Analiza si prognoza numerologica pentru anii 2018-2023

Nimic nu este întâmplător într-o lumea apărută „chipurile” la întâmplare.

 

Oamenii in general, fiecare intr-o masura mai mare sau mai mica doresc sa cunoasca viitorul, sa stiie la ce sa se astepte sau ce se poate intampla. Aceasta tendinta a omului este fireasca deoarece omul se teme de necunoscut, incertitudini, noutati si doreste cumva sa se asigure in fata viitorului. Viitorul nu este un dar si nici un blestem, este o realizare. Adevarat este si ca viitorul pentru unii poate fi un sicriu de plus al comfortului.

Astfel in fiecare an apar tot felul de previziuni, analize, prognoze legate de anull viitor. Unele prognoze sunt economice, sociale, politice, financiare, intr-un cuvant fiecare domeniu stiintific incearca o prognoza pentru viitor. Unele dintre aceste prognoze se adeveresc, altele nu, iar altele partial. Fiecare specialist face un pronostic legat strict de domeniul lui de competenta profesionala sau ocupationala. Am intalnit si prognoze institutionale, guvernamentale care spun ca in acest an 2018 se vor produce, se vor face, se va realiza, va incepe, se va finaliza, etc.

Fiecare prognoza se bazeaza pe o serie intreaga de date ce exista in prezent, conectate la un oarecare trecut si orientate spre o evolutie oarecare posibila in viitor in fiecare domeniu ce incearca a face o prognoza.

PROGNÓZĂ, prognoze, s. f. Prevedere a desfășurării în timp a unui fenomen, a unui proces etc., bazată pe studiul împrejurărilor care îi determină apariția și evoluția; estimare a valorilor probabile pe care le vor lua în viitor unele mărimi nesigure, inconstante; p. ext. prognostic. – Din fr. prognose, germ. Prognose.

 

PREVIZIÚNE, (2) previziuni, s. f. 1. Facultatea de a prevedea mersul evenimentelor în viitor, de a deduce faptele viitoare din anumite date cunoscute în prezent, folosind analiza științifică sau judecind în baza unei experiențe a vieții; pătrundere fină, perspicace, a evoluției ulterioare a unor stări de lucruri, a unui fenomen.  (Sursa dexonline.ro)

Rezulta ca previziunea este o valoare deductiva, adica dependenta, adica este legata de axa orizontala, materiala a existentei. Care este atunci valoarea inductiva a Previziunii, adica independenta, adica legata de axa verticala a existentei? In fiecare stiinta exista o axa inductiva, independenta din care se formeaza valorile deductive – previziunile.

In numerologie, aceasta axa este configurata de cifrele impare. ,,Zeii iubesc cifrele impare!” Axa orizontala, deductiva este configurata de cifrele pare, materiale, trecatoare, schimbatoare si devizibile in proportii egale.

Axa vericala este si activa, masculina, acceleratie, centrifuga, spirituala, informationala, aer si foc, iar cea orizontala – deductiva este pasiva, feminina, franare, centripeta, energetica. Locul intersectiei in grafic al acestor valori de pe axa orizontala si verticala creaza fenomene, evenimente, situatii si contexte inforenergetice, electromagnetice, functii inductiv deductive, fenomene preponderent centrifuge sau preponderent centripete, pamant si apa.

Imaginati-va un grafic, unde pe verticala de sus in jos sunt pozitionate cifrele:

9

 

7

 

5

 

3

 

1

 

0                    2                     4                        6                              8

Pe orizontala, vectorul deductiv sunt cifrele pare.

Astfel vedem ca anul 2018 este format doua cifre deductive, (2 si 8) materiale, si o cifra inductiva, informationala – 1.

Pe langa asta anul in sine este format din doua parti. O constanta 20 si o variabila 17, 18, 19, 20…etc.

Trebuie sa va spun ca acest articol nu reprezinta o premonitie ci anume o prognoza. (PREMONÍȚIE, premoniții, s. f. Nume dat fenomenului de presimțire a unor fapte viitoare, în general fără motivare rațională. – Din fr. prémonition.), deoarece aici nu mai voi baza pe cine stie ce presimtiri dobandite in vise sau cine stie ce stari modificate de constiinta ci anume in urma unor date existente in prezent.

,,Anticiparea nenorocirilor viitoare atenuează sosirea lor, căci le vedem cu mult înainte de a veni’’. Cicero

Pentru un numerolog anul, care se scrie in toate documentele oficiale in prezent sunt niste date mult mai valoroase decat doat o ordine de curgere a anilor. Pentru un numerolog anul 2018 ca si oricare altul nu reprezinta o valoare cantitativa ci una calitativa, ezoterica, profunda, spirituala, ce poarta in sine stari, situatii, energii si mecanisme ascunse in insasii semnele, cifrele, codul anului – 2018. Apropo, mistica, ezoterica, misticismul vietii si a existentei inca nimeni nu le-a anulat si nici nu are cum. Ca sa faci asta trebuie sa fii Dumnezeu, dar ca sa le intelegi, sa te scufunzi in lumea semnelor, codurilor, simbolurilor, este suficient sa fii om, dornic si pasionat de a cunoaste aceasta lume a vericalei, a inductiei, a informationalului subtil, dar extrem de puternic si precis. Tot aici trebuie sa va spun ca numerologia ca si matematica nu greseste, sunt precise, exacte, fara de greseala, fara de pacat, adica sunt sfinte. Numerologul este cel care greseste prin interpretarea datelor numerice si tot el introduce erori, greseli, in interpretarea lor. Gradul de cunoastere a specialistului face ca interpretarile asupra anului 2018 sau a oricarui alt an sa fie mai precise si profunde sau mai inprecise si superficiale. Orice om poate gresi in interpretare oricaror date chiar si a celor de imagistica in medicina. Chiar si intr-un spital oarecare un medic poate interpreta gresit sau superficial o radiografie, a unui RMN, a unei cardiograme sau encefalograme. Psihologul poate interpreta gresit un test de personalitate, agresivitate, o proba proiectiva..etc.

Constanta 20 din interiorul anului 2018, va ramane neschimbata pe o perioada de 100 de ani. In anul 2100 aceasta constanta se va schimba in alta constanta dar deja cu valoarea 3.

20 – simbolizeaza inteligenta si sanatate, dar cu toate acestea lumea ce traieste influenta acestui  numar se va considera nefericit, nesigura, tot timpul in balansare cu treceri de la o extrema a unei valori sau paradigme la ceilalta extrema. Acest numar va contribui din plin la disparitia a tot felul de iluzii, visari, pareri, indoieli. Pana in 2100 lumea va ajunge sa fie deceptionata de viata si de ea insasi. 20 ne arata lupta contrariilor, sau mai corect spus- interactiunea si interdependenta contrariilor in forma absoluta (0 zero). Ori intelepciune absoluta, ori prostie absoluta, cale de mijloc in acesti 100 de ani incepand cu 2000 nu prea se vor ivi decat rar si pe alocuri, in viata anumitor oameni si mai rar spre deloc in viata statelor, guvernelor, organizatiilor globale. Totul la extrema, ori, ori. Ori da ori ba, ori cu noi ori impotriva noastra, ori prieten ori dusman, ori facem sex cu animalele si copii, ori nu mai facem deloc, ori familei, ori dracu stie ce si de ce.

Numarul 20 este compus din doua cifre, 2 si 0 si din acest motiv are doua conotatii si valori. 2 raspunde de dualitatea naturii inclusiv a omului, simbolozeaza armonia slujirii si stapanirii, armonie si distrugere, legaturile diplomatice si totala lipsa a oricarul negocieri, reduceri, discutii, compromisuri. Reprezinta feminitatea, simtamintele si emotiile. 2 in natura reprezinta si guverneaza – Apa.

Zero este incarcat un puternic flux de energii si din aceasta cauza totdeauna creste extrem de mult valoare cifrei in spatele carei este asezata. 2 este doar o cifra, iar daca 0 apare in spate aceasta devine de 20 de ori mai puternica. Zero reprezinta energia evenimentelor viitoare, iar in cazul nostru evenimentele viitoare sunt aratate de 2 – rasplata, femeia care se supara pentru ca ceva nu ai facut corect si acum ca un vulcan isi va revarsa nervii ceea ce va fi foarte spectaculos, o adevarata isterie, dar nu iti va furniza prea multa informatie. Va trebui sa stai sa gandesti ce anume a frut sa spuna prin isteria desfasurata. Orice actiune facute de un om sau o natiune, omenirea in intregime din 1800 pana in 1999 se vor manifesta ca rasplata asupra omenirii pana in 2100. 2 este o cifra materiala si decductiva ceea ce va face ca efectele ei sa fie nu la nivel mental ci la nivel fizic, evident, masurabil. Pana in 2100 elementul Apa si Pamant va domina numarul cataclizmelor naturale sau tehnogene. Asta presupune ploi torentiale, inundatii, cutremure de pamant, alunecari de pamant, avalanse de zapada..etc. Pana la terminarea acestei constante partea frumoasa a omenirii va fi verificata si refacuta pana in temelii cu scopul de a aseza femeia in matca sa existentiala, pentru a indeplini exact si precis rolul si functia ei in aceasta lume. Femeile mai mult ca barbatii vor avea de suferit de pe urma a tot felul de boli, inclusiv oncologice, de pe urma a tot felul de cataclisme naturale sau sociale, razboaie civile sau de ocupatie de catre alte popoare. As putea spune chiar ca rolul femeii in salvarea lumii va fi unul destul de mare pana in 2100. ,,Frumusetea va salva Lumea” Este ca si cum Universul in tot acest timp va incerca sa coboare femeia din copacii in care s-a catarat uitant prin asta de rolul ei adevarat si cel mai important in aceasta lume. Numerologic putem spune ca atunci cand se produc alunecari de teren, inundatii, iesirea raurilor din matca, ploi torentiale atunci sunt oarecum pedepsite femeile pentru ca ala si pamantul sunt stihiile lor, iar atunci cand se intampla incedii, aprinderi de paduri, explozia vulcanilor cu aruncare de foc si lava, cand aerul devine toxic sau greu de respirat, cand din cer cad comete cu cozi de foc, adica tot ce este legat de stihiile aer si foc atunci ca si cum sunt pedepsiti barbatii pentru actiunile sau inactiunile lor, pentru ceea ce au facut, au permis sau pentru ceea ce puteau sa faca dar nu au facut. Astfel prin diferite cataclisme natura incearca sa puna in echilibri energiile masculine, centrifugi, pe insasi barbatul  si energiile feminine cat si pe insasi femeia, enegrii centripete. Echilibrul si functiile corecte al acestor doua dimensiuni genereaza armonie si fericire. Distrugerea acestui echilibru inevitabil duce la anomali ale naturii, a comportamentului uman si social, duce la imbarbatarea femeii si feminizarea barbatului, lucru destul de vizibil mai ales in societatea Europeana. Emanciparea femeii peste masura si pasivitatea barbatilor, feminizarea acestora nu are cum sa duca la ceva bun, ci numai la anomalii comportamentale, fiziologice si psihologie, imbolnaviri fizice si psihiatrice si degenerarea societatii si a omuli in sine, desi asta uneori se numeste evolutie, viata noua, tendinta moderna…etc. Oricum ai numii aceste diformari tot o eroare este pentru ca Creatorul inca nu a plecat la pensie si legile Creatiei nu au fost modificate, iar in Creatie orice lucru, piatra, insecta, planta, animal sau om are locul si functia sa precisa si fara de greseala. Omul poate sa mai si greseasca, dar ,,Tu Doamne esti fara de greseala”. Va aduceti aminte?

In astrologie numarului 20 ii apartine zodia Rac. Viziunea asupra realitatii este 20 si reprezinta oglindirea constiintei. Astfel 20 odata cu trecerea anilor va distruge cu mare putere pe toti acei oameni sau chiar state intregi care au o viziune diformata asupra Creatiei, Lumii si Universului atat material cat si spiritual. Treptat 20 va face ca lumea diformata de constiinta noastra sa dispara chiar daca uneori va disparea si constiinta omului cu totul.Omul are 20 de degete la mani si la picioare si toate acestea au roluri si functii energetice foarte precise. 2 este o cifra blanda, feminina, insa 20 deloc. Aceasta nu se aseamana cu o femeie ci cu o regina, dura, rece si foarte rationala, nemiloasa. 20 este un numar deductiv de influenta pasiva, ascunsa, nici nu stii de unde ti se trage si iata ca a aparut ca si cum din senin ceva nou si neasteptat, nu obligatoriu placut in viata globului pamantesc. 20 este numarul graviditatii, purtarii sarcinii, insarcinarii. Acest proces este subtil si invizibil, dureaza mult in timp. Noi vedem doar la suprafata cum creste burta, cum se incinge atmosfera, cum se incarca, se finanteaza, se pregateste ceva dar nu stim prea multe lucruri despre ce se petrece in adanc, in interior, tot asa cum nu stim cum anume se dezvolta embrionul. Ne bucuram sau ne amaram doar la sfarsit, peste 9 luni vazand ce am nascut – un nou nascut frumos si sanatos sau un monstrulet care acum are dreptul la viata si va trebui sa ne chinuim restul vietii cu produsul activitatii noastre fie si globale. Trecand peste toate aspectele negative si neplacute a lui 20, aceast numar are si potential foarte mare creativ, mai ales daca urmeaza pe cineva. Are si un mare potential spiritual daca isi gaseste liderul, invaratorul sau maiestru la fel cum Maria Magdalena l-a urmat pe Hristos.

Cel mai mare pericol al numarului 20 apare atunci cand hotararile se iau sub influenta emotiilor, furiei sau a disperarii. Atunci si acolo unde hotararile se iau in mod rational, in urma anumitor cunostinte, date, informatii exacte, barbateste sa zicem atunci 20 va urma acel om sau stat si il va sustine in demersul sau exact asa cum o femeie isi urmeaza barbatul sau in hortararile majore ce nu tin direct de casa. Ne constituim in grupuri si pazim noapte satul de dusmani de exemplu.

Variabila 18 este compusa din doua tipuri de impuls sau semnale: de tip Rampa si te tip Dirac. Constanta 20 este un semnal sau impuls de tip Treapta. Jocul acestor trei tipuri de semnale creaza in lumea noastra tot felul de evenimente, situatii si contexte fie dorite si asteptate fie nedorite si neprevazute.

18 exprima situatii dusmanoase, deoarece 1- energia, monada impulsioneaza puterea 8. Asta duce in cele din urma la rezultatul 9 – manifestarea axacerbata a emotiilor, isterica. 9 desi este o cifra introverta se manifesta destul de spectaculos si neplacut in exterior atunci cand isi atinge culmile. 9 are un talent imens in a impulsiona obisnuintele si deprinderile proaste ale oamenilor, organizatiilor sau chiar statelor, ducandu-le la extrema. ,,Mare este puterea obişnuinţei’’.Cicero

Din asta nu poate nimic bun sa rezulte. 9 este o cifra inductiva si se gaseste pe axa vericala a coordonatelor independente si prin urmare are darul de a induce eceste tendite cu usurime si altor oameni. Este o cifra spirituala si tocmai din aceasta cauza nu poate influenta oamenii sau omenire in mod direct, fizic, material si in mod sibtil, informational. Din punct de vedere material 9 traieste dupa principiu- ,,Domnul ne-a dat, Domnul ne-a luat” sau ,,Cum a venit, asa a plecat”. 9 incorporeaza in sine tot ce este mai bun de la 7 si de la 8 dar si tot ce este mai rau in aceste cifre. Partile bune pe care le incorporeaza in sine de la 7 este implicarea divinului in viata omului si a lumii, iar de la 8 imprumuta smirenia si acceptarea binevola al acestei Vointe Supreme. Despre partile rele care le imprumuta de la 7 si 8 nu voi spune nimic spre a nu va sminti. 9 ca si oricare alta cifra impara nu ne arata direct cauzele fenomenelor, evenimentelor ci doar ne intredeschide usa si ca sa vedem mici aluzii despre cauzele lucrurilor. Numai intuitia spirituala a anumitor oameni, lideri poate deslusi cu o mai mare precizie ceea ce vrea sa spuna si sa ne arate 9. Asta va face ca in 2018 liderii lumii, presedintii de tari si consilierii acestora care au un grad mai mare al intuitie spirituala, al deslusirii ascunului dar existent, cei care isi vor da seama cum 9 a facut trucul, scamatoria, vor putea sa-si duca poporul pe o cale mai buna, mai blanda decat putea fi daca nu avea nivelul spiritual corespunzator. 9 este o cifra magica si are propria ei lege. Cu orice cifra ai inmulti pe 9 rezultatul va da tot 9 ( 9×8 = 72=7+2=9) Cifra 9 mereu se intoarce la ea insasi si odata cu asta intoarce omului sau lumii inca si inca odata lectia neinvatata. Astfel putem spune ca in 2018 tarile care nu si-au invatat, asumat lectiile trecutului vor avea mai mult de suferit decat acele tari care si-au rezolvat problemele si au terminat cu acel nivel de probleme, nepriceperi, nestiinta, ignoranta…etc. Orice cifra ai adauga la 9 vom obtine cifra care a fost adunata (9+7=16 =7)

Putem spune ca variabila 9, independenta, inductiva trece prin lumea materiala,dependenta, produce efecte de un anumt fel, intr-un anumit loc, spatiu si intr-un anumit timp precis si se intoarce, se converteste inapoi intr-o o valoare inductiva, informationala, independenta. Cu alte cuvinte – Totul este de la Sursa si totul la Sursa se intoarce, Sau totul este din Ceruri si totul spre Ceruri se va intoarce. Legea similitudinii.

9 este o cifra magica si poate face nenumarate magii in toate domeniile de interactiune dintre om si lume, Univers si Pamant, viata spirituala si viata materiala. Uitativa doar la tablita inmultirii cu 9 si o sa vedeti acolo toate nivelele magiei.

Numarul 18 reprezinta – Varful Karmei. Reprezinta la un anumit nivel ezoteric intrarea spiritului nemuritor in corpul fizic muritor. 18 este numarul in care se ascunde 6 daca privim cadranul ceasului. 18 este un numar ce descria si viata omeneasca. La 18 ani in viata oricarui tanar apar multe noutati, drepturi si obligatii. In unele tari la 18 incetezi sa mai fii minor, ai dreptul de a vota, de a conduce automobile, de a fi chemat in randurile armatei …etc.

18 ne arata ca aici se opreste acumularea actica a Karmei si incepe perioada de pregatire si transformare, ajustare a constiintei pentru perioada rascumpararilor, corectiilor a celor facute in trecut cel putin in ultimii 36 de ani. 18 are si aduce cu sine o Karma profunda, dar prin coinsteintizare in duh, omul tinde sa inteleaga evenimentele ce se produc si il implica. Evenimentele ii sunt trimise ca incercare, examen, corectie si intelegere a rezultatului pe care omul insusi si le-a facut cu propria mana in trecut. Asta trebuie sa vedem si sa gandimm atunci cand vedem numarul 18 – Duhul impulsineaza Karma, unul impulsioneaza 8-ul, Creatorul impulsioneaza Cerurile si le uneste cu Pamantul (8 – cerul si pamantul. Lumea nevazauta si lumea vazuta, Navi si Iavi). Din aceste descrieri sper ca si singuri va puteti da seama de amploare si structura evenimentelor posibile in 2018.

Rezultatul total al lui 2018 este (2+0+1+8= 11) Nmarul 11 are un statut maret, neordinar atat in aspectele sale pozitive cat si negative. Numarul este compus din doua monade. Daca 1 este Dumnezeu, celalalt 1 cine este? Nu pot fi doi Dumnezei si inca sa se impace intre ei. Doua sabii nu incap intr-o singura teaca. Doi conducatori de oaste este ca si cum oastea nu ar avea nici in conducator. Anume acest an fa face diferenta destul de clara pentru cei care pricep, care state sunt cu Dumnezeu si care state sunt cu Celalalt. Care politici vin de la Dumnezeu si care politici vin de la Celalalt. Poate nu intamplator in 2017 patriarhul Rusiei a tinut sa se intalneasca cu Patriarhul Romanie, Greciei si al altor tari. Stiei ei ceva acolo mai mult decat pricepe omul de rand. Evident ca stiu si ce semnifica un an, o luna sau o data, un document, tratat, lege in care 11 este prezent sau rezulta din insumarea celorlalte cifre. 11 aduce cu sine atat o maretie peste masura cat si o decadere peste masura, inspiratie si iluminare sau/si nebunie, smintire. 11 conduce cu Prozerpina iar in Egiptul Antic 11 era semnul Marii Zeite a Noptii. Aceasta era cinstita ca ocrotitoarea mortilor ce primeste sufletele mortilor in ceruri. 11 aduce cu sine descopereire tainelor Creatiei sau descoperiri profunde in diferite domenii de stiinta si tehnica, impulsionand un nou pas pe calea progresului stiintific pentru unii si/sau coboara in bezna intunericului atragand dupa sine mari mase de oameni – pentru altii. Cu ale cuvinte 11 pe unii iii poate ridica si intari pe altii ii poate cobara pana la cele mai joase nivele de degradare fizica si spirituala.

11 reprezinta nu doar energia ce vine din exterior catre interior ci si energia ce pleaca din interior catre exterior, pentru ca avem doi de 1. 11 simbolizeaza haosul in forma superioara pe toate nivelele existentei si a constiintei, de la cele mai inalte pana la cele mai joase. Dupa 11, numarul haosului vine numarul 12 – numarul ordinei divine . Ce este ordinea divina. Imaginati-va Universul ca o mare incapere, camera, unde fiecare obiect, om, stat, trebuie sa aiba locul sau precis si functia exacta. Televizorul trebuie sa fie acolo si sa faca asta, ventilatorul acolo si trebuie sa faca asta…si tot asa. Asta este ordinea Divina.

Daca un 1 din acest numar reprezinta energia, celalalt 1 reprezinta puterea oarba, bruta. Daca un 1 reprezinta stiinta si iluminarea, celalalt 1 reprezinta credinta oarba, fanatismul in orice fel si domeniu. Daca vom aduna toate cifrele de la 1 la 11 inclusiv vom optine numarul 66 – un cod cu totul aparte.

11 in anumite forme de manifestare detine o energie mistica, greu de controlat iar efectele produse sunt greu de inteles pentru oamenii de rand. Mai tineti minte 11 septembrie 2001? Pana si astazi oamenii de rand cred orbeste ca cele doa cladiri au cazut datorita unui act terorist efectuat ca la carte de un grup de talibani din Afganistan.

11 are o putere fictiva nemaipomenita poate tocmai din acest motiv 11 conduce planeta Fictiva Prozerpina care in Roma antica era cinstita ca zeita a belsugului si a imparatiei subterane.

Cu toate acestea 11 se reduce inevitabil pana la vibratia sa de baza – 2. (1+1=2) 2 reprezinta transformarea, antiteza, antipodul. Cu alte cuvinte 11 aduce cu sine refacerea, transformarea lumii, revenirea lumii in pozita sa initiala. Aici am in vedere chiar si revenirea continentelor in pozitia lor initiala. Acest lucru nu se va intampla fireste intr-un singur an dar impulsul spre aceste actiuni va dat anume in 2018 = 11. Aceste energii vor aduce cu sine influente insistente si tendintii, dispozitii revolutionare cu scopul de a reveni la ceva mai vechi, ca inainte, adica mai corect, ca in trecut. ,,Inainte era mai bine!’’. Inainte inca nu stim cum va fi dar stim cum a fost in trecut. Viitorul intotdeauna nu este nimic altceva decat trecutul plus prezentul. Viitorul este ceea ce deja a fost dar se manifesta acum intr-o alta forma si maniera, utilizand alte tehnologii, materiale, energii si informatii. ,,Nimic nou sub Soare. Plictiseala Plictiselilor”

Anul 2018 este unul hotarator, pentru intreaga planeta. Este anul in care se incarca un program planetar, care pentru mine este posibil sa il urmaresc din perspectiva numerologica, iar pentru voi este interesant de urmarit ca evenimente ce vor avea loc, incepand din anul 2018 si pana in anii 2023-2025. Prin urmare, ceea ce veti citi in articolul de fata, nu se va intampla obligatoriu in acest an, dar va trebui sa stiti ca ecuatiile ce vor duce catre anumite evenimente in 2018 si in anii viitori, sunt realizate in prezent.

Nu ma voi opri aici asupra modalitatilor de calcul sau a formulelor numerologice utilizate, deoarece acestea sunt complicate si de neinteles pentru cititorul care nu are cunostine despre numerologie.

Voi trece direct la descrierea posibilelor evenimente si situatii, asa cum apar ele in urma analizelor numerologice.

Trebuie sa va spun, inca de la bun inceput, ca in 2018, unele tari din aceasta lume vor avea de parcurs niste cai foarte importante, mai ales ca mod de realizare a scopurilor si vor avea semnificatie si impact pentru intreaga lume.

Tema Romaniei o voi atinge mai putin in cele ce urmeaza, deoarece, Romania, in tot acest mecanism, nu va juca un rol foarte important global indiferent de tulburarile sociale care vor avea loc in interiorul tarii.

Modul in care celelalte tari, despre care va voi vorbi mai tarziu, isi vor desfasura si realiza programele, pot avea un impact major si asupra tarii noastre.

 

Anul 2018 este anul apogeului, varful Karmei.

In anul 2015, a inceput faza activa a celui de-al treilea razboi mondial si s-a manifestat prin actiuni concrete de apropiere si cucerire a diferitelor spatii si teritorii, cat mai apropiate de granitele Rusiei sau a Federatiei Ruse.

Acest lucru nu este intamplator. Anul acesta, va aduce cu sine, o tendinta foarte evidenta, prin care se va urmari crearea unei revolutii in Rusia. In 2017, s-au implinit 100 de ani de la revolutia din octombrie 1917.

De cine a fost creata acea revolutie si pe banii cui, pentru ce scopuri, nu le vom discuta aici, dar in 2018 se va incerca, in modul cel mai evident, desfasurarea unei alte revolutii, deja cu un alt scop si pe banii altora, pentru anumite interese.

Oricat de ciudat ar parea, dar revolutia va fi programata tot in luna octombrie a acestui an. Inca o revolutie, ca si cea din 1917, dar deja in 2018, prin alte metode, mijloace si pentru alte scopuri.

Deja din anul 2017 au inceput pregatirile pentru aceasta revolutie.

Anul 2018 nu este doar un an de refacere si reconstruire a lumii, este si un an de refacere a continentelor. Planeta Pamant, in 2018, este programata sa efectueze schimbari globale iar acest lucru va fi insotit de miscari tectonice majore, deplasarea continentelor, topirea ghetarilor, inundatii, fisuri extrem de mari in scoarta terestra, furtuni si uragane catastrofale. Vara in foarte multe zone va fi extrem de calduroasa iar iarna va fi neobisnuit de rece in alte zone si va ninge chiar si acolo unde de regula oamenii nu prea stiu ce este zapada. Va ninge chiar si in pustiu. America va tremura de frig in iarna 2018.

In cateva cuvinte am putea spune, ca anul 2018 este anul razboaielor, a catastrofelor si anomaliilor naturii. In unele zone iarna vor inflori copacii iar primavara chiar spre vara va ninge si va ingheta tot. Aici se incadreaza si Romania. In Londra va avea loc o mare inundatie, apoi va veni un val de ingheturi si totul va ingheta, lucru care va crea o situatie nemaopomenita si extrem de greu de gestionat. Orasul se va transforma intr-un mare patinuar pentriu o perioada de timp. Asta inseamna transport blocat si multe alte probleme.

A face analize numerologica pe tari, pentru 2018, este mult mai simplu, decat a face analize numerologice asupra fenomenelor naturii. Acestea din urma cu adevarat vor fi multe si puternice pe intreg globul, dar mai ales in China, SUA si Izrael. Catastrofele naturale sunt mai greu de prevazut in comparatie cu a face o previziune pentru un om sau o tara.

Trebuie sa remarc ca in 2018, tarile care vor fi cel mai mult influentate de tot felul de lucruri tragice, atat sociale cat si din perspectiva fenomenelor naturii vor fi : China, Statele Unite ale Americii si Israel.

Daca ati observat, nu am spus aici nimic despre Rusia, deoarece, aceasta tara, in 2018 are un program putin diferit de celelalte tari ale lumii si mai ales, diferit de cele 3 numite mai sus.

Ce va aduce 2018 pentru cele 3 tari?

In primul rand…catastrofe!

Aici se vor produce catastrofe naturale de proportii si intensitati nemaivazute. Daca vorbim despre China, atunci, aici se vor produce foarte multe fisuri ale pamantului si inundatii catastrofale. Fisurile se vor produce in nordul si estul Chinei, oarecum paralel si de-a lungul raului Amur. O buna parte a tarii se va afla intr-o stare extrem de negativa.

In luna februarie cu probibilitate mare sau in toamna, China, va semna, un acord (oarecum secret) cu Rusia, un acord de intrajutorare reciproca in caz de razboi, dar in realitate, daca un conflict militar s-ar isca, China ar fi fizic incapabila sa ajute Rusia.

Repet, ceea ce scriu aici, poate sa se intample exact in anul 2018 sau sa aiba o desfasurare pana in anul 2025. Timpul este o notiune continua si din aceasta perspectiva, cea numerologica, este uneori greu de a fixa exact luna sau anul in care un proces urmeaza sa se intample, deoarece timpul este o notiune constanta si continua.

Numerologic, putem vedea cand se incarca un program pentru o anumita actiune, cui apartine programul, Universului Naturii sau omului, dar actiunea in sine poate sa se produca foarte rapid sau cu o oarecare intarziere.

Orice eveniment, are nevoie de un timp de pregatire si de acumulare a energiilor necesare si suficiente pentru a se produce in mod real.

Este o alta tema faptul ca aceste energii pot fi amplificate sau diminuate.

In 2018, in China vor apare foarte multe tendinte revolutionare, care vor porni pentru ca guvernul Chinei, va avea atat de multe probleme de rezolvat, incat se va afla in situatia in care nu va putea sa isi ajute proprii cetateni, din cauza problemelor cauzate de cataclisme ale naturii.

America va avea de infruntat o situatie si mai grava decat cea din China.

Formulele numerologice, ne arata ca incepand cu anul 2018 sau poate chiar in 2018, unele teritorii ale SUA vor fi practic inundate in totalitate.

Foarte multe orase, posibil chiar state intregi se vor afla sub ape. Toate acestea se vor intampla pentru inceput, in zonele invecinate cu Mexic si Golful Mexic. In aceste zone, inundatiile vor avea o intensitate nemaipomenita. Partea de vest a Americii va fi foarte afectata de inundatii masive.

Numerologic vorbind, nu se vede o activitate vulcanica de proportii, insa stim ca solul de sub Parcul National Yellowstone se ridica cu o viteza record. De fapt, se inalta cu aproximativ 8 centimetrii pe an. Motivul pentru care aceasta crestere a devenit ingrijoratoare este ca sub parcul Yellowstone, se afla Supervulcanul- cel mai mare vulcan din America de Nord.

Numerologia ne spune ca este inevitabila eruptia sa intr-o zi, si, atunci cand se va intampla, distrugerea va fi de neimaginat. O eruptie completa a supervulcanului de sub Yellowstone ar arunca un strat de 3 m de cenusa vulcanica pana la 1000 de km departare, si o mare parte din Statele Unite ar deveni de nelocuit. Eruptia vulcanului de la Yellowstone ar putea fi de pana la 1000 de ori mai puternica decat  eruptia de pe muntele St Helens din 1980.

Codurile numerologice a anului 2018, nu aduc cu sine informatia si nu ne vorbesc nimic despre posibila explozie a vulcanului, dar daca totusi se va intampla, atunci cu siguranta, mai degraba din cauza ca a fost detonat.

Natura si planeta nu au un astfel de program pentru 2018, insa omul poate interveni pentru a accelera, grabi sau frana anumite fenomene.

Planeta noastra se pregateste pentru a intra intr-o noua era, ca si un arc care a fost intins, acum, Pamantul va reveni in pozitia sa initiala si din acest motiv, unele continente se vor misca pana la 2 km in directia in care ele se aflau initial. Asta va aduce cu sine, nenumarate fisuri, activitati vulcanice si inundatii din directia oceanelor si a marilor. Evident ca acest lucru nu se va intampla intr-un singur an, adica in 2018. In acest an doar se activeaza programul de realizare a unui sens posibil de origine divina.

Imaginati-va ca un arc a fost intins cu aproximativ 2 km in directia Chinei, Africii, iar acum, acest arc va reveni in pozitia sa initiala. Continentul incepe sa se miste si sa se rasuceasca. Aceste lucruri sunt absolut reale. Revenirea va fi tot pe o distanta de 2 km. Si acum imaginati-va ce se intampla cu acea parte a Pamantului care merge in directia apei – creaza valuri uriase, care nu vor avea o inaltime de 5 metrii, ci valuri ce vor ajunge la o inaltime de 50 de metrii. De aici, intreg teritoriul lui Chile, Uruguay, Golful Mexic, cea mai mare parte a teritoriului Mexican, toate acestea pot fi inundate aproape integral, iar efectele pot ajunge pana in Cuba.

Din aceasta perspectiva, orasul San Francisco cat si zonele din jurul acestuia, vor ajunge sub ape in totalitate.

Multi ma intreaba : “Va avea oare SUA o influenta militara in lume si in 2018?”

Raspunsul meu din perspectiva numerologica este ca SUA, in 2018, va avea foarte multe probleme pe intreg teritoriul, astfel incat, nu va avea timp si posibilitati sa se preocupe de interesele militare pe teritorii straine. Anul 2018 va aduce Americii foarte multe probleme cauzate atat de natura cat si de evenimentele sociale.

Ce am stiut noi, despre tornadele si inundatiile care se petrec in America, este nimic, pe langa ceea ce se va intampla in intervalul 2018-2025.

Trebuie sa va spun ca iarna 2018 pentru America va fi una cu totul aparte.

America, probabil pana in prezent, nu a cunoscut cu adevarat ce inseamna o iarna; frigul si efectele de pe urma acestuia. In 2018, America va cunoaste ce inseamna de fapt o iarna iar de la an la an, iernile vor deveni tot mai catastrofale pentru SUA.

 

Referitor la Israel, situatia este foarte diferita. Nu este una unilaterala. Noi nu prea stim multe despre cataclisme naturale petrecute asupra teritoriului Israelului; fie ca aceaste informatii se ascund, sau noi nu am fost interesati de aceste informatii.

Codul numerologic a lui 2018, ne arata, ca pe teritoriul Israelului, vor apare mari fisuri terestre, foarte mari ca adancime si latime, asemanatoare celor din China.

Aceste fisuri se vor produce de-a lungul granitei Israelului si Pakistanului si vor aduce cu sine foarte multe neplaceri si tensiuni sociale si fenomene naturale.

Stihia apei nu este foarte puternica in aceste doua tari, in schimb isi va face foarte puternica prezenta, stihia focului. Asta inseamna ca se vor produce evenimente sociale care vor implica arme de foc, tensiuni sociale, fierberi ale mintilor si nervilor populatiei de pe acele teritorii.

Stihia focului, in 2018, va fi foarte evidenta si se va manifesta cu putere, mai ales in Franta. Dar aici focul nu va fi pamantean ci mai degraba va fi legat de tendinte revolutionare. In Franta se pregateste o revolutie care nu are analogie in lume.

 

Mai exista si alte tari care vor suferi de pe urma cataclismelor naturale, dar nu in aceleasi proportii ca in Statele Unite, China si Israel. Aceste tari sunt : Spania, Italia, Rusia, Filipine.

In schimb, Japonia, oricat de ciudat ar parea, nu va fi lovita de cataclisme naturale puternice.

 

Acum, cu totii, traim intr-o perioada foarte importanta de refacere a lumii, care va fi insotita de inundarea unor mari teritorii de uscat si in acelasi timp, isi vor face aparitia alte teritorii ce vor iesi din ape.

Informatii despre aceste lucruri, se regasesc in toate traditiile spirituale vechi, care ne spun, ca acolo unde odata era apa va fi uscat si unde odata era uscat va fi apa.

Este la fel de adevarat faptul ca proorocirile anticilor nu ne spun nimic despre amploarea pe care o vor avea aceste schimbari; adica cat la suta din uscatul unor continente va fi inundat si cat la suta din pamanturi se vor ridica din oceane.

In lumea stiintifica, mai ales in unele cercuri inguste ale acesteia, mai discrete sa zicem, se cunoaste ca unele teritorii se vor scufunda si altele se vor ridica. De exemplu, Filipine, Japonia si Australia, se vor ridica si se vor uni intr-o singura constructie. Mai mult ca atat, Australia se va uni cu Antarctica.

Pentru ca ne aflam intr-o faza de refacere a Pamantului, fenomenele naturale vor capata o putere nemaipomenita pentru a se intoarce la codul sau initial, matricial.

In codul initial al Pamantului, Antarctica nici macar nu exista. Mai mult ca atat, in codul initial, matricial al Pamantului, nu exista asemenea notiuni ca Polul Nord si Polul Sud.

Hartile vechi a Pamantului ne arata, ca toate continentele erau unite intr-o singura constructie si avea numele de Pangeea – un supercontinent.

Continentele, la un moment dat, in istoria planetei, au inceput sa se indeparteze nu fara o cauza care ramane necunoscuta pentru marele public.

Acum, incepand cu 2018, continentele vor incepe sa se apropie, pentru a ajunge la forma lor initiala. In codul matricial initial al Pamantului, o astfel de notiune ca Antarctica, nu exista. Hartile vechi, aduse si date oamenilor de catre Zei (extraterestrii), ne aratau cum Pamantul era inconjurat de un brau de gheata.

Un fapt foarte interesant este ca astazi, in Peru, Argentina, Australia si Indonezia, gasim pachete turistice care ofera turistilor excursii care le ofera posibilitatea de a vizita ghetarii de la o anumita distanta. Ce fel de ghetari exista oare in astfel de tari subtropicale? Si totusi astfel de excursii exista.

Nu cumva e vorba despre ghetarii care inconjurau pamantul si erau aratati in hartile vechi?

Mai mult ca atat, in Australia, exista o lege, care interzice sa treci dincolo de o anumita granita spre acei ghetari. Exista si o lege cu pedeapsa capitala pentru cei care indraznesc sa treaca dincolo de o anumita granita catre ghetari, temandu-se astfel, ca daca cineva ar trece dincolo, ar putea intelege ca lumea in care traim are o cu totul alta constructie decat stim noi si ca e cu totul altfel decat ne-a fost prezentata.

Evident ca astfel de lucruri trebuie tinute ascunse, pentru ca daca ele ar iesi la iveala, lumea ar fi mult mai greu de controlat si de supus.

Daca lumea ar stii ca toti suntem ca si in trecut, pe un singur continent numit Pangeea si nu pe continente diferite, atunci am stii ca locuim pe un singur Pamant, chiar daca partile lui, in timp s-au indepartat si au creat continentele de astazi.

Aceasta schimbare de viziune ar conduce la o cu totul alta filosofie de viata iar sloganul “Divide si stapaneste” nu ar mai avea putere.

Trebuie sa mai adaug faptul ca umanitatea de astazi are o viziune asupra creatiei si realitatii cu totul si cu totul deformata. Lumea in care traim, nici pe departe nu este asa cum ni se descrie sau cum am fost invatati. Dar asta este cu totul o alta tema.

 

Anglia, Uniunea Europeana, Ucraina, Israel, Germania si Franta, sunt tarile care in viitorul apropiat vor suferi schimbari majore.

 

Tarile care vor suferi de pe urma catastrofelor naturale majore, sunt urmatoarele:

Angola, Venezuela, Vietnam, Guatemala, Honduras, Israel, India, Islanda, Spania, Italia, Costa Rica, Malaysia, Panama, Rusia, Slovenia, Surinam, SUA, Tajikistan, Tuvalu, Uzbekistan, Uruguay, Filipine, Chad, Chile, Ecuador, Ethiopia, Jamaica. Acestea tari vor fi cele mai afectate in 2018 de fenomene ale naturii.

Urmatoarele tari, vor fi si ele afectate de cataclisme naturale, dar nu in masura celor din prima lista. Acestea sunt:

Abhazia, Australia, Alger, Burkina Faso, Burundi, China, Columbia, Libia, Maroc, Paraguay, Coreea de Nord, Singapore, Siria, Turkmenistan si Turcia.

 

In 2018, sau incepand cu acest an, se va produce o serie intreaga de actiuni militare pe teritoriul diferitelor tari, dictate de programul celui de-al treilea razboi monidial, care este in plina desfasurare.

Cele mai afectate tari de conflicte militare, razboae interne, revolutii, cu folosirea armelor de foc si varsari de sange vor fi:

Afganistan, Belgia, Brazilia, Gaiana, Germania, Iordania, Irak, Spania, Kenia, Kuveit, Libia, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Siria, Sudan, Ucraina, Uruguay, Chile, Korea de Nord si Estonia.

Lista de mai sus, reprezinta tarile pe teritoriul carora se vor desfasura actiuni militare; adica aceste tari nu vor iesi peste granita ca sa lupte cu alte state, ci vor ramane pe propriile teritorii, dar vor suferi actiuni militare.

Anume pe umerii acestor tari, cade sarcina de a face tot ce este necesar pentru a evita trecerea celui de-al treilea razboi mondial in urmatoarea faza, ce presupune utilizarea armelor de foc si distrugere in masa la scara mare. De modul in care se vor comporta aceste tari pe propriile teritorii, in situatiile ce necesita desfasurari ale fortelor armate, depinde evitarea celui de-al treilea razboi mondial cu arme de foc pe sacara globala.

Daca aceste tari nu vor stii sa administreze conflictele militare, din acest motiv se va declansa al treilea razboi mondial in forma militra si globala si atunci, dupa terminarea razboiului, anume aceste tari, nu isi vor putea pastra integritatea teritoriala, statala, politica s.a.m.d.

Unele vor fi transformate in coloniile cuiva, altele vor fi asimilate de catre alte popoare, altele vor dispare de pe harta, vor fi dizolvate, luate in administratia altor state, s.a.m.d.

Asadar, pe teritoriul statelor din lista de mai sus, atunci cand se vor desfasura actiuni militare, acestea trebuie facute cu profesionalism si rapiditate pentru ca altfel, nu doar ca se vor pierde, ci vor sta si la baza declansarii celui de-al treilea razboi mondial in varianta militara.

Din cate vedem, in aceasta lista se afla tari precum Germania, Ucraina, Rusia, tari care sunt foarte importante in lume si cu toate acestea, daca nu vor reusi sa inlature cu rapiditate provocarile militare care se vor desfasura pe teritoriul lor, atunci rezultatele nu vor fi din cele mai placute.

 

Pe langa aceste tari, mai sunt si altele care vor suporta actiuni militare dar nu de amploarea si puterea celor enumerate mai sus. Acestea sunt:

Albania, Angola, Bahamas, Babados, Marea Britanie, Egipt, Zambia, Italia, Yemen, Franta si Japonia.

 

Tot in 2018 sau incepand din acest an, se va observa o crestere a tendintelor revolutionare, miscari ample sociale si a actelor de terorism. Cele mai afectate tari din perspectiva terorismului si miscarilor cu caracter social, revolutionar vor fi:

Azerbaijan, Bulgaria, Brazilia, Marea Britanie, Ungaria, Irlanda, Spania, Kazahstan, Mexic, Peru, Portugalia, Polonia, Rusia, Siria, Sudan, Surinam, SUA, Tadjikistan, Ucraina, Uruguai, Chile.

Aceste tari, vor avea de suferit in urma actelor teroriste si a miscarilor revolutionare, dar intr-o masura mult mai mare decat tarile ce vor fi imediat enumerate: Abhazia, Belorusia, Germania, Iordania, Iran, Italia, Kuveit, Libia, Madagascar, Myanmar, Emiratele Arabe Unite, Turkmenisan si Franta.

Tari enumerate imediat mai sus, vor fi afectate de tendinte revolutionare, revolte sociale majore, care vor implica forte mari ale armatei, politiei si jandaarmeriei cu folosirea armelor de foc pentru dispersarea populatiei, dar intr-o masura mai mica decat in cele enumerate in prima lista.

Pentru o astfel de analiza numerologica, legata de cele trei directii pe care le-am enumerat si anume : catastrofe naturale, actiuni militare pe teritoriile tarilor in cursul celui de al treilea razboi mondial si tendintele revolutionare, acte teroriste, s-a luat in calcul denumirea completa a tarilor cat si data intemeierii acestor state, adica data de intrare in actiune a legislatiei si constitutiei acestor tari.

Astfel, analizele numerologice ne conduc catre niste coduri matriciale destul de exacte in vederea analizei celor trei directii enumerate.

In 2018, Ungaria si Polonia, vor forma premise si tendinte pentru a iesi din comunitatea europeana.

 

In SUA, vor avea loc miscari, revolte si demonstratii ample, cu scopul de a-l da jos de la putere de Donald Trump. Acest lucru poate sa fie efectuat usor, dar parerea mea este ca procesul nu se va desfasura asa cum s-a planificat. Adica socotelile de acasa nu se vor potrivi cu cele din targ, ceea ce poate conduce catre tensiuni majore si dispozitii, orientari si tendinte revolutionare.

Vreau sa ma intorc putin la Franta. Unele proorociri antice, spun ca revolutia religioasa a inceput in Franta si tot in Franta se va termina.

Tot vechile proorociri spun ca al treilea razboi mondial prin arme de foc, se va declansa odata cu caderea Siriei, dupa care va cade Franta si cand aceste doua tari vor cadea, ca si cum se va apasa pe tragaci si al treilea razboi mondial va capata o cu totul alta manifestare. Se va trece de la arme de prioritate inalta, fina, la arme de prioritate joasa, adica brute, arme de foc, bacteriologice, chimice, etc.

Adica razboiul va capata forme vizibile de manifestare, nu ca pana acum, cu arme economice, politice, culturale, cronologice, propagandiste, idiologice si istorice.

Revolutia din Franta va capata o forma care nu are analogie in lume. Noi cu totii stim ce inseamna o revolutie portocalie, de catifea, etc. Revolutia din Franta nu va fi una cunoscuta de catre noi. Eu personal, as putea-o numi o revolutie psihogenetica sau psihogeneza. Inca nu are o denumire dar vor gasi ei una.

Locuitorii, care nu au legatura cu Franta si francezii, adica arabii veniti acolo, sirienii, libanezii, se vor proclama pe ei insisi, adevaratii locuitori si cetateni ai Frantei. Vor incerca sa isi impuna drepturile lor, inclusiv cele religioase, vor dori ca religia lor sa fie religie de stat si unica religie.

Toate aceste manifestari, in mod evident vor duce la izbucnirea tendintelor revolutionare. Dusmania dintre francezi autentici si “francezii” veniti sau adusi acolo din diferite tarii ale lumii, in timpuri diferite, vor capata valente greu de ascuns. In aceasta situatie, presedintele Frantei va avea doar doua variante: fie sa accepte regulile care i se impun sau sa nu accepte si asta in mod direct, va duce la o revolutie, in urma careia Franta va cade. Cu parere de rau, Frantei ii este sortit, rolul de victima in cadrul celui de-al treilea razboi mondial.

Dupa ce Franta va cadea, imediat va intra in rol scenariul ce implica forte militare, actiuni militare evidente, inclusiv la granita cu Rusia. Franta va fi cuprinsa de foc, dar acest foc va fi de tip revolutionar, adica se vor arde tomberoane, masini, cauciucuri, alte obiecte de prin oras; se vor folosi arme, inclusiv arme de foc, pentru dispersarea demonstratiilor sau revoltelor sociale. Trebuie sa intelegem ca atat Franta cat si oricare tara de pe glob, inclusiv Romania, nu ajunge la un moment dat in istorie, la un anumit punct sau situatie pentru ca asa a vrut Dumnezeu ci pentru ca, insasi tarile, de-a lungul istoriei, isi creaza, prin propriile alegeri sau lipsa acestora, o anumita premisa, situatie, context, intr-un oarecare viitor.

Cand viitorul apare si contextul devine vizibil, real, intruchipat, toti se apuca sa lupte cu acesta iar spectatorii, necunoscand cauzele din trecut, vad si judeca doar efectul ce se manifesta in prezent. Putem sterge si ascunde tot felul de date istorice din istoria oricarei tari, dar nu putem ascunde nici sterge informatia din planurile subtile ale existentei, cum nu putem sterge informatia genetica ascunsa in fiecare dintre noi, in fiecare dintre state.

In 2018, nivelul actelor teroriste vor creste ca intensitate, dar, posibil si ca numar in Franta, Spania, Italia si Marea Britanie. Dintre acestea, Franta va fi cea care va suporta cele mai intense acte teroriste. In Franta, unele acte teroriste, vor fi dinainte gandite, finantate si implementate de catre alte tari sau organizatii cu anumite interese, tocmai cu scopul de a destabiliza situatia din Franta, impingand-o pe aceasta la granita unei revolutii interne. Cand situatia se va tensiona suficient de mult, mai departe, lucrurile se vor desfasura automat, fara mari implicatii din afara. Franta singura va face treaba celor care sunt interesati direct de un anumit final.

Asta se va intampla pentru ca, atat omenii, cat si guvernele, nu analizeaza conditiile, mecanismele, fluxul banilor, anterioare evenimentelor. Cand situatia revolutionara apare, nici nu mai ai timp si nici resurse sa analizezi cum s-a ajuns aici pentru ca acum, ai foarte multe alte sarcini de rezolvat si esti nevoit sa te lupti cu efectul vizibil si dureros, nu cu acele cauze subtile, uneori greu sesizabile, materiale, spirituale, culturale, financiare si ideologice, care au condus la aparitia efectului.

 

Ma apropii acum de problemele Uniunii Europene, in general si a Germaniei, in special. In 2018, UE va suporta tensiuni de tot felul. Unele state, in lunele iulie si august, vor cere, in mod direct sau indirect, iesirea din UE. Starea generala a UE va fi oricum destul de tensionata si pana la acele luni. Este posibil ca in 2018, cateva tari, chiar sa reuseasca iesirea din UE.

Germania, in 2018, in sfarsit, va avea cu adevarat rolul de jandarm al Europei.

Germania, in 2018, are codul 3. Codul 3 in numerologie, il reprezinta Imparateasa.

Aici, rolul ei va fi nu doar sa ghideze, controleze, sa duca comunitatea europeana intr-o anumita directie, ci anume sa hraneasca ca o mama, pe ceilalti copii.

Acest lucru nu va depinde de dorinta Germaniei; pur si simplu asa a venit timpul ce poarta in sine o anumita informatie, despre ce trebuie sa se intample cu formele, in cazul nostru cu Germania. Ii place Germaniei acest lucru sau nu, va fi obligata de catre situatii si contexte pe care le aduce timpul, adica 2018, sa joace acest rol, de mama protectoare si hranitoare.

Codul 3 mai semnifica si maternitatea. Adica, grija mamei fata de copii. Astfel, Germania, se va vedea nevoita sa alimenteze cu resurse financiare, unele tari nemultumite, precum Polonia, Ungaria, Franta, va trebui sa ajute bugetele acestor tari, doar pentru a salva Europa in forma in care exista astazi. Din acest motiv, bugetul Germaniei, va fi practic epuizat la sfarsitul anului 2018, iar o alta cale sau alegere, Germaniei, pur si simplu nu i se arata.

In schimb, Angela Merkel va dobandi o greutate mai mare in Europa. Ea va deveni, practic, un fel de presedinte al Uniunii Europene, nu conform statutului juridic ci anume prin intelegerea si perceptia lumii asupra realitatii ce se va concretiza.

In general, pentru UE, in 2018 nu se intrezareste un pronostic foarte favorabil, deoarece, pe langa toate problemele tarilor ce fac parte din Comunitatea Europeana, si tensiunilor dintre acestea, in 2018, este foarte mult posibila, utilizarea unor arme bacteriologice pe teritoriul UE.

Daca nu se va intampla chiar in 2018, se va intampla totusi in anii imediat urmatori.

Aici e vorba doar de timp.

Exista presupuneri, ca arma bacteriologica va fi produsa si introdusa in Comunitatea Europeana de pe teritoriul Ucrainei. Deja exista informatii verificabile, ca NATO doreste sa construiasca pe teritoriul Ucrainei, sau poate deja construeste un numar de fabrici si uzine pentru productia de arme bacteriologice. Acestea sunt create la adancimi de pana la 150 de metri sub pamant si reprezinta veritabile leboratoare de cercetare si productie a celor mai diferiti virusi si bacterii. Aceste baze sunt militate si vor lucra in ele militari cu cetatanie americana. Ma indoiesc ca militarii in laboratoarele lor din Ucraina vor studia medode de lupta impotriva cancerului sau al SIDA.

Nu conteaza cum aceasta arma se va fi introdusa in UE, fie accidental, in urma unor greseli umane sau a unor avarii din cadrul laboratoarelor sau in mod voit si planificat – actiune speciala. Arma, oricum isi face efectul, netinand cont de modul in care ea a fost declansata. Cu alte cuvinte, Europa, in 2018 va suferi de pe urma unor boli si virusi inca necunoscuti. Numerologia ne arata ca in mod ciudat, efectele acestei arme vor afecta mai mult copiii decat adultii.

Foarte multi copii vor suferi si Germania se va implica in aceasta directie cu scopul de a se ajuta pe ea insasi, in primul rand.

Putem numi anul 2018, un an al milostiveniei, binefacerii si maternitatii si daca tarile vor depune efortul necesar sa se ajute reciproc, atunci, efectele crizei medicale pot fi mult diminuate. Daca nu vor manifesta o astfel de calitate, atunci efectele in urma infestarii cu arme bacteriologice, vor fi mult mai mari.

Alte momente critice, legate de sanatatea populatiei in anul 2018 nu am descoperit, in afara de riscul major de imbolnavire, in urma declansarii armelor bacteriologice. Toate celelalte boli si epidemii vor ramane la nivelul existent deja.

In Franta, cele mai importante luni ale anului vor fi martie, iunie, iulie si august.

In lunile respective se va manifesta cu o mai mare putere tendintele revolutionare. In 2018, Franta va pierde o mare parte din bugetul sau. Nu va pot spune sub aspect juridic cum se va intampla si cum se va ajunge la un asemenea rezultat, dar o buna parte din bugetul sau va fi trimis Ucrainei. E ca si cum ar cumpara sau ar rascumpara ceva de la Ucraina.

Ucraina, in 2018, din punct de vedere financiar, va avea o situatie mai stabila ca inainte. Referitor la bani, guvernul Ucrainian nu va intampina probleme mari.

Atentionez! Aici nu vorbesc despre cetatenii tarii ci despre guvernul acesteia.

Numerologic, lucrurile se vad in asa fel, incat am putea interpreta ca in Ucraina, din perioada martie pana in august inclusiv, un flux mare de bani, va fi indreptat catre tara.

In numerologie, sunt coduri care ne pot da informatii si despre sume; in cazul Ucrainei, sumele primite vor fi la cotele cele mai inalte. As putea interpreta, chiar ca cea mai mare parte a bugetului Frantei va fi transferat in Ucraina, iar Germania va trebui sa acopere lipsurile financiare ale Frantei. Ce fel de intelegere exista sau va exista intre Franta si Ucraina nu imi pot da inca seama dar posibil ca politologii si politicienii sa stie despre ce contracte directe sau secrete exista intre aceste doua tari.

In momentul de fata, in Ucraina se petrec pregatiri ample pentru o revolutie, dar aceasta se va manifesta altfel decat cea din timpul Maidanului din 2014, unde au avut loc demonstratii cu utilizarea armelor de foc, in urma careia Kievul era cupris de foc. Aici, revolutia se va petrece mai linistit, ca si cum toti, demult ar fi asteptat-o. Este posibil ca presedintele Ucrainei singur sa renunte la functie in favoarea altei persoane. Din octombrie pana in decembrie, Ucraina va incerca o actiune, care poate fi incununata cu succes, orientata in directia preluarii Crimeei.

In 2018, Ucraina si Rusia se intersecteaza in mod direct in arcanul 11, iar acesta este unul a conflictului militar direct si nu exista o alta interpretare a acestui arcan decat razboi, actiuni militare, revolutii, aplicarea armelor, forta majora, situatie majora, etc.

Primele doua luni ale anului vor trece foarte neobservate pentru Ucraina, astfel incat, se va creea impresia ca Ucraina a disparut de pe harta evenimentelor si din mass – media internationala.

In primele doua luni ale anului, Ucraina nu va fi pomenita in mass media. Este posibil ca acest lucru sa ascunda in spate anumite pregatiri a unor viitoare actiuni, si din acest motiv, mass mediei nu i se va permite accesul la diferite surse de informatie pe teritoriul Ucrainei.

Interzicerea mass mediei straine pe teritoriul Ucrainei, nu va fi una oficiala si cu toate acestea, mass media internationala aproape ca nu va pomeni nimic despre ce se petrece acolo in ianuarie si februarie.

Este posibil ca in aceste doua luni, pe teritoriul Ucrainei, sa se produca evenimente care duc la crearea unor fabrici pentru armele bacteriologice si in mod clar, acest lucru este de preferat a ramane ascuns. Peste un timp, cand se va produce o actiune speciala sau un accident legat de armele bacteriologice, va fi foarte usor sa dai vina pe oricine altcineva in lipsa dovezilor provenientei armei. Evident ca se poate foarte usor da vina pe Rusia de exemplu, informatie care ar putea fi rapid preluata de mass media internationala si rostogolita pana la dimensiuni inemaginabile. Nu e noua aceasta metoda.

 

In 2018, pe teritoriul Rusiei, vor apare evenimente care vor necesita utilizarea armelor de foc, cu scopul apararii gratitelor. Daca cumva aceste evenimente nu se vor declansa chiar in 2018, desi pentru in 2018 au fost programate, se vor petrece putin mai tarziu.

Trebuie sa spun ca, codul 31, nu are o alta semnificatie decat apararea granitelor proprii cu o victorie precisa. Codul 31 nu presupune o interpretare mitologica, esoterica, ci anume una directa, precisa – cu utilizarea armelor de foc!

Acest lucru nu este legat de teritoriul Crimeei. Aici exista alte coduri.

Luna ianuarie, are codul 59 pentru Federatia Rusa, iar acesta este un cod al mortii, din cauza imbolnavirii sau a otravirii. Asta poate fi o otravire directa si reala cu substante chimice, adica se va incerca asasinarea unui om sau mai multor persoane puternice si influente a Federatiei Ruse, poate chiar si a presedintelui sau poate semnifica disparitia din viata a unor mari lideri din Rusia pe motiv de otravire ceea ce este o actiune criminala sau pe motive de boala. Codul 59 vorbeste despre oameni mari, puternici, lideri unor organizatii, guvernatori, primari, presedintii diferitelor ministere sau presedintele statului. 59 = oameni influenti, puternici, cu greutate, semnificativi.

Rusia trebuie sa acorde o foarte mare atentie acestor lucruri deoarece codul 59 este unul fatal.

Februarie este o luna la fel de importanta pentru Rusia, dar va fi legata mai mult de activitatea diplomatica. Vor avea loc foarte multe discutii, iesiri in afara tarii, diplomatii rusi vor participa la tot felul de uniuni, congrese, intruniri, summituri foarte importante, peste tot in lume.

Luna februarie va fi atat de importanta pentru Rusia, incat in interiorul ministerului afacerilor externe, nu vor mai ramane oameni, deoarece toti vor fi plecati pe undeva prin lume. In afara de asta, vor avea loc foarte mari reduceri de cadre. Un numar de consuli si ambasadori vor fi chemati inapoi in tara.

Luna ianuarie si februarie aduce cu sine pentru Rusia riscul de furt a unor documente foarte importante, adica secrete. Fie ca sunt din domeniul militar, tehnologic sau stiintific, sau din oricare alt domeniu strategic. Daca acest lucru se va intampla in 2018, se va comunica despre asta putin mai tarziu si se va descoperi ca vinovati de acest lucru se fac agentiile secrete ale Ucrainei. Anume Ucrainei ii cade aceasta sarcina, de a fura a documente secrete de la Rusia. In acest caz, Rusia va avea de dat un examen referitor la circulatia si pastrarea documentelor de importanta majora si strategica.

Luna martie are codul 48. Toata lumea stie ca in martie vor avea loc alegerile prezidentiale in Federatia Rusa si daca Rusia va reusi sa isi pastreze presedintele in viata, in primele doua luni ale anului, mai ales in 15 februarie, zi in care se poate manifesta un atentat armat asupra presedintelui atunci va fi mult mai bine.

Daca in ianuarie, riscul era de otravire sau imbolnavire asupra marilor oameni si lideri a Rusiei, in februarie exista riscul unui atentat armat. Daca presedintele va ajunge pana la alegeri, daca nu va renunta, pe motiv de boala, exista o mare probabilitate in aceasta directie, atunci Federatia Rusa se va lovi de o situatie foarte interesanta.

Codul 48, in numerologie, este reprezentat de Calaret si din cate stim, in astrologie, au fost facute deja astfel de pronosticuri care ne spun ca la putere, in Federatia Rusa, va ajunge un calaret.

Atunci cand se faceau aceste pronosticuri, nici eu nu intelegeam exact la ce anume se refera. Dar dupa ce am facut analiza numerologica si am descoperit codul 48, atunci am inteles ca, de fapt, calaretul este cel care vine din alte tari. Nu este un cetatean al altei tari, vorbeste ruseste, doar ca acesta va fi un fel de intermediar, un lider al altor curente alternative, sponsorizate cu bani grei, din tari care au alte interese decat interesele nationale a Federatiei Ruse, adica este un interpus.

Alegerile din Federatia Rusa, vor fi imprevizibile inca de la inceputul lor. Cu cateva zile inainte de inceperea alegerilor, va apare un nou candidat si acesta va intra din punct de vedere juridic in aceste alegeri atat de inteligent, incat prezenta lui in campania electorala, ar putea servi drept motiv pentru anularea alegerilor, indiferent cine ar castiga alegerile in afara de el.

Indiferent cine ar ajunge presedintele Federatiei Ruse, fie ca acesta va fi Putin (foarte mare probabilitate) sau oricine altcineva, in 2018, presedintele nu va conduce Federatia Rusa.

In aprilie, in Rusia, va incepe sa se creeze un ordin, cu totul nou. Pentru aprilie avem codul 62 iar acesta este un cod al organizatiilor secrete, ordine discrete sau secrete, tot felul de organizatii ce au interese ascunse. In afara de aceasta, in aprilie va avea loc o lovitura foarte mare asupra economiei Federatiei Ruse, care poate fi legat chiar si de o dezbinare, dizolvare sau iesirea din componenta a unui stat. Asa ca, cei care au bani in conturile Federatiei Ruse, inainte de luna aprilie, ar fi bine sa ii retraga. Ma refer aici atat la romani cat si la romanii de peste Prut, care au conturi in bancile Federatiei Ruse. Astfel, va fi mult mai sigur sa se pastreze banii in casetele de valori din banci sau chiar acasa decat in bancile din Federatia Rusa.

Aproape toata luna aprilie va fi dominata de tot felul de discutii si demonstratii care vor cere amanarea rezultatelor alegerilor. Interesant este ca vor exista si baze legale pentru acest lucru, legate de desfasurarea alegerilor, de candidati, numararea voturilor, etc.

Lunile mai si iunie, cat de ciudat ar parea, dar vor fi niste luni foarte linistite pentru Federatia Rusa. Cei care vor sa faca un concediu sau sa viziteze Federatia Rusa, atunci li se sugereaza sa faca acest lucru in lunile mai si iunie. In aceste doua luni se vor face foarte multe contracte intre Federatia Rusa si mai multe tari, dar cea mai importanta dintre ele, va fi China. In aceeasi perioada de timp, Federatia Rusa va afla, ca astfel de tari precum Azerbaijan si Turkmenistan capata in directia ei, o orientare neprietenoasa, chiar dusmanoasa, am putea spune. In aceeasi perioada de timp, regiunea Caucaziana si regiunea Krasnodar, vor fi cuprinse de anumite tulburari sociale si catastrofe naturale. In regiunea Krasnodar, vor fi foarte multe tornade si alte fenomene ale naturii care pana atunci nu au avut loc niciodata in acele regiuni.

Atentia trebuie sa se indrepte mai mult asupra regiunii Caucaziene, pentru ca aici nu vor fi tornade generate de natura ci generate de framantarile sociale.

Aici va apare o tendinta foarte mare de separatism, exprimarea dorintei de independenta.

Daca ne aducem aminte, stim ca aceasta regiune si in trecut a avut tendinte de a iesi din componenta Federatiei; doar ca atunci Vladimir Putin a salvat acea situatie, a intarit acele granite, dar daca se va intampla ca Putin sa nu fie noul presedinte, (lucru putin probabil) atunci acea regiune poate renunta la intelegerile din trecut si isi poate manifesta din nou dorinta de independenta prin actiuni foarte neplacute asupra cetatenilor rusi din acea zona si asupra Federatiei in intregime.

Regiunea Caucazului poate fi stapanita numai printr-o mana de fier si printr-un lider incontestabil. Daca puterea liderului asupra lor scade, populatia incepe sa se manifeste destul de salbatic.

Lunia iulie este o luna foarte importanta, deoarece aici se produc cele mai evidente manifestari pentru pregatirea unei revolutii.

Daca in iunie vor lua nastere organizatii secrete, care nu vor avea legatura cu statalitatea, in iulie va apare un nou comitet ce nu are analogie in Rusia, acesta va fi de natura militara, revolutionara, iar liderul acestuia, va fi de fapt cel care va conduce tara. In aceasta perioada de timp, in Rusia vor apare suficient de multi lideri, ca sa nu zic tradatori, care se vor manifesta evident, in favoarea intereselor altor organizatii si tari, dar toate aceste manifestari vor fi mascate si prezentate ca si cum in interesul Rusiei si a populatiei.

Aceste ordine ce nu au legatura cu statalitateava primi foarte multi bani, logistica, sustinere mediatica din strainatate, pentru a-si duce la bun sfarsit planul revolutionar.

Evident ca Rusia si organele de securitate vor trebui sa acorde mare atentie fluxului de bani din strainatate care intra pe teritoriul Rusiei, pentru a inchide robinetul financiar unor astfel de comitete secrete, cu tendinte revolutionare si de rasturnare a ordinii statale.

Trebuie sa mai spun ca lideri acestor comitete si organizatii, vor fi niste oameni foarte influenti si cunoscuti in Federatia Rusa. Acestia vor proveni din diferite ministere, partide de opozitie, ONG-uri, organizatii internationale cu sedii sau activitati in Rusia.

Luna august, pentru Rusia, dintotdeauna este o luna extrem de importanta, ca si pentru Romania, luna decembrie. Luna august este punctul culminant pentru Rusia. 17 august este momentul cel mai important, culminant, al lucrurilor care, se petrec, in Federatia Rusa.

Incepand cu 17 august, evenimentele capata o amploare ce nu poate fi supusa controlului. Daca pana in 17 august, lucrurile foarte treptat si structurat urca o scara, dupa 17 august, lucrurile o iau la vale in mod greu de controlat. August este marcat de codul 45 si aduce cu sine tulburari sociale, demonstratii, revolte si mitinguri masive cu tinte foarte bine gandite si miscari bine organizate de catre cei care stau in spatele actiunilor. Cu toate acestea, Rusia nu trebuie sa se ingrijoreze din cauza acestor tulburari sociale, deoarece ele nu vor duce nicaieri. Mai degraba, acestea reprezinta un fel de testare al maselor sociale, cu scopul de a vedea care dintre aceste grupari sociale se pot ridica si se vor misca in viitor la o anumita chemare.

Tulburarile sociale, nu vor avea efectul dorit, dar vor sluji drept mecanism de orientare si semnalizare pentru posibilile actiuni in viitor.

In august, exista si o probabilitate mare, legata de catastrofe in Rusia in urma careia pot suferi regiunea Krasnodar si cele invecinate.

Incepand cu septembrie si pana la sfarsitul anului, va intra in functiune, un cod care va aduce cu sine actiuni concrete, vizibile, masurabile si cuantificabile, legate de o revolutie concreta.

Septembrie are codul 66, care nu se interpreteaza in nici un alt fel, decat in unul singur – Vreme Tulbure – aici, acele demonstratii si tulburari sociale care aveau loc in august, si care aveau functii de testare, acum vor capata amploare si putere prin intermediul mass mediei internationale, a youtube-ului si a altor retele de socializare.

Vor apare in piata cateva sute de oameni, care vor fi filmati cu anumite camere, obiective cu unghi larg, pentru a creea impresia de multime, toate aceste materiale vor fi incarcate pe retelele de socializare si in mass media, adaugandu-le anumite comentarii de tipul fake news, cu scopul de a infierbanta situatia.

In septembrie, propaganda legata de nemultumiri sociale, tulburari sociale, va capata in lume, vizavi de Rusia, o cota foarte mare. Tot in septembrie va mai avea loc inca o lovitura economica pentru Rusia, sustinuta evident din afara. Acest lucru, si mai mult, va contribui la infierbantarea situatiei interne. In septembrie, anumiti oameni vor deveni lideri vizibili, concreti, si vor face tot posibilul sa scoata oamenii in strada, dupa modelul Maidanului din Ucraina.

Octombrie are codul 63 iar acesta este un semn al revolutiei. Aici, miscarile orientate catre declansarea revolutiei vor fi foarte active si se va dori ca aceasta sa aiba loc anume in Piata Rosie din Moscova. Nu se va dori si nu se va accepta nici un alt spatiu de manifestare. Se va cere foarte insistent ca demonstratiile sa aiba loc anume in Piata Rosie, cu scopul ca de acolo sa porneasca o rasturnare militara, impotriva statalitatii si ordinii.

Aceasta rasturnare militara a ordinii va fi total sustinuta, directionata si alimentata de cetateni ale altor state. Daca la acele demonstratii vor fi si reprezentanti ai statului sau guvernului rus, acestia vor fi intr-un numar foarte mic. Daca in acele momente, guvernul rus va face tot ce este necesar pentru a nu permite astfel de demostratii in Piata Rosie, atunci, mai departe, totul se va aranja intr-un mod placut pentru Rusia in viitor. Daca guvernul Rusiei nu va fi categoric si va permite astfel de manifestatii in Piata Rosie, va incasa aceasta lovitura si imediat, in luna noiembrie, luna ce are codul 64, vom putea vorbi clar despre inceputurile unui razboi civil in aspectele negative ale acestui cod. 64 are si aspecte pozitive.

Aici se pot declansa evenimete pe intreg teritoriul Rusiei cu utilizarea armelor de foc, pentru a opri situatia incomoda creata.

Luna Decembrie are codul 60. Dintre toate codurile care le au diferite tari, pe diferite luni, codul 60 este cel mai periculos si el apare in aceasta luna in Rusia.

Codul 60 se interpreteaza direct, ca un cod al razboiului. Dar acesta nu este un razboi local ci unul global, vizibil, in care se folosesc arme terestre, aeriene, bombe, rachete s.a.m.d.

Octombrie, noiembrie si decembrie, sunt trei luni in care Rusia va fi obligata sa lucreze pe cateva fronturi deodata, care vor fi legate de riscurile unor razboaie civile in interiorul tarii, de atacurile din afara tarii, de loviturile economice si de catastrofele naturale. Cu toate acestea, Rusia, ca si inainte, va continua sa indeplineasca onorabil, obligatiile si contractele cu alte tari.

Chiar daca Rusiei nu ii va fi usor, ea va continua sa ajute prin diferite forme, inclusiv ajutoare umanitare, alte tari din lume care vor fi lovite de cataclisme naturale sau de alte situatii politico militare.

In 2017, Rusia si-a terminat karma negativa, legata de uciderea familiei Romanov. 2018 este un an de proba, un an de trecere, de examen. Daca in 2018, Rusia va reusi cu multa atentie sa evite posibilele provocari si atacuri, va da dovada ca detine alta mentalitate decat cea pe care o avea populatia in 1917. Tocmai din acest motiv, in 2018, se va incerca o noua revolutie in Rusia. Daca populatia, cu adevarat a ajuns la alt nivel de cunoastere si intelepciune, o alta revolutie in Rusia, desi va fi intreprinsa si se vor aloca multi bani pentru asta, nu va avea efectul scontat. Insa daca Rusia se va afla la un nivel de constiinta si intelepciune nu prea indepartat de cel din 1917, atunci influentele, manipularile si atacurile de tot felul din 2018, vor avea rezultatele celor din 1917 cu plus sau cu minus, adica mai bine ca atunci sau mai rau ca atunci.

Eu sunt de parere ca populatia Rusiei de acum, nu mai este ca populatia Rusiei din 1917, ceea ce inseamna ca va fi extrem de greu de a fi pacaliti inca o data, cum au fost pacaliti in 1917.

In alte tari, lucrurile din aceasta perspectiva, vor sta cu totul diferit in 2018. Chiar si atunci cand combinam codurile diferitelor tari, vedem ca ele nu se intersecteaza prea mult cu cele ale Rusiei.

Daca vorbim de China si Rusia, codurile acestor doua tari, pe diferite luni, se intersecteaza doar in cazul ajutoarelor umanitare acordate altor tari.

Cu alte cuvinte, Rusia, in 2018, va fi obligata sa fie oarecum izolata si singura, in lupta cu diferite atacuri venite din exterior, crize economice declansate din afara, tendinte revolutionare din interior, separatism si multi din afara vor privi bucurandu-se. Dar exista o caracteristica foarte importanta a poporului rus, acestia iarta dar nu uita numele dusmanilor sau pseudoprietenilor. Rusia nu uita nimic. Ei isi pastreaza memoria permanent vie. ,,Memoria este trezorierul şi gardianul tuturor lucrurilor’’. Cicero

  In viitor, numerologic vorbind, exista ani concreti in care Rusia va pune factura pe masa, atat Statelor Unite cat si multor altor tari si acestia se vor vedea nevoiti sa o ,,plateasca’’.

In istoria lor, inca niciodata nu s-a intamplat altfel, dar asta este alta tema, legata de istorie, pe care oricum nu o stim iar ceea ce stim este varianta oficiala care ni s-a propus si nu este varianta reala.

 

In decembrie, 2018, exista riscul destul de mare, ca pe teritoriul Rusiei sa fie utilizata bomba atomica. Acest lucru daca se va intampla, va avea o greutate foarte mare. Pentru ca Rusia sa opreasca toate riscurile posibile legate de viitor, trebuie doar sa faca un singur lucru; sa nu permita in octombrie demonstratii sponsorizate cu bani, ideologii si oameni din afara in Piata Rosie. Mai mult ca atat, oricat de mult si credibil ar fi atatati rusii, sa aiba intelepciunea sa nu iasa in luna octombrie in strada.

Cu alte cuvinte, pentru a evita riscurile posibile ale viitorului, rusii, in octombrie nu trebuie sa se lase ispititi de tot felul de politici, promisiuni, influente propagandistice, sume de bani si sa nu iasa in strada.

E simplu, dar atunci cand avem de a face cu oamenii, cu turma neinstruita, spalata pe creier, daca asa se va demonstra, acest lucru devine foarte greu.

Daca rusii vor reusi sa nu se lase ispititi si impinsi de tot felul de ,,binevoitori’’ revolutionari, vor reusi prin asta, sa evite si sa opreasca o serie intreaga de evenimente globale.

Rusia va suferi doua lovituri financiare dar le va depasi. Rusia va ajuta Europa, asa cum o ajuta si inainte si va acorda ajutoare umanitare si in viitor.

Dar daca nu vor fi atenti si vor permite o noua revolutie ca cea din 1917, atunci neplacerile se vor tine lant, nu numai pentru ei ci si pentru tot restul globului inclusiv si pentru Romania.

Resursele lor sunt tot ale lor. Evenimente catastrofale de mare amploare din partea naturii pe teritoriul lor, nu vor avea loc, iar cele care vor fi nu vor avea puterea de a distruge sistemul economic, politic, statal.

In aceasta directie, legata de catastrofe naturale, trebuie sa se ingrijoreze China, America si Israel. Aceste tari vor suporta mania naturii intr-o astfel de masura incat le vor pune la grea incercare economiile si politicile de stat precum si organizarea statala.

In 2018, Siria va cadea dar asta nu se va intampla pe o cale dreapta, cinstita, deoarece acolo se va folosi arma bacteriologica si aceasta arma va avea un efect distructiv foarte mare in masa. Efectele vor fi extrem de mari.

 

Palestina, Libia, Tunisia, vor fi iar provocate si se vor afla in conflicte militare.

 

Al treilea razboi mondial a inceput in 11 septembrie 2001, atunci cand americanii, pe propriul lor teritoriu, au distrus Turnurile Gemene, dand apoi vina pe Afganistan si organizatiile teroriste de acolo, Al-Qaeda. Acest truc, nu este nou inventat pentru America. A mai fost folosit si inainte pentru a incepe razboiul cu Japonia, ca mai tarziu sa arunce asupra Japoniei, doua bombe atomice.

Pana si in ziua de azi, lumea de rand, a ramas convinsa ca acei zgarie nori au fost distrusi de o organizatie terorista. Odata cu distrugerea WTC-ului, a inceput al treilea razboi mondial, ce a avut in prima faza, denumirea – lupta importriva terorismului – , fara a avea la baza o definitie exacta a notiunii de terorism sau ce fel de terorism; informational, alimentar, politico-administrativ, farmaceutic, economic, de expansiune asupra tarilor cu resurse, mediatic, terorismul care se propaga prin retelele de socializare, militar sau religios.

Cine este teroristul? Cum il descoperim? Cum il identificam? Care tara este terorista si care nu?! In astfel de conditii orice tara care nu se supune vointei NATO devine imediat un stat terories, iar presedintele acelei tari este un dictator, un antidemocrat si un sustinator al terorismului.

Cu toate acestea, razboiul mondial al luptei impotriva terorismului s-a declansat si continua pana in zilele noastre.

Astazi, in mass media, se propaga o astfel de idee, precum ca, Coreea de Nord vrea sa distruga in totalitate o insula ce apartine Japoniei. Trebuie sa spun ca, Coreea nu are o astfel de intentie in realitate dar aceasta insula, in 2019, cu probabilitate foarte mare, va fi totusi explodata, distrusa. De fapt, aceasta insula, va fi distrusa in secret chiar de catre SUA, ca apoi sa poata da vina pe Coreea de Nord, ca apoi sa poata face tot felul de coalitii impotriva Coreei de Nord, tot asa cum a facut tot felul de coalitii impotriva luptei cu terorismul.

Intamplator sau nu, dar SUA, efectueaza mari evacuari a populatiei americane de pe acea insula, inca de pe acum. Dupa ce va ataca Coreea de Nord, SUA, ii va propune fie sa continue luptele, fie sa isi intoarca armele odata cu America, impotriva Rusiei.

Coreea de Nord procedeaza foarte bine, izolandu-se de restul lumii pentru ca, altfel, orice tip de informatie venita de acolo, foarte usor poate fi rastalmacita, reorientata si redirectionata. Astfel, Coreea de Nord, poate sa furnizeze in exterior numai acea informatie pe care ea insasi o monteaza, argumenteaza, controleaza si dirijeaza, ceea ce este foarte corect.

Acest lucru nu se intampla de exemplu in comunitatea europeana. Orice tara furnizeaza o informatie si in cele din urma se ajunge la situatia in care, orice face o tara, declara sau proclama, poate fi folosit impotriva ei. Coreea de Nord procedeaza mult mai corect. Ei permit ca din tara sa iasa numai acea informatie care le serveste intereselor lor. Si asta este corect. Eu de exemplu, nu vad nimic corect ca in Romania, un pedofil, fie el si politist, face ceva ilegal iar aceasta informatie ajunge pe tot globul, acolo se interpreteaza, se remonteaza si ni se intoarce noua intr-o forma absolut negativa precum ca am fi un stat necontrolat sau ca nu isi poate controla angajatii Ministerului Afacerilor Interne, astfel incat printre ei sunt pedofili, zoofili, criminali, etc, slabind astfel increderea populatiei romane si cercurilor internationale in MAI.

Sarcina Coreei de Nord in 2018, este sa stea intr-o pozitie defensiva, sa actioneze uneori provocator, demonstrand astfel intregii lumi ca lucrurile stau putin diferit decat se afirma. “Da! Am experimentat cateva rachete noi! Si ce s-a intamplat? Ce ai facut tu SUA? In afara de faptul ca te-ai speriat si ai inceput sa te agiti. Nu ne puteti face nimic.”

 

America in 2018 va fi preocupata de probleme interne foarte mari. Nu de SUA trebuie sa se teama lumea. Lumea trebuie sa fie atenta la ceea ce face NATO. NATO este un alt stat in stat, la fel ca Vaticanul.

Exista stat separat, precum Statul Islamic, si exista stat in stat cum este NATO.

In 2018, rolurile importante in desfasurarea evenimentelor in lume, nu le vor juca statele ci ONU. Pentru ca Pamantul va fi impanzit de catastrofe naturale, acte teroriste, actiuni militare, tendinte revolutionare, efervescente sociale, cei din ONU se vor vedea obligati sa ia pozitie de lider in 2018.

In 2018 exista posibilitatea ca nepotul reginei Angliei, sa devina presedintele ONU.

Aceasta hotarare va fi pronuntata de catre presedintele Chinei. Interesant este faptul ca intr-o proorocire veche despre Apocalipsa, se spune ca Dragonul, adica China ii va da putere Antichristului. Nepotul Elisabetei a doua, trebuia sa ajunga la putere in Anglia si in ONU inca in 2015, la varsta de 33 de ani, dar nu stiu inca din ce motive nu s-a intamplat asta pana acum. Evident ca pentru asta exista un motiv.

In anumite cercuri restranse si destul de credibile pentru mine, circula o informatie cum ca Regina Angliei a murit in 2015 sau la inceputul lui 2016 dar din anumite motive, acest lucru nu se anunta. Tot in acele cercuri exista informatia ca nici Regele Mihai nu a murit atunci cand ni s-a spus, ci cu ceva timp inainte. Va trece timpul si vom afla adevarul si despre aceste lucruri, dar nu acum.

Faptul ca stam pe pragul celui de-al treilea razboi mondial, pentru nimeni din ziua de azi nu e o mare problema, pentru simplul fapt ca suntem in acest razboi inca din 2001. In timp se schimba doar fazele, metodele, armele. Acum ne apropiam de faza finala al celui de-al treilea razboi mondial. Evident ca si dupa finalizarea acestuia, in orice forma s-ar intampla sa fie, civilizatia umana care va mai ramane isi va continua mersul sau spre viitor.

Incepand cu 2018 este posibil ca fenomenele si cataclismele naturale sa ia mult mai multe vieti umane si sa provoace distrugeri materiale, mult mai mari decat orice razboi cu utilizarea armelor de foc.

Daca vorbim exclusiv despre cataclismele naturale ce vor veni, atunci, in aceasta directie, exista inca din Antichitate, o serie intreaga de proorociri, previziuni, premonitii, precognitii, clarviziuni. Nu este greu sa va informati cu privire la acestea, atat din Biblie, cat si din alta carte de inspiratie divina, sau din alte traditii spirituale.

Biblia spune ca inainte de a veni Apocalipsa, raurile se vor umple de sange. Aceste lucruri au avut deja loc si au prevestit venirea lui Christos dar si astazi, exista proorociri care ne anunta despre posibilele manifestari ale viitorului.

 

Daca luam sefii statelor importante astazi in lume, adica, China cu presedintele Xi Jinping,  Germania – Angela Merkel, SUA – Donald Trump, Rusia – Vladimir Putin, Anglia – Elisabeta a II-a.

Acum, daca pronuntam numele acestor sefi de state, anume in ordinea in care am spus-o, atunci obtinem o proorocire sau un semn.

Timpul aduce cu sine semne despre ce trebuie sa se intample.

Tot ce vom adauga, vor fi cateva elemente, simboluri, semne, care gramatic trebuie sa fie prezente acolo si vom obtine :

 

Xi Jinping

Angela Merkel

Donald Trump

Vladimir Putin

Elisabeta

 

Adaugam cateva elemente si semne, care gramatical trebuie sa se afle in aceasta legatura de nume si vom obtine :

 

To see the sign pin

the angel marks all

the done land by the trump

bloody mire that put in

to the last death

 

Pentru a vedea semnul fatal

Ingerul va insemna pamanturile create de el

Prin lacuri de sange

Care vor duce la

moartea inevitabila

 

Pentru ca sa se implineasca acest semn, trebuie sa treaca o anumita perioada de timp. ,,Proorocirea’’ se va implini de la sfarsit spre inceput. Prima data de pe scena politica mondiala va dispare Regina Angliei si din cate v-am spus, se pare ca deja a si disparut dar inca nu ni s-a spus, apoi va dispare Vladimir Putin, apoi Donald Trump, Angela Merkel si Xi Jinping.

Se pare ca informatii despre moartea Reginei Angliei au aparut totusi in presa, dar doar pentru o zi, dupa care toata informatia a fost eliminata. Unii oameni spun ca exista dovezi ca din acel moment si pana astazi, Regina Angliei nu a mai dat nici un interviu autentic, iar ceea ce ni se arata sunt doar inregistrari. Inregistrarile fac uneori ca situatia sa para hilara, deoarece se creeaza impresia ca regina nu stapaneste situatia.

Unele interviuri ale ei, sunt foarte discutate in lumea internetului, pentru ca dau impresia ca nu coincid cu timpii si tuturor li se creeaza impresia ca regina nu este informata sau nu stapaneste realitatea prezenta. In testament, regina spune ca are de gand sa transmita puterea, nu printului Charles ci nepotului ei, printul William.

Se spune ca tocmai din acest motiv, in ultimii doi ani, lucrurile in Anglia se tot taraganeaza pentru ca nu stiu cum sa ambaleze si sa comunice acest lucru; se cauta un moment favorabil.

Sa presupunem ca Regina Angliei deja nu mai exista.

Referitor la Vladimir Putin, deja am spus ca exista posibilitatea unui atentat prin otravire a acestuia in ianuarie si/sau posibilitatea de imbolnavire naturala a presedintelui cat si un atentat armat in februarie.

Chiar daca va castiga alegerile, exista probabilitatea foarte mare ca el sa nu poata conduce evenimentele ce se vor desfasura in interiorul tarii iar controlul si guvernarea tarii sa fie preluata de un comitet secret.

Urmatoarea etapa este disparitia lui Donald Trump. Acesta deja se afla intr-o pozitie oarecum suspendata iar demonstratiile impotriva lui, au deja loc in America. Acesta va fi boicotat, treptat i se va inlatura echipa de la guvernare, cu alte cuvinte, Donald Trump in 2018 poate sa isi piarda total pozitia.

Astfel in viitor ne mai ramane Angela Merkel care in 2018 isi va intari pozitia sa in Europa si in lume, pentru ca va fi obligata sa alimenteze financiar diferite tari nemultumite din cadrul UE.

China insa, se va mentine pe pozitii inca destul de mult timp inainte.

In timpul in care o vom pierde pe Angela Merkel iar apoi pe Xi Jinping, atunci ne vom gandi foarte intens la probabilitatea scenariilor globale a cataclismelor care vor urma.

Dupa aceste momente, cataclismele globale vor capata puteri si intinderi greu de imaginat.

Referitor la cataclismele naturale, si mai ales atunci cand vorbim despre topirea ghetarilor, trebuie sa va spun ca ei nu se topesc intamplator ci in mod special.

Natura incearca sa compenseze ceva.

Daca ne uitam din satelit, vedem ca portiuni mari de ghetari par a fi taiat cu laserul si sunt lasati sa se scufunde in ocean. Acele fisuri in ghetari, care fac ca portiuni mari de gheata sa se desprinda, sunt prea drepte. Natura nu face asa ceva. Iti da impresia ca cineva ar fi taiat acei ghetari cu laserul, pe portiuni foarte mari, kilometrice.

Acesti ghetari sunt taiati din adancuri, sa zicem din ,,submarine’’, sau ce o fi, tehnologie nepamanteana, si bucati mari din acestia se desprind si pornesc calatoria lor in larg.

Evident ca, topindu-se, contribuie la cresterea nivelului oceanului planetar, lucru care inevitabil va duce catre inundatii.

Toata lumea stie ca gheata se topeste de la exterior catre interior; adica de la margini. Stiind asta, nu putem explica cum, fragmente imense de ghetari, taiate perfect, se pot desprinde.

Astfel, daca ghetarii s-ar topi de la margine, adica din locul in care iau contact cu apa, nu ar fi nici o problema, ar fi de inteles. Daca din ghetari s-ar desprinde bucati mari, tot din margine, iarasi lucrurile ar fi clare. Dar nu ne putem explica cum se rup ghetarii la distante kilometrice de contact cu apa, pe o linie perfect dreapta.

Crescand volumul de apa in oceanul planetar, inevitabil vor apare anumite efecte.

Din cate stim, apa nu numai ca sta la baza vietii ci este datatoare de viata.

 

In 2018, nivelul stresului pe glob va creste foarte mult. Printre altele, trebuie sa va spun ca stresul, depresia, conditiile psihosociale de viata, distrug mai multe vieti decat cancerul si multe alte boli la un loc. Interesant este faptul ca in aceasta lume toti se lupta cu cancerul de diferite feluri, cu tot felul de boli fizice, dar nimeni nu se lupta in nici un fel cu stresul, bolile sufletesti si chiar spirituale care omoara mult mai multi oameni. Nimeni nu se lupta cu bolile si tulburarile psihice, cu conditiile psihosociale a vietii. Interesant. Oare de ce? Parca stim ca toate de la cap ni se trag dar toti lupta cu picioarele, sa zicem asa. Toti lupta cu efectele si nimeni nu lupta cu cauzele reale.

In realitate, fiecare om de stiinta, psiholog, psihiatru, chiar si medici, stiu ca stresul si depresia, tulburarile psihice, bolile psihice, omoara un numar inimaginiabil de mare de oameni si totusi nimeni nu acorda acestor lucruri o atentie corespunzatoare.

Pentru ca in 2018 nivelul de stres va creste vizibil, va creste si numarul sinuciderilor, a crimelor si infractiunilor ce au la baza tulburarilor psihice a oamenilor, gen cazul de la metrou din Bucuresti, cand o femeie a impins o tanara in fata metroului.

Astfel de cazuri, in 2018 se vor inmulti vizibil. Din ce in ce mai multi oameni, pe care noi, in mod eronat ii credem normali si sanatosi, ce in fapt nu sunt, vor comite tot mai multe infractiuni si crime de genul politistului pedofil, teroristului nebun, etc.

Daca ati stii cati oameni cu tulburari psihice grave se afla in diferite sisteme ale statului si in pozitii cheie uneori, de maxima responsabilitate, cu functii de sefi, directori, functii de decizie, ati ramane stupefiati. Unii dintre ei sunt atat de vizibili in tulburarea lor, incat nu inteleg cum de mai sunt pastrati in acele functii. Oricine poate vedea ca acei oameni au probleme psihice grave, sunt “dusi cu pluta”, si totusi nu se ia nici o masura. Evident, acestia isi fac foarte bine meseria. In general maniacii, sunt foarte priceputi la ceea ce fac, dar cu toate acestea, iesind de la locul de munca, nimeni nu poate stii ce le trece prin cap si de ce actiuni sunt in stare.

 

Vorbind despre 2018, care va aduce cu sine un mare nivel de stres in lume, pe acest fond, va apare un numar mare de imbolnaviri.

Incepand cu acest an, apa devine unul dintre cele mai bune ,,medicamente’’. Am avut o perioada de timp, de pregatire pentru acest lucru, de informare si in tot acest timp s-au facut descoperiri legate de calitatea apei si proprietatile acesteia, inclusiv cele din Japonia a profesorului Masaru Emoto, in Bulgaria, Rusia, China, Olanda si in alte cateva tari. Dar despre rezultatele lor nu am aflat atat de mult. Cele mai multe le avem de la profesorul Masaru Emoto.

Timpul alocat pentru pregatire, pentru o noua viziune asupra apei, s-a scurs si incepand cu 2018, treptat, se va face demersuri care vor duce catre o criza indusa a apei.

Apa va incepe sa devina medicament pentru cei care stiu sa o foloseasca, nu doar ca un lichid vital sau element chimic ci ca pe ceva mult mai mult si mai important, ca element al naturii datator de viata.

In apa a fost aruncata samanta vietii si apa a dat viata.

Venim in lume asta tot din apa si pe ape.

Trebuie sa invatam sa folosim corect apa. Nu doar sa o bem ca sa ne potolim setea ci sa o folosim ca element de informare a corpului, eliminarea informatiilor negative din corp, etc. Este bine daca in 2018 vom folosi apa mineralizata, adaugand in apa putina sare sau alte minerale care se dizolva in apa si sunt sanatoase pentru organism.

Cei care nu vor stii si nu s-au informat cu privire la aceste lucruri vor nimeri in categoria cetatenilor de risc din Europa, care se vor putea imbolnavi de cele mai diferite boli ale pielii.

Dermatologii in anul 2018 vor avea mai mult de munca.

Pe intreaga suprafata a Pamantului, se desfasoara o adevarata epidemie a bolilor oncologice. Noua ni se spune ca bolile oncologice sunt declansate de anumiti virusi, ceea ce este total neadevarat. Azi in lume se propun si vaccinari impotriva cancerului. Adevarul este despre cancer este ascuns publicului larg, iar cei care indraznesc din lumea stiintei si a medicinei sa spuna adevarul, uneori dispar chiar si fizic.

La fel, este important in 2018, sa urmarim echilibrul in corp al potasiului si al magneziului deoarece aceste doua elemente contribuie foarte mult la pastrarea sanatatii omului.

Singuri puteti afla ce produse contin mai mult potasiu si magneziu.

 

18 iti va fi un an destul de bun sau poate chiar foarte favorabil daca nu uiti sa fii altruist, sa te gandesti si la altii nu doar la problemele si necesirarile tale. Nu uita ca, canele de pamant este un animal care si el are colti. Nu incerca sa fii foarte egoist, rau, rautacios, pervers, provacator de tensiuni si conflicte pentru ca astfel canele de pamant odata iti va arata coltii si se va repede spre tine. Canele este un animal ce tine de stapan nu de teritoriu asa cum face pisica. Acesta isi urmeaza stapanul si mereu invata ceva de la el, este dornic sa copieze stapanul, sa invete si sa-l slujeasca. Canele este cel mai bun prieten al omului, daca este al tau si daca il stapanesti. Daca nu este al tau si nu il stapanesti, atunci lucrurile capata o alta intorsatura. Stapaneste-ti caracterul, nervii, impulsurile instinctive pentru ca altfel poti nimeri in situatii foarte neplacute.

Invata mereu ceva nou de la altii si cinsteste-i pe cei de la care inveti.

Succes in toate, rabdare si intelepciune!

 

Anatol Basarab

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii