BUCURESTI! Renumitul psiholog, parapsiholog si numerolog, ANATOL BASARAB, in orasul nostru, duminica, 23 iulie!

Conferinta „RELATIILE TOXICE SI EMOTIILE DISTRUCTIVE” cu Maestrul Anatol Basarab. In luna Iulie, maestrul Anatol Basarab vine in Bucuresti cu o noua conferinta despre blocajele emotionale, emotiile negative, precum si influenta acestora in boli. Ne va vorbi despre emotiile negative si consecintele acestora in viata de zi cu zi, cat si despre ce instrumente putem folosi pentru a reusi sa le controlam. Nu are importanta cine eşti sau de unde vii. Abilitatea de a triumfa începe cu tine. Întotdeauna!

Data: 23 iulie (duminica)
Interval orar: 16.00-20.00.
Durata conferintei: cca 4 ore.
Locatia: va fi transmisa participantilor
Va asteptam incepand cu ora 15:30 (pentru a evita aglomeratia)!
Pentru mai multe informatii si inscrieri, va punem la dispozitie numarul organizatorului: 0723 600 036 OTILIA sau [email protected]

Cateva dintre principalele teme ce vor fi abordate in cadrul conferintei sunt urmatoarele:
– Dezechilibrul in cele trei structuri ale omului: trup, suflet si spirit;
– Cum ne cauzam singuri bolile. Toate bolile sunt autocreate;
– Cele trei otravuri: ura, mania si gelozia;
– Dezechilibrele emotionale;
– Harta durerilor emotionale din corp;
– Relatiile toxice;
– Vindecarea psihoemotionala;
– Ce impact au emotiile pozitive asupra vietii noastre.
Este important sa constientizam atunci cand suntem “prinsi” intr-o relatie care ne face rau. Desi initial ramanem in negare multa vreme, la un moment dat, cu sau impotriva vointei noastre, va trebui sa facem ceva. Orice drum vom alege, inital va insemna suferinta, dar unul ne va duce catre evolutie, iar celalalt doar catre supravietuire. Sa nu ne lasam starea de bine in mainile altora. Sa nu ramanem orbi la suferinta altora, dar nici la a noastra. Inainte de a fi o persoana care il iubeste prea mult pe celalat, sa fim o persoana care se iubeste suficient pe sine.
Va asteptam cu drag!

Comentarii