Securitate Globala si Nationala

Refugiati sau invadatori?

By 21 septembrie 2015 No Comments

Imi este sila…

Imi este de-a dreptul sila de ceea ce se intampla!

Am urmarit un film scurt ( https://youtu.be/QuFp571_-Sk ) privind situatia actuala de la granita dintre Ungaria si Serbia. Acesti oameni, o spun cu tot respectul pentru adevaratii refugiati, se aseamana mai degraba cu o grupare gata sa invadeze o tara.

In loc sa vina la granita cu o atitudine de oameni suferinzi, ceea ce pretind a fi dealtfel, ei vin cu atitudinea invadatorilor hotarati sa intre intr-o tara cu orice pret…chiar si al vietii sau integritatii propriilor copii.

Acest lucru ma face sa scriu ceea ce am vazut eu in acele imagini, si ce cred eu despre manipulare si dezinformare.

Imaginile din acest film sunt elocvente si se impart in 4 parti:

In prima parte, se observa clar cum fortele de ordine pazesc incinta gardului. In momentul urmator, elementele reactionare pornesc un asalt asupra acestora, lovind cu picioarele in gardul metalic, urland si scandand lozinci jihadiste extremiste. Acest prim asalt soldat cu indepartarea lor pe baza de gaze lacrimogene pulverizate de jos in sus prin gard, reuseste pe moment sa ii indeparteze pe atacatori. Mentionez faptul ca fortele de ordine nu pornesc in urmarirea indivizilor, ci raman pe pozitii in interiorul gardului pazit.

In a doua parte, aceleasi elemente incitate incep sa vocifereze agresiv, si sa revina spre gard, moment in care se porneste tunul cu apa instalat in spatele baricadei la circa 5 metri.

In a treia parte se pot vedea asa zisele victime, respectiv barbati cu fata plina de sange dar…surpriza! Cu cate un copil de 4-5 ani in brate. Cat de ieftin! Cat de evident!

Sa iti folosesti copilul pe post de scut, sau, mai rau, ca pe un factor emotionant, care, chipurile trebuie sa arate presei cum sunt acei copii agresati de catre fortele de ordine. O mare minciuna !!!

Adineaori subliniam faptul ca politistii nu au parasit incinta, deci oamenii respectivi nu puteau fi raniti decat mergand ei de bunavoie in calea mijloacelor de protectie ale armatei. Si pe deasupra, ducandu-si si copii cu ei ! Pacat…

Se poate observa si un baietel, mai marisor, pe la 12-14 ani, cum se tanguie, urla, ca in Gara de Nord, dar trage cu coada ochiului mereu la camera de filmat, ca sa vada daca il filmeaza sau nu…este o regie murdara! E evident ca a fost pus de cineva si invatat exact ce sa faca. Se vede clar ca lumina zilei facatura cu rol propagandistic. Intr-adevar, multi oameni, exaltati emotional de ideea conflictului vor empatiza in mod automat cu acesta, fara a mai baga de seama cat de evident este realizat acel trucaj. Asta e si ideea…sa manipuleze emotional populatia de acasa.

Un alt barbat cu gatul plin de sange, cu o fetita in brate, avand si ea cateva dare pe fata, urla ceva in araba in timp ce fetita striga…surpriza! Mama, mama, mama…dar nu in araba…de ce? De ce nu striga in araba? “Umm”? In limba araba, mama se spune “umm”… in niciun caz, mama…dar acest “mama” era destinat manipularii oamenilor care vor reactiona imediat la cuvantul “mama”, dar nu ar fi bagat in seama cuvantul “umm”.

In a patra parte, barbatii deja arunca cu pietre in fortele de ordine, care nici acum nu pornesc ofensiv inspre ei, ci raman calmi in spatele gardului…si incaseaza pietre in cap!

In concluzie, pot sa spun limpede ca fortele de ordine in mod evident au avut ordine de tip defensiv nicidecum ofensiv. Ei nu au facut decat sa pazeasca intrarea de oricine dorea sa o forteze. Si in nici un caz nimeni nu a atacat vreun copil, decat daca in momentul altercatiei parintii l-au pus in fata in mod intentionat pentru a creea iluzia pericolului in care se afla acestia.

Deci, stimati cititori, fiti atenti la aceste dezinformari ordinare, care nu fac altceva decat sa ia ochii si sa creeze compasiune, si acolo unde nu isi are locul.

Va rog sa ganditi, sa reflectati… si sa nu cadeti in plasa fina a manipularii.

Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun!

Sursa:https://flaviusstoica.wordpress.com/2015/09/17/refugiati-sau-invadatori/

Tot aici puteti citi:https://flaviusstoica.wordpress.com/2015/09/11/azi-cerul-s-a-inrosit-la-mecca/

https://flaviusstoica.wordpress.com/2015/09/06/cand-rasaritul-intalneste-apusul/

https://flaviusstoica.wordpress.com/2015/08/30/au-si-americanii-vadim-ul-lor-il-cheama-donald/