Bucuresti, sambata 18.03.2017, ora 12.00
Conferinta sustinuta de celebrul psiholog si numerolog Anatol Basarab !
Pentru mai multe informatii si rezervari loc, va punem la dispozitie numarul organizatorului : 0723 600 036 Otilia sau [email protected]

Trecutul, prezentul si viitorul fiecarui om, este un rezultat al implinirii sau incalcarii legilor universului.
Este suficient sa alocam foarte putin timp din viata noastra pentru a cerceta aceasta problema si pentru a intelege o data si pentru tot restul vietii ca viata in conformitate cu legile universului reprezinta cu adevarat calea catre armonie si implinire.
In acest fel, fiecare om ar putea observa, aproape imediat schimbari pozitive in propria lui viata, energii suplimentare care il vor ajuta sa se apropie de scopul propus.
Unor oameni, acest lucru li se poate parea un miracol. In realitate insa, astfel de miracole nu reprezinta nimic altceva decat rezultatul cunoasterii si implinirii legilor Universului.
Fiecare om viseaza sau doreste in mod evident sa fie sanatos, iubit, fericit cat si asigurat din punct de vedere material. Cu parere de rau sau din pacate (eroare,greseala) nu totdeauna dobandim ceea ce dorim.
Cel mai interesant este ca unii dobandesc bunastarea fara a depune cine stie ce eforturi pe cand altii se straduiesc din rasputeri dar nu pot atinge tinta propusa.
De ce unii oameni ajung de succes iar altii permanent raman in zona ratatilor?

Comentarii