavara, in Ucraina va incepe un nou val de tendinte revolutionare ceea ce va face ca in Ucraina situatia sa fie extrem de incordata si vor atrage miscari sociale de amploare. Razboiul din regiunea din sud-est al Ucrainei va continua. Doar un lider de tip nou care va tinde mai degraba catre Rusia si unificarea popoarelor slave decat catre intrarea in UE, va reusi candva sa aduca partile la masa tratativelor si relatiilor diplomatice. Numerologic vorbind, un astfel de lider nu va apare curand in Ucraina.
Adeptii statului islamic isi vor intensifica sesizabil, mai mut si mai puternic, activitatea nu doar in Europa ci si in alte state ale lumii. Atacurile teroriste vor capata dimensiuni noi. Problema legata de refugiatii ce vin in Europa va avea efecte si rezonante destul de puternice in 2016. Islamizarea Europei este un fapt. Numarul refugiatilor care vin in Europa, in timp, va fi atat de mare incat acestia vor incepe a se simti ca la ei acasa. Numarul musulmanilor ce locuiesc pe teritoriul Europei, depaseste 60 milioane de oameni. Acest numar este practic egal cu numarul locuitorilor din Franta sau Anglia si cu cu 20 milioane mai mult decat locuitorii Spaniei. Tarile in care acestea au venit intr-un numar mare vor avea probleme extrem de mari in legatura cu acestia. Emigrantii se vor comporta in asa fel incat vor incerca sa distruga cu totul duhul tarilor in care au venit. Germania treptat poate sa-si piarda spiritul nemtesc si sa se transforme in cu totul altceva. Acest proces va fi dureros atat pentru gazda cat si pentru gazduiti. Dupa un anumit timp vom putea spune cu certitudine ca numarul musulmanilor, adeptii islamului ce locuiesc in Europa si numarul crestinilor s-au egalat. Populatia Europei va intra in panica din cauza numarului mare de islamisti ce au venit si vor mai continua sa vina in Europa. Apoi vor incepe confruntari destul de acute si sangeroase intre populatie si cei veniti. Acest lucru deja se intampla insa ceea ce se intampla acum e floare la ureche pe langa ce va urma.
Rusia va fi ocolita de acest val de emigranti si mai mult ca atat Rusia va intreprinde actiuni concrete in timp sa refaca Uniunea, numai ca aceasta nu va fi Sovetica ci se va baza pe cu totul alte principii. Aceste actiuni de alaturare unor state pe langa Rusia in 2016 vor avea loc. Nimeni nu va forta acele state sa se alature, ele insele vor ajunge la concluzia necesitatii acestei alaturari si a creaerii unei noi Uniuni, bazate pe alte principii decat cele din URSS.
2016 va fi anul in care Romania isi va da seama ca a pierdut R Moldova pentru multa vreme de aici incolo, daca nu chiar pentru totdeauna. Alipirea Republicii Moldova la Romania va deveni o himera.
Incepand cu 2016 se vor forma conditii din ce in ce mai des in urma carora localitati, orase si chiar teritorii intregi se vor scufunda sub apa din cauza conditiilor climaterice si factorilor natural. Nu se va intampla acestea doar in anul acesta ci treptat. Din aceasta cauza in viitor apa potabila va deveni la fel de scumpa ca aurul. Activitatea vulcanica de pe acest pamant va continua sa aiba o crestere din ce in ce mai mare, iar asta va duce la o serie intreaga de cutremure si catastrofe naturale care vor schimba fata planetei noastre. Unele vulcane care se afla pe fundul oceanilor se vor activa si odata cu aceasta vor declansa valuri uriase care vor matura in calea lor totul cand vor ajunge la mal.
Este posibil ca topirea ghetarilor polari sa introduca in apele oceanelor si marilor niste virusi si bacterii care stateau bine prinsi in gheata antarctica, inca din perioada dinozaurilor. Acest lucru ar putea infecta apa potabila de pe glob si ar putea deveni cauza aparitiei unor boli infectioase nemaintalnite pentru care omenirea nu este deloc pregatita.
In viitorul nu foarte indepartat vor apare oameni modificati genetic, inca din viata intrauterina iar putin mai tarziu, oamenii nascuti natural, nemodificati genetic vor fi considerati bolnavi. Aici va apare un nou tip de diagnostic in urma caruia tot cei care nu vor fi modificati genetic, insa acestea la inceput vor fi 99,9% din populatia globului vor fi considerati oameni bolnavi. Cu timpul procentul oamenilor nemodificati genetic se va reduce. Apoi odata cu trecerea timpului 99,9% dintre oamenii existenti pe suprafata pamantului vor fi modificati genetic inca in perioada de dezvoltare intrauterina. Se vor inventa metode si tehnologii ce vor permite infaptuirea acestei operatiuni cu scopul ca nou nascutul sa fie rezistent la tot telul de boli, efecte, influente ale mediului inconjurator si al altor factori. Viata omului se va lungi astfel incat cei mai multi oameni vor putea trai cu usurinta 120 de ani pentru inceput. Apoi se vor inventa si alte metode care ii vor permite omului sa traiasca fara probleme de sanatate si 200 de ani. 200 de ani insa nu va fi ultima frontiera, pentru ca in viitor se vor cauta si descoperi si mai multe posibilitati de a creste numarul anilor de viata si mai mult.
Pe langa asta, in viitorul nu atat de indepartat, printre noi vor exista deja o multime de roboti care foarte putin se vor deosebi de oamenii adevarati. Acestia vor fi pretutindeni, pe strada, in institutii, aproape in toate sferele de activitate a omului. Deja in 2016 este posibil sa apara primii roboti militari si este chiar foarte posibil sa fie prezentati chiar la parada de 9 mai din Moscova. Acesti roboti militari vor reprezenta inceputul dezvoltarii industriei robotilor pe scara larga. Nu e pentru nimeni un secret ca in directia constructiei de roboti se fac ample cercetari si domeniul cunoaste o dezvoltare mare. Se fac tot felul de cercetari, se aplca tehnologii din ce in ce mai performante.
In viitor va apare o cu totul alta forma de internet si tehnologii legate de internet. Asta se va intampla destul de repede. Daca acum umblam cu un telefon la noi, in viitor vom umbla cu un gadget care se va pune pe cap si ne va permite inclusiv sa ne conectam la mintea altor oameni. Nu e nimic fantastic aici. Totul se va intampla destul de repede.
Toate cele scrise aici nu sunt profetii, premonitii, sau previziuni ci rezultatul unor analize a celor care au fost, sunt si unde vor duce. Orice lucru odata aparut are dezvoltare si duce undeva, catre ceva. Unele analize numerologice imi permit sa intrezaresc unele desfasurari a lucrurilor si evenimentelor in viitor. A intrezari nu inseamna a ca lucurile se vor intampla exact in timp sau spatiu, ci reprezinta doar o prognoza generala de suprafata a unor lucruri. Unele lucruri, posibil nu se vor intampla chiar in 2016, poate se vor intampla putin mai tarziu, in alti ani, insa samanta evenimentelor posibile si inceputul acestora au avut loc in diferite evenimente si situatii in 2016. Ca numerolog poti stii ce potential are anul si ce seminte se vor arunca in acest an, insa unele seminte incoltesc foarte repede si dau roade imediat, altele incoltesc mai incet si roadele, efectele apar mai tarziu, anul urmator sau peste ani. De exemplu: Anul 2015 a fost anul impartirii puterilor. Unele lucruri s-au intamplat chiar in 2015, evenimentele din Siria, interactiunile dintre SUA si Rusia, Turcia, UE. Altele se vor manifesta mai tarziu, insa samanta a fost aruncata in 2015.
Este foarte mult posibil ca in 2016 Canada sa-si inchida granitile. Este la fel de posibil ca asta sa nu se intample chiar anul acesta, poate putin mai tarziu insa anume din cauza celor intamplate in 2016. Granitile vaor fi inchise din cauza numarului mare de emigranti din SUA. Paza militara a granitilor va conduce catre ciocniri armate care vor lasa un urma victime umane. Cu alte cuvinte in 2016 oamenii vor intelege ca lumea se rostogoleste catre un nou razboi mondial, care nu va incepe in acest an. Tot din acest an SUA si UE va incepe sa-si piarda puterea de influenta si in timp Europa va deveni un teritoriu al haosului permanent. Germania va incepe sa-i protejeze pe emigranti mai mult decat pe cetatenii proprii si pe cei europeni.
In America de sud, populatia va incepe sa migreze catre sud catre pamanturile Argentinei si asta va da nastere la o serie intreaga de actiuni si conflicte interstatale sangeroase.
Incepand cu acest an in Filipine, Indonezia, Malaezia si o parte a Tailandei se vor incepe miscari interreligioase. Este posibil ca in Filipine sa apara un guverm musulman si statul sa fie proclamat ca fiind unul musulman. Nici pe fostul teritoriu al Iugoslaviei, lucrurile nu vor sta foarte bine, deoarece se for forma situatii de tensiune interetnice ce va putea duce la ceea ce deja a mai fost si anume, lupte sangeroase interetnice. Tensiunile vor fi provocare de cei din tabara musulmana si vor avea sustinere financiara din tarile arabe.
Inceputul, seminta viitoarei crize economice a fost aruncata in 2014, insa iesirea din criza poate ocupa chiar si anul 2018.
Incepand cu acest an se vor forma situatii in urma carora o parte a Ucrainei va adera la Rusia, tot asa cum s-a intamplat cu Crimeea. Apoi inca dupa cativa ani intreaga Ucraina va reveni la ceea ce a fost. In catia ani Ucraina nu va mai dori aderarea la UE. Dar pana atunci pe Ucraina o asteapta mari probleme economice si confruntari revolutionare interioare de tip ,,Maidan” astfel incat confruntarile militare nu doar ca nu se vor opri ci vor capata alte dimensiuni, adica vor apare conflicte chiar in interiorul tarii si nu doar intre regiuni cum se intampla acum. Guvernul de la Kiev va avea mari batai de cap in problema nemultumirilor si revoltelor populare. Tot din acest an se vor intreprinde actiuni mai evidente de creare a Uniunii Euroasiatice, in care va intra Rusia si tarile asociate, apoi doar in cativa ani aceasta uniune isi va demonstra eficienta in piata mondiala.
Repet. Tot ce este scris aici nu este o certitudine ci reprezinta doar niste analize numerologice care au puterea de a servi doar ca semne de circulatie. Putem sa tinem cont de ele sau le putem ignora. Acestea doar ne ajuta sa fim mai atenti, sa ne atraga atentia si sa ne ajute sa ne deplasam mai usor catre scopul propus, catre destinatia dorita.
Literele B, K, T, F, O, X, I, R, A, J, S. acolo unde apar ca primele litere in cuvant, denumiri, nume vor avea functie de trecere de la un proces la asltul, de la un eveniment la altul, de la o situatie la alta. Toate aceste cuvinte vor avea semnificatie si importanta. Regula este urmatoarea: Daca litera din cele enumarate este o consoana atunci aceasta trebuie sa apara ca fiind prima consoana in cuvand exceptand vocalele care ii stau in fara sau la sfarsitul cuvantului, aceasta trebuie sa fie ultima consoana exceptand vocalele care stau dupa aceasta. Exemplu cu litera B – Obama, aici consoana B este prima consoana in cuvant, exceptand vocala –A care sta in fata lui B. Daca litera este o vocala, atunci aceasta vocala trebuie sa apara ca fiind prima sau ultima vocala in cuvand, exceptand consoanele care ii stau in fata sau dupa aceasta. Exemplu cu A – tArAn – aici vocala A este si prima si ultima vocala in cuvant.
Toti oamenii care au numele de familie care incepe cu aceste litere trebuie sa fie mult mai atenti in acest an. Pentru acestia se pot intampla o multime de lucruri care le va cere sa fie mereu in garda. Evenimentele care ii implica nu sunt obligatoriu rele sau neplacute, ci pot fi chiar extrem de placute si bune. De la acestia se cere sa fie pe faza ca sa poata evita neplacerile si sa nu piarda oportunitatile care se deschid in fata lor. Daca ai de exemplu numele de familie in care consoana B este prima consoana si daca esti si berbec ca zodie, atunci anume tu trebuie sa fii mereu in garda si pe faza.
Mai jos sunt redate literele cat si zodia care le corespund.
Combinatiile dintre aceste litere, alaturari, abreviaturi, etc vor face ca acolo sa se dezlantuie energia lui 2016. De exemplu: Fox News – Breaking News. Aici avem o alaturare intreaga de litere F,O,X, apoi mai avem litera B prima consoana in cuvantul Breaking si I este ultima vocala in acelasi cuvant. In cuvantul News, avem consoana s ultima din cuvant. Astfel , in aceasta companie apar toate sansele de a se intampla atat lucruri placute, cat si extrem de neplacute, asta depinde de ce se intampla ca energetica in interiorul companii.
B, berbec foc
A Scorpion Apa
B Berbec Foc
F Taur Pamant
J Leu Foc
K Pesti Apa
O Balanta Aer
S Capricorn Pamant
T Fecioara Pamant
X Balanta Aer

Lista localitatilor care sunt strans legate de vibratia anului 2016. In aceste localitati se pot declansa, situatii care sa le fie de foarte bun augur sau dinpotriva situatii in care Karma colectiva isi va face efectul si vor apare situatii care pot duce catre durere si suferinta. Daca esti nascut in una dintre aceste localitati si in acest an implinest 16 ani sau multimplu lui 16, adica 32 de ani, 48, 64, 80, atunci trebuie sa fii de doua ori mai atent la actiunile tale si rezultatele posibile. Nu e deloc recomandat daca in acest an implinesti aceste varste sa te tii de rele sau sa faci actiuni si activitati ilegale, mincinoase, care pot provoca suferinta altor oameni. Daca mai ai in nume sau prenume una din literele de trecere aratate mai sus, atunci in general, trebuie sa fi foarte atent, de veghe si sa te comporti rational, frumos si cuviincios intreg anul. Nu supara nici oamenii, nici pe Domnul Dumnezeul tau ca nu va fi bine deloc.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici este prezentata lista judetilor care au aceiasi vibratie numerologica egala cu a anului 2016.
Asta inseamna ca aceste judete avand aceeasi vibratie sunt oarecum vizate direct de energetica anului in curs.

Aceasta vibratie poate aduce lucruri foarte bune sau foarte neplacute pentru ca atunci cand doua unde se intalnesc, apare fenomenul de interferenta.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate cele ce se vor intampla se produc pentru binele nostru, daca ne trezim la timp si facem alegeri corecte. Daca nu, atunci probabil ca avem nevoie de evenimente si situatii mult mai puternice sa poata sa ne trezeasca.